Setari Cookie-uri

Un moment unic, un dulce inimos!

Cel mai dulce si simplu moment al nostru este weekendul cand fac ceva dulce iar fetele mele sunt fascinate, fericite si incantate.
E momentul in care ne asezam in jurul mesei si lasam problemele de zi cu zi deoparte. Savuram dulcele si clipele impreuna.
evenme
Postat pe 30 Septembrie 2014 16:49
Acum 2 saptamani a fost ziua unui prieten (eu cu sotul meu uitasem), dimineata prietena lui m-a intrebat reteta unui tort insa nu am facut legatura :)))
Seara sotul meu l-a sunat pe sarbatorit, pentru ca avea treaba cu el si el saracul credea ca il suna pentru a-l felicita, bineinteles dupa ce am auzit..l-am felicitat si cu telefonul pe spaker am zis...din aceasta cauza am fost sunata azi sa ma intrebe reteta tortului? Pe cand,ea nu i-a facut tortul si i-am stricat surpriza pe care a vrutr sa i-o faca si i-a facut-o sambata, ziua in care am savurat un tort delicios:)
kudika_966332
Postat pe 30 Septembrie 2014 17:09
La ultima aniversare a mea, au venit invitatii am sarbatorit, am chefuit, am baut, am mancat si a venit si mult ravnitul tort iart sotul s-a oferit sa-l aduca din bucatarie si venind spre noi in living s-a impiedicat si a cazut cu tortul in fund cu lumanarile aprinse cu tot :))), a fost un moment tare comic, tot parchetul era plin de tort, sotul nu mai zic iar pisica in culmea fericirii, in sfarsit primise si ea ceva dulce :)))
kudika_31283
Postat pe 30 Septembrie 2014 19:32
Exista multe momente dulci in viata mea, de fiecare data cand e ziua cuiva din familie eu sunt de serviciu in bucatarie, la dulciuri iar anul acesta mi-a facut o deosebita placere sa prepar un tort pentru o persoana deosebita, pentru bunicuta mea la aniversarea de 100 de ani, o varsta memorabila pentru o doamna memorabila, buni te iubesc si sper sa mai traiesti inca 100 de ani de acum incolo.
kudika_31648
Postat pe 30 Septembrie 2014 19:41
Am sa va povestesc o intamplare tare haioasa, chiar acum cateva zile am pregatit o budinca de ciocolata pentru puiul meu, am lasat-o in castron pe masa din bucatarie si m-am dus in camera la Andrei sa-l chem iar cand ne-am intors inapoi ce sa vezi, motanelul se servea din budinca, se lingea pe botic, era buna ca doar era dulce si avea laptic, preferatul matelor, avea o fata atat de dulce incat si nu am indraznit sa o pedepsesc.
kudika_971052
Postat pe 1 Octombrie 2014 15:44
Aflarea unui rezultat pozitiv, intalnirea cu persoane dragi, bucuria implinirii unui vis, orice moment din zi poate fi special daca il facem noi iar daca il asortam cu un rasfat dulce poate deveni de neuitat.
oana990
Postat pe 1 Octombrie 2014 22:03
Am avut intotdeauna o relatie aparte cu mancarea. Partea interesanta era ca puteam sa o arunc foarte usor si sa pretind ca am mancat tot. Cand trebuia sa dovedesc vreun fel de mancare cu carne, puneam in aplicatie strategia: asteptam sa fiu singura, luam carnea si o puneam fie dupa dulap, fie dupa aragaz, fie o inghesuiam in gunoi, asa incat sa nu se vada. Dupa ce luam pulsul situatie, adica ascultam pe ascuns conversatiile alor mei, am ajuns la concluzia ca cea mai sigura solutie era sa arunc lucrurile in continuare dupa dulap, locul de care nimeni nu avea cum sa afle vreodata. Asta pana cand bucataria noastra a capatat un miros greoi, iar ai mei au inceput sa caute sursa. Nu a trecut mult si mi-au descoperit comoara. Stiam ca a venit clipa aia cand urma sa o incasez grav. Atunci stiu ca mi-am luat cateva rigle peste palma si promisiunea ca nu o sa mai primesc prea curand nimic frumos.
alex19051988
Postat pe 1 Octombrie 2014 23:00
In fiecare an, de ziua mamei mele,care va implini pe 18 octombrie 89 de ani,ne adunam cu totii la masa si servim prajituri preparate cu produse Dr.Oetker. Sunt minunate!
kudika_3483
Postat pe 2 Octombrie 2014 05:24
Orice moment special este mai special alaturi de o gustare delocioasa Dr Oetker.
kudikacorneliu
Postat pe 2 Octombrie 2014 14:26
mi plac foarte mult produsele dr Qetker ,mereu pregatesc celor dragi dulciuri minunate ,o intimplare hazlie a fost intr-o zi cand fiind in vizita la matusa mea ,am fost rugata de aceasta sa fac niste gogosi ,bineinteles ca m-am apucat de treaba ,am mers la camara matusii mele si am luat o punga in care era un praf alb ,crezand ca este faina ,au adunat celelalte ingrediente ,cu vanilia de la dr Qetker ,,am pregatit si zaharul pudra ,,am framantat cam 35 de minute aluatul in care am pus o gramada de ingrediente ,lamaie ,es.rom etc si apoi l-am lasat o ora la dospit ,m-am apucat sa dau forma gogosilor si am pus pe rand in uleiul incins , cum puneam o bucata de aluat pt gogosi cum se imprastia in tigaie si mi-am chemat matusa sa o intreb ce faina este aceasta ca uite ce patesc ,matusa mea sa pus pe ras deoarece in aceea punga era apretol praf deci am aruncat ,,aluatul'' si am facut altul cu faina si mi-au iesit niste gogosi delicioase
kudika_958991
Postat pe 3 Octombrie 2014 10:27
Imi aduc aminte cu drag cand eram micut aveam o pasiune de a pregati dulciurile impreuna cu mama sau cu buni, cel mai mult imi placea joc cu faina, momentele in care mama se intorcea un pic iar eu aveam grija sa ninga cu faina in toata bucataria, bineinteles ca de la mama mi-o mai luam, o inteleg acum saraca la cat avea de strans dupa mine, insa buni ma lasa mereu sa fac mereu ce vreau, mai ales dorinta mea cea mare aceea de a pune ciocolata pe clanta si apoi sa-l strig pe bunicul sa vina pana in bucatarie si sa se majeasca de clanta :))), cu toate ca stia ca nu il chem de ceva bun mereu si-o lua :))))
cocosel
Postat pe 3 Octombrie 2014 13:12
Acum 10 ani eram tanara si fara minte daca pot zice asa, imi placeau dulciurile foarte mult si aveam mereu grija ca atunci cand vine cineva pe la mine sa fiu aprovizionata mereu, iar intr-o zi pe la inceputul relatiei mele cu actualul sot l-am invitat prima oara la mine acasa, l-am servit cu prajituri, a doua oara la fel, a treia oara la fel pana cand m-a intrebat sfios: -sunt facute de tine? Eu am zis:- bineinteles! Au urmat apoi laude, multe intrebari cum de ma pasioneaza, cum ies asa aspectoase, gustoase....etc pana cand a venit ziua cand a venit la mine cu o punga plina de creme, ornamente..tot felul de minuni si mi-a zis :-fa-mi si mie te rog o tava de prajituri, las la alegerea ta. In acel moment m-am panicat, m-am inrosit toata si mi-am adus aminte de vorba ''Minciuna are picioare scurte!" a trebuit sa recunosc ca nu stiu, ca am mintit.
Si in ziua de azi cand sotul vrea sa ma enerveze un pic imi aduce aminte de aceea zi, acum bineinteles ca am invatat sa fac prajituri bune si aspectoase datorita lui dr oetker.
guvid
Postat pe 3 Octombrie 2014 13:21
"Un moment unic, un dulce inimos!"
Pentru mine aceasta expresie inseamna primul rasarit prins dimineata dupa o noapte senina,inseamna a ma trezi in bratele iubitului meu ,inseamna a ne insenina ziua aceea fata micuta de langa noi unde cu gurita ei scumpa spune intr-un zambet tot mami si tati ,nu exista bucurie mai mare sa avem sanatate pentru ca totul in viata se poate face de la 0 ,o despartire,un capat de drum nu inseamna terminarea vietii este incercarea lui Dumnezeu si totodata puterea de a trece peste, de a trai liber, in fiecare zi, inceputa cu zambetul pe buze,si gustand din bunatatile Dr.Oetker-SPECIAL PENTRU COPII SPECIAL PENTRU FETITA MEA,Bunatatea de zi cu zi .
Asta inseamna pentru mine o zi din viata ,aceasta expresie!Un moment unic, un dulce inimos
kudika_974489
Postat pe 3 Octombrie 2014 14:02
Momentele mele speciale si unice sunt alaturi de sotul meu,cand pregatim impreuna delicioasele budinci de la Dr. Oetker si le savuram povestind ce am facut in ziua respectiva. Pentru noi este un moment special pentru ca incercam in fiecare zi sa ne acordam cateva minute in care sa ne rasfatam cu cate un desert si sa ne deconectam de la problemele care apar.
kudika024009
Postat pe 4 Octombrie 2014 01:44
Era intr-o frumoasa dimineata de iarna. Zapada de un alb imaculat cernuta pretutindeni imi strapungea ochi. Traversam somnoroasa,dar grabita strazi de colo colo pana ce in cele din
urma am ajuns la locul stabilit. Era o cocheta cafenea indesata cu multa lume care astepta acelas lucru ca si mine: pe EA.
In toata forfota ametiroare imi fac loc,ma asez, imi aranjez camasa apoi astept cu sufletul la gura momentul intalnirii. Stiu exact cum arata, doar ne-am intalnit de atatea ori...si totusi, inima-mi bate ca si cum ar fi prima noastra intalnire. Deodata vad ca se apropie. Tresar. Apoi oftez...nu e ea, asa ca inca o mai astept. Multimea adunata acolo vorbea doar despre ea. Brusc o zaresc. Vine direct spre mine. O privesc. Sunt doar eu si ea, nimeni si nimic altceva in jurul nostru nu se aude, nu se vede, nu se misca. O ating. O iubesc! Imi atinge buzele si-mi dezmiarda simturile. Calda, ma duce pe culmile placerii, ma face sa visez, pana cand
deodata DISPARE!!! Ramane doar urma si gustul ei unic pe buzele mele.
Totul in jur revine la normal...revin in aceeasi forfota in care am intalnit-o. O multime de oameni fiecare cu grijile si problemele lor. Nimic nu mai e al meu acum. A trecut momentul nostru. Nu-mi ramane nimic de facut decat sa plec cu amintirea ei si cu gandul ca maine dimineata ne vom reintalni din nou, in acelas loc, aceeasi ora. Doar noi doua. Eu si fantastica mea cafea alaturi de o prajiturica pregatita cu multa dragoste,de la Dr Oetker!
buniv
Postat pe 5 Octombrie 2014 09:34
Imi amintesc si acum cum asteptam nerebdatoare sa-mi vina iubitul (actualul sot) in permisie din armata. Obisnuia sa-mi aduca mereu flori si cate o cutie cu bomboane de ciocolota antent alese. Dar drumul era costisitor si fiind in celalalt capat de tara economiile s-au terminat repede, asa ca a inceput sa spuna ca nu poate veni acasa pentru ca nu are permisie, dar eu stiam adevaratul motiv: nu a vrut sa vina cu mana goala. Atunci i-am explicat ca cel mai frumos cadou pentru mine sunt momentele petrecute impreuna cu el. Un cadou ce-mi va ramane vesnic aproape de suflet. De 10 ani mancam impreuna, ca sot si sotie, cata ciocolata dorim.
Asa ca,urmatoarele dati cand a venit in permisie,mi-a pregatit savarine de la Dr Oetker pe care le-a pregatit el cu manuta lui!M-a inpresionat gestul lui,iar prajiturile au fost delicioase mai ales ca nu mai facuse niciodata nimic nimic! :)) Deci,momentele alaturi de iubitul meu,dar si de Dr Oetker,m-au facut ca peste ceva timp sa spun DA si acum avem si doi copii minunati!
moasas
Postat pe 5 Octombrie 2014 10:21
nu iti trebuie un moment special ca sa consumi budinca cuore.ea poate fi in sine un moment special si dulce.
ClaudiaLungu
Postat pe 5 Octombrie 2014 10:40
Fericire… Tot ce am fost, ce am fãcut în timp, de-a lungul anilor și n-a intrat încã la naftalinã, tot ce sunt în clipa de faþã mã duce cu gândul la ideea de a gãsi fericirea…
De fapt, ºtiu cã mi-a fost aproape. Sã fiu sincerã, mi-a trecut pe lângã ființa-mi distrasã și-n loc sã o bat ușor pe umãr și sã o invit la o canã cu ceai fierbinte, am lãsat-o sã-și urmeze nestingheritã drumul. Ca atunci când focul din vatrã mã încãlzea domol, bunica mã ținea în poalã și-mi istorisea povești de altãdatã... Când aromele de cornuleþe fragede cu friºcã, clãtite cu budincã, cozonac ºi câte alte dulciuri mã trezeau înaintea celui dintâi cântec al cocoºului, dar ce, credeþi cã mã plângeam? Nici vorbã! Lumea era a mea, cornuleþele proaspete savurate pe rând, în aceeaºi zi, iar zâmbetele copilãriei parcã fãrã sfârºit.
Acum, mi-e tare dor de glasul ei, de mâinile-i aspre ce arãtau cã a trãit mult și cã sigur nu i-a fost ușor, cãci viața a purtat-o pe cãi nebãnuite, de rãbdarea ºi mãiestria-i neîntrecutã! Tinerețe cu muncã istovitoare urmatã de alți ani și ani lipsiți de strop de odihnã... Atunci, cum de a rãmas atât de seninã ºi pânã-n final privirea i-a sfruntat lumea? E un mister!
Aº vrea sã îmi aminteasc mai mult... Acum știu cã bunica a trãit simplu, dar atât de intens! Și nu avea nevoie de prea multe pentru a fi fericitã; bunicul i-a fost alãturi zeci de ani, a avut o curte modestã, dar plinã de viaþã, trei copii ºi cinci nepoþi ºi sã nu uit de bucãtãrie… Doamne, ce preparate magice ne mai gãtea! Vã mulþumesc cã mi-aduceþi aminte de acest suflet cald, fãr’ de riduri pe care l-am avut aproape cândva! ªi fiþi siguri cã mã strãduiesc sã îi urmez exemplul în bucãtãrie: cu toate cã e clar cã mai am multe de învãþat, dulceaþa de cãpºuni cu Gelfix din vara aceasta se bucurã de un neaºteptat succes în familia mea.
kudika_974562
Postat pe 5 Octombrie 2014 11:46
De un craciun, am mers la tara si nu stiam sa fac tort.Am luat o prajitura Musuroi de la Dr. Oetker am copt repede blatul, am facut repede cu mixerul cremele din cutie in cateva minute,am montat musuroiul di 3 miscari si iata-ma pe mine, afona in pajituri ce bucatareasa talentata am devenit cu ajutorul de nepretuit al pretiosului Doctor in parjituri.
Arno_28
Postat pe 5 Octombrie 2014 13:30
MOMETELE CELE MAI SPECIALE SUNT ATUNCI CAND SERVIM IMPREUNA CU FAMILIA BUDINCA CUORE .FERICIREA CEA MAI MARE ESTE CAND SEARA DE SEARA CONSUMAM BUDINCA.
kudika_974571
Postat pe 5 Octombrie 2014 15:39
De cand sunt mamica am avut parte de foarte multe momente amuzante si minunate!!

Dovlecelul meu de 4 anisori este un poznas si jumatate
Unul din momentele amuzante s`a petrecut in aceasta vara. Dupa o zi in care ne`am jucat si ne`am distrat am zis sa poposim vreo 5 minutele si sa paam o inghetata la dozator
Knd am ajuns acolo Dovlecel ii spune doamnei: Buna ziua domnita, ne dati va rog 2 inghetate mie si lui mami?
Doamna vizibil emotionata ca i`a spus domnita un copil de 4 anisori i`a oferit pana si scaunelulu ei sa stea jos

Fiind un mare amator de plimbat cu bicicleta, intr`o zi dupa o rafala bunicica de ploaie a mers cu tatal meu la "pista pt biciclete" ----asa cum o numeste el , dar nu va spun ce fata am avut eu knd a intrat in casa ..era tot ud din cap pana in picioare. Knd m`a vazut ca ma schimb la fata mi`a zis: Mami te rog nu te supara pe mine ca m`am udat. Stii ceva? iese la spalat iar eu ma usuc si sunt ca nou
Mi`a trecut pe loc supararea si dupace l`am facut "ca nou" i`am pregatit o budinca de "capasuni" cum spune el si toate au fost uitate :D

In fiecare zi am parte de astfel de momente unice
printesazabib
Postat pe 5 Octombrie 2014 16:41
mie imi place cand cate un bebe mic se uita la mine simi zambeste
yumy
Postat pe 5 Octombrie 2014 16:45
Anul acesta pe 17mai cand a venit sotul de la serviciu m-a anuntat ca a2a zi plecam la Slanic Moldova 3zile cu prietenii,toata aceasta escapada fiind gandita pe loc de ei la job(baietii) tinand cont ca fiecare aveam nevoie de o iesire.Cand am auzit(sunt o mare plimbareata de fel,dar sa imi pregatesc totul din timp)nu mi-a picat bine tinand cont ca a2a zi pe 18mai implineam .... o frumoasa varsta .Oricum nu aveam nimic stabilit asa ca am inceput sa pregatesc bagajul,una-alta s-au adunat multicele.Deodata mi-am adus aminte ca fiind a2a zi ziua mea trebuie sa-i servesc cu ceva....dar cu ce?Si asa avand deja in casa plicuri de pudding de ciocolata am rezolvat problema.Le-am lasat la rece pana a2a zi apoi in lada frigorifica si am pornit dis de dimineata la drum.La TG.Ocna am facut un scurt popas sa vizitam salina.Intr-un loc amenajat de popas,am mancat cate ceva apoi am scos deliciosul desert de la Dr.Oetker.Toata lumea se uita mirata,gandindu-se ce mi-a venit sa fac asa desert...dupa ce am mancat le-am spus ca e ziua mea(sunt prieteni de plimbari relativ noi,asa ca nu stiau zilele noastre de nastere).Au inceput sa-mi cante La Multi Aniiii foarte tare,lumea care era pe langa noi aplauda,noi faceam poze a fost mi-nu-nat.O amintire placuta si totodata dulceee.
ABBY82
Postat pe 5 Octombrie 2014 17:33
De multe ori prietenii fiului meu dorm peste noapte la noi.Mari amatori de filme de groaza,am incercat sa le demonstrez ca nu sunt atat de curajosi cum credeau.Asa ca am facut o crema de fructe de padure rosie am manjit clanta de la usa apoi masa de la bucatarie apoi bluza de pe mine si am strigat ajutor.Urmarea a fost un urlet general de groaza astuparea ochilor si aproape panica generala.Dupa calmarea tuturor era o veselie cam fortata,scena vazuta semana perfect cu una dintr-un film recent vizionat.Daca as castiga as pune la cale o noua ghidusie ca sa mai alungam monotonia.
kudika179142
Postat pe 6 Octombrie 2014 09:31
privind retrospective, pentru ca in cel moment nu mi se parea deloc amuzant, cea mai haioasa intamplare din vara asta s-a intamplat la Vatra Dornei.
Eram cu familia intr-o mini-excursie, pe 15 august si ne-am gandit sa mergem cu telescaunul. echipati corespunzator anotimpului, pantaloni scurti, tricouri, palarii si ochelari de soare, sandale... avand in vedere ca in Bucuresti nu se putea respire, ne-am gandit ca asa o fi peste tot!
ne-am urcat in telescaun, crezand ca e un drum de 5-10 minute pana sus si inapoi.
Surpriza! Drumul a durat mai bine de 20 de minute si pe traseu ne-a prins ploaia si o temperatura de mai putin de 10 grade!
si, ca si cum frigul si ploaia nu ne erau suficiente, pe traseu mai radeau si oamenii din alte telescaune cu care ne intersectam si se uitau la noi ca la urs cand ne vedeau cu sandale si ochelari de soare!!!
Acela ar fi fost un moment perfect pentru Cuore Pudding!!! Sa ne strangem toti la caldurica si sa savuram delicioasele budincute sa ni se mai incalzeasca macar sufletul!!!
adrianas18
Postat pe 6 Octombrie 2014 11:05
Ieri, prietena mea Dana
M-a sunat spunand ca vine
In oras cu niste treburi
Și-o sa treaca pe la mine

O aștept cu bucurie
Și precis ii povestesc
Ce-am pațit seara trecuta
Și-o budinca-i pregatesc

Știu ca-adora sa serveasca
Acest dulce delicios
Pregatit de Dr Oetker
Sa mai spun ?E de prisos..

Și servind din bunatatea
De budinca savuroasa
Dana, mi-asculta povestea
Uneori, zambind voioasa

Ști ca locuiesc cu mama..
In ecest bloc comunist
Ne cunoastem toti pe scara
Ca-ntr-un club exclusivist

La etajul doi , ei bine
Mai exista doua usi
In stanga, sta azi Mirela
In dreapta , niste matusi

Deasupra domnul Pandele
Un burlac batran , anost
Vizavi o doamna-n varsta
Și-a gasit un adapost

Ce sa vezi ? Mirela , creata
De plecare-o prinse dorul
Și vorbi cu nea Vasile
Sa ii zugraveasca holul

Nea Vasile , om de-onoare
Tocmai luni , in mare graba
Cu galeti si bidinele
Se si prezenta la treaba

Numai ca Vasile , crița
Caracter de om poznas
Se-mbatase la o nunta
Unde el fusese nas

Aburit , cu mintea dusa
N-a stiut pe unde vine
A-ncurcat apartamentul
Și-a intrat in cas la mine

Fiindca mama , ocupata
N-a inchis usa și in graba
S-a dus la vecina Stela
Ca sa imprumute-o tava

Ce și-a zis Vasile , dragul
Clatinandu-și un picior ?
Ia sa-ncep eu saptamana
Cu , un somn odihnitor..!

Și intr-o clipa , amețitul
Mi-a intrat direct in pat
Incalțat , in lenjeria
Din bumbac alb, satinat

Eu fusesem schimb de noapte
La servici , ce sa va zic ?
Imi simțeam pleoapele grele
Și-mi era un somn , sa pic ..

Vorbeam singura pe scara
Doamne,.. de-aș ajunge-acasa
Sar direct in așternuturi
Nu-mi mai trebuie nici masa

Am intrat in hol degraba
Ce dezordine ,.. mi-am zis
Bidinele , perii multe
Mama varuie , precis

Mi-am pus iute pijamaua
Și-am fugit in mare zor
Jumatate adormita
La mine in dormitor

Și in clipa cea fatala
Am sarit direct in pat
N-am știut atunci ca țopai
Peste Vasilica beat ..

Care cand simțind c-apasa
Peste el saizeci de kile
A-nceput rau, sa racneasca
Și sa urle in neștire

Intr-o clipa , la comanda
Vecinii , de jos , de sus
Alertati de galagie
Se- adunara ca la urs

Ce poveste incalcita
Oare cum s-a intamplat
De-am gasit dormind zugravul
Și beat mort , la mine-n pat?

Nu ințelegeam nimica
Și-mi simțeam un nod in gat
Nu pricepeau nici vecinii
Iar Vasile… , nici atat

Comenta coana Aglaia
-Plina-i lumea de bandiți
Intra peste tine-n casa
Bata-i Domnu de parliți..,,

Maica , eu zic c-ar fi bine
Zise Stela , stand in ușa
Sa sunam noi sectoristul
Ca sa-l puna in catușa

La parnaie huligane !
Ai sa zaci pana-oi muri
Striga agitand bastonul
Vei plati , așa sa ști..!

Ridicand Pandele-un deget
Grai , c-o privire rea..
Fraților , eu zic mai bine
Sa-l legam noi ,… cu ceva..

Sa nu scape blestematul
Hooo.. , trazni-te-ar Cel de Sus
Cum ai intrat ma , in casa ?
Spune , tot ce ai de spus ..

Cu bulendrele in brațe
Vasile, scapa din casa
Fugi , ametit pe scara
Printre gloata furioasa

Incepandu-si saptamana
Prost , chiar intr-o zi de luni
Zise el privind in urma...
Lua-v-ar dracu de nebuni !

Rase Dana amuzata
Ce-ntamplare , Ce poveste ...
Printre hohote imi zise ...
Dar budinca nu mai este ....?
ene_ene_adriana
Postat pe 6 Octombrie 2014 16:51
buna ziua,castigatorii s-au afisat cumva?de pe telefon nu pot naviga chiar bn,multumesc
ABBY82
Postat pe 13 Octombrie 2014 16:08
nici eu nu am gasit castigatorii
Flory_Si_Tibi_Matei_1
Postat pe 13 Octombrie 2014 17:24
Castigatorii s-au afisat?
kudika069789
Postat pe 13 Octombrie 2014 22:59
Buna!

Ne cerem scuze ca nu am afisat la timp castigatorii insa procesul de jurizare este inca in derulare. Raspunsurile voastre sunt toate foarte interesante si acest lucru prelungeste decizia finala.

Pana la finalul saptamanii vom reveni cu cei 10 castigatori.

Multumim pentru intelegere!
concursKudika
Postat pe 15 Octombrie 2014 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Sandra! 74 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 14:49
Castiga o invitatie la “Tips & Tricks de Design Interior”, produse de la Biocarpet si multe alte surprize! 49 De la: concursKudika 12 Mai 2011 13:45
Concurs Whirlpool 6142 De la: KudikaPudica 7 Ianuarie 2010 16:44
Concurs Xide - arome incitante pentru toate ocaziile 305 De la: concursKudika 24 Septembrie 2009 18:17
CONCURS ELSEVE TOTAL REPAIR 3745 De la: concursKudika 10 Decembrie 2009 12:50