Mai multe
Am calatorit anul acesta cu agentia Tramp Travel la Leptokaria , in luna mai, la hotelul Balkan Hellas. Am fost incantata de excursie, de ghidul nostru, dna Mona Bolozan. Totul a fost un vis, in special croaziera facuta cu minunatul capitan Kostas. In plus, am avut si o vreme superba - excelenta pentru excursii, chiar si pentru plaja (care ar mai trebui curatata un pic .... ca un minus pentru statiune). Grecia e o destinatie de vis si din fericire putem ajunge acolo si cu bani putini .... Eu voi apela cu siguranta si pe viitor la agentia Tramp Travel si v-o recomand si voua daca vreti sa mergeti in Grecia. |
mariamah Postat pe 4 Noiembrie 2014 12:57 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
agentii de turism serioase | 111 | De la: kudika_1039795 23 Ianuarie 2020 10:54 |
Intrebari despre hoteluri si agentii de turism | 9 | De la: ovidiuc70 22 Iunie 2010 22:49 |
HOTEL ROYAL WINGS - LARA-ANTALYA | 4 | De la: smaranda_25muresanca 8 Februarie 2010 10:51 |
|
||
pareri | 12 | De la: lazy000653 29 Noiembrie 2014 21:13 |
agentia ideala: online | 1 | De la: roxanana 29 Noiembrie 2009 11:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.