Setari Cookie-uri

Nedumerire

Am o problema..mi s-a intamplat ceva foarte ciudat ieri..Am fost la varul meu acasa..ne-am distrat, totul a fost ok. El a plecat putin afara, iar eu am ramas in camera lui. Apoi matusi-mea a intrat in camera (nu e chiar indepartata, bunica mea cu bunica varului meu sunt surori) si era foarte sexy imbracata (maieu si chiloti -si nu avea sutien- ). S-a asezat in celalalt pat (in camera erau doua paturi asezate paralel, la o distanta de 3m unul de altul). A stat cateva zeci de secunde asezata pe pat, si-a scos sanii din maieu si a stat asa 2-3 minute. Apoi i-a bagat inapoi, m-a strigat si ne-am pasat o mingiuta de la unul la altul pana a venit varul meu.
Problema este ca nu inteleg ce a vrut ea sa fac..este prima data cand face asa ceva..ea de obicei este pudica si era distanta fata de mine..oare a vrut sa ma incerce, sa vada cum reactionez? sau voia ceva actiune? Ma gandesc ca poate a baut ceva (a fost o mica petrecere)..Habar n-am...oare ar fi ok sa mai merg ?
man_bmb22
Postat pe 2 Mai 2015 11:32
De la: man_bmb22, la data 2015-05-02 11:32:01Am o problema..mi s-a intamplat ceva foarte ciudat ieri..Am fost la varul meu acasa..ne-am distrat, totul a fost ok. El a plecat putin afara, iar eu am ramas in camera lui. Apoi matusi-mea a intrat in camera (nu e chiar indepartata, bunica mea cu bunica varului meu sunt surori) si era foarte sexy imbracata (maieu si chiloti -si nu avea sutien- ). S-a asezat in celalalt pat (in camera erau doua paturi asezate paralel, la o distanta de 3m unul de altul). A stat cateva zeci de secunde asezata pe pat, si-a scos sanii din maieu si a stat asa 2-3 minute. Apoi i-a bagat inapoi, m-a strigat si ne-am pasat o mingiuta de la unul la altul pana a venit varul meu.
Problema este ca nu inteleg ce a vrut ea sa fac..este prima data cand face asa ceva..ea de obicei este pudica si era distanta fata de mine..oare a vrut sa ma incerce, sa vada cum reactionez? sau voia ceva actiune? Ma gandesc ca poate a baut ceva (a fost o mica petrecere)..Habar n-am...oare ar fi ok sa mai merg ?



Hmmm,oare ar fi "ok" sa iti vezi de treaba ta?????Ce spui,ar fi sau nu ar fi?????

Pe de alta parte,sunt placut surprinsa sa constat ca mai exista barbati,care nu iau foc in fata unei oferte atat de "generoase",indiferent din partea cu ar veni ea!!!!

Lasand gluma la o parte,acea doamna denigreaza clasa din care face parte,din punctul meu de vedere este un "nimic",indiferent de ce scuze ar putea sa ii gasesti tu sau alti utilizatori ai acestui site!!!Cred ca are manifestari de un infantilism fara masura,nu conteaza varsta ,pe care o detine atat de jignitor la adresa femeii,in general!!!!

Te poti "distra" cu tinere apropiate de varsta ta,daca ai intrat in lipsa de asemenea senzatii,nu este necesar sa cobori la nivelul matusii tale!!!Pacat!!!
kudika_15804
Postat pe 2 Mai 2015 11:44
pai si daca era beata/fumata ?:))
Sau, nu stiu, oate a vrut sa ma incerce..si probabil daca incepeam sa fac ceva ma oprea..sau poate nu :-?? sunt confuz
man_bmb22
Postat pe 2 Mai 2015 11:50
De la: man_bmb22, la data 2015-05-02 11:50:46pai si daca era beata/fumata ?:))
Sau, nu stiu, oate a vrut sa ma incerce..si probabil daca incepeam sa fac ceva ma oprea..sau poate nu :-?? sunt confuz



Si ce daca era beata???Nu exista scuze pentru asa ceva!!Doamne,in ce lume traiti,dragilor????? Cu atat mai mult trebuia sa nu ii acorzi atentie,dimpotriva ,ar fi fost demn de tine sa ii temperezi pornirile,sa iesi din camera respectiva si sa iti vezi de treaba ta!!!Ce varsta aveti???? Doamna nu este casatorita???
kudika_15804
Postat pe 2 Mai 2015 11:55
eu am 18, ea 42 si e divortata :)
man_bmb22
Postat pe 2 Mai 2015 12:00
De la: man_bmb22, la data 2015-05-02 12:00:51eu am 18, ea 42 si e divortata :)



Esti un copil!!!Tinere,vezi-ti de adolescenta ta,caci este sanatos pentru formarea ta ca om!!!In ceea ce-o priveste pe doamna respectiva,probabil ratiunea ei s-a blocat pe un anumit nivel de prostitutie,altfel nu ii explic comportamentul!!Daca isi dorea o partida de sex,putea gasi partener intr-un alt mod,daca nevoile ei fiziologice sunt cronice,dar poate ii plac copilasii,mai stii,nu este ceva nemaiintalnit!!! Asta,nu inseamna ca trebuie sa o incurajezi,dimpotriva,trebuie sa iti cauti anturaj potrivit varstei tale!!!In orice caz,personal,asemenea reprezentante nu imi pot produce,decat dezgust!!!Referitor la tine,ar fi indicat sa ai alte preocupari,nicidecum sa iti pui intrebari daca sa cedezi sau nu in fata propunerilor ,chiar indirecte fiind,ale unei "femei" de asemenea factura!!!
kudika_15804
Postat pe 2 Mai 2015 12:11
ca sa glumesc asa, pot spune ca ea n-a mai facut asta inainte pt ca a asteptat sa fac 18 ani, sa nu intre la corupere de minori =)))
man_bmb22
Postat pe 2 Mai 2015 12:14
Tulai Doamne ce imi e dat sa citesc !
Mai baiete , daca matusa asta a ta e curva proasta , macar fi tu baiat destept. Ptiu , ca mare-i gradina......
Rotty_
Postat pe 2 Mai 2015 12:15
De la: man_bmb22, la data 2015-05-02 12:14:20ca sa glumesc asa, pot spune ca ea n-a mai facut asta inainte pt ca a asteptat sa fac 18 ani, sa nu intre la corupere de minori =)))




Oi fi eu o persoana vesela si bine dispusa,dar, glumind astfel, s-ar putea sa uit de felul meu de a fi si sa tastez ceva,ce nu iti va placea!!!!!! Tinere,ai cerut pareri,eu,una,mi-am exprimat-o si mi-o sustin!!In rest,numai bine si este numai problema ta,modul cum vei dori sa fii si sa traiesti!!!Incearca sa gandesti cu singurul organ valabil si bun de luat in calcul!!!!
kudika_15804
Postat pe 2 Mai 2015 12:30

Recomandari