Mai multe
Buclele le voi asorta cu orice este potrivit din garderoba mea si desigur, un machiaj de zi/seara.
|
||
|
kudika_997071 Postat pe 29 Noiembrie 2015 19:25 |
||
|---|---|---|
| As accesoriza buclele negre cu perle. | ||
|
kudika405482 Postat pe 29 Noiembrie 2015 19:26 |
||
| Buclele matasoase si pline de stralucire le-as decora cu agrafe subþiri cu cristale. | ||
|
|
||
|
kudika405482 Postat pe 29 Noiembrie 2015 19:30 |
||
| În primul rând,zâmbetul este cel mai frumos si placut accesoriu,potrivindu-se,evident,cu orice tip de coafura sau vestimentatie. Totusi,eu as accesoriza buclele cu o vestimentatie eleganta,sau chiar mai non-conformista,si pentru a raspunde putin mai concret..as alege ca accesoriu o coronita din flori de padure :3 | ||
|
kudika489410 Postat pe 29 Noiembrie 2015 19:41 |
||
| Buclele le pot accesoriza atat cu haine sport cat si cu haine elegante.Totul tine de binedispozitia ficaruia.Bineinteles ,zambetul si increderea in sine sa fie la ele acasa ! | ||
|
kudika_997073 Postat pe 29 Noiembrie 2015 19:50 |
||
| Buclele matasoase si stralucitoare le-as accesoriza cu o tinuta si un machiaj glamorous. | ||
|
kudika_997078 Postat pe 29 Noiembrie 2015 20:16 |
||
| Buclele nu cred ca necesita in mod obligatoriu o accesorizare anume....hai sa zicem o palarie sau esarfa asortate oricarei tinute....insa nelipsit trebuie sa fie un zambet frumos, o atitudine relaxata, lipsita de griji si apasari, un machiaj de efect, cu efect pozitiv. Indiferent de tinuta, casual sau rochie, atitudinea este cel mai important accesoriu. | ||
|
MIHAELAZAINEA Postat pe 29 Noiembrie 2015 20:29 |
||
| Buclele matasoase si pline stralucire le-as asorta cu o tinuta eleganta si cu un zambet increzator :) | ||
|
kudika_997082 Postat pe 29 Noiembrie 2015 22:28 |
||
| La niste bucle matasoase si pline de stralucire as vedea asortate o iie si niste flori in par. | ||
|
alexutzu88 Postat pe 29 Noiembrie 2015 23:30 |
||
|
Buclele merg asortate cu rujul rosu. :) |
||
|
Madalina_Anghel_2 Postat pe 29 Noiembrie 2015 23:39 |
||
Pai, pentru a da un aer mai sofisticat, o funda mare prinsa la spate ar merge foarte bine.
|
||
|
LittleHope Postat pe 29 Noiembrie 2015 23:45 |
||
| Hmm le as accesoriza cu o pereche de jeans si tenisi sau cu o rochie de seara rosie..sau cu o rochie de zi..sau la o pijama party cu fetele..de fapt what the f...k pot fi accesorizate cu orice..mi as face zilnic bucle:D:D:D. | ||
|
kudika347830 Postat pe 29 Noiembrie 2015 23:49 |
||
| Buclele matasoase si stralucitoare le-as accesoriza cu o rochie de seara si bineinteles un ruj rosu | ||
|
Selaru_Stefania_1 Postat pe 29 Noiembrie 2015 23:54 |
||
| cu o tinuta sexy si un zambet stralucitor | ||
|
Neagra_Cobra_1 Postat pe 30 Noiembrie 2015 01:08 |
||
| O rochita rosie, cizme over-the-knee si un paltonas dragut, perfect pentru o petrecere de sarbatori :) | ||
|
silvia510 Postat pe 30 Noiembrie 2015 10:27 |
||
|
O daa..un sacou negru satinat , o bluzita sic cu un decolteu adanc :P, o fusta ,suficient de stramta si pana deasupra de genunchi , o pereche de pantofi negri si cu imprimeuri stralucitoare , o geanta f eleganta , poate chiar si o pereche de manusi transparente prin care sa se vada o manichiura superba , sau daca nu esre vorba de o tinuta " salon", atunci o rochita lunga si vaporoasa , v or scoate in evidenta buclele stralucitoare si matasoase create de ondulatorul Babyliss...aa..sa nu uit..cel mai important accesoriu increderea in sine! Te pup Kudica :) O zi buna tuturor.
|
||
|
tambalica Postat pe 30 Noiembrie 2015 11:32 |
||
| In primul rand cred ca ma va scoate din impas oricand avand in vedere cat de usor se foloseste (din cate am citit si vazut). Mi-ar place sa le accesorizez cu multa naturalete si eleganta la fiecare eveniment.Cu siguranta parul meu il va iubi... | ||
|
anicka_maya Postat pe 30 Noiembrie 2015 12:18 |
||
|
As accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire cu o rochie neagra eleganta , pantofii cu toc rosii , un ruj rosu si o atitudine pozitiva. |
||
|
alyna27 Postat pe 30 Noiembrie 2015 14:07 |
||
| Buclele perfecte Babyliss, stralucitoare si matasoase, le-as asorta cu o rochie eleganta de seara, avand decolteu senzual, si umerii goi, peste care sa curga usor si jucaus, dintre ele, cateva bucle rasfirate in voie! Un lantisor superb si fin cu siguranta le-ar completa frumusetea unica! | ||
|
korygirl Postat pe 30 Noiembrie 2015 14:10 |
||
| Buclele mãtãsoase merg de minune cu o rochie de seara care sa atragã toate privirile , niște cercei finuți , un ruj roșu și un parfum puternic . Este de ajuns , dupã pãrerea mea . Cu siguranța vei ieși in evidențã dar fãrã sa fii vulgarã . | ||
|
Alexandra_Lia_1 Postat pe 30 Noiembrie 2015 14:32 |
||
|
Buclele matasoase le-as accesoriza cu o tinuta sexi si niste pantofi cu toc inalt (chiar daca dupa ce am avut o entorsa mi se umfla piciorul dupa o ora de stat incaltata ) |
||
|
kudika476442 Postat pe 30 Noiembrie 2015 14:35 |
||
|
Buclele matasoase le-as accesoriza cu o tinuta sexi si niste pantofi cu toc inalt (chiar daca dupa ce am avut o entorsa mi se umfla piciorul dupa o ora de stat incaltata ) |
||
|
kudika476442 Postat pe 30 Noiembrie 2015 14:35 |
||
| As asorta buclele cu un ruj de o culoare indrazneata si o palarie neagra care mi-ar evidentia parul blond. | ||
|
Laura_G__Moldovan_1 Postat pe 30 Noiembrie 2015 15:20 |
||
| La niste bucle matasoase as asorta o rochie de catifea neagra si un ruj rosu curajos. Consider ca asta e o declaratie a feminitatii. | ||
|
tenebree Postat pe 30 Noiembrie 2015 16:07 |
||
As accesoriza buclele cu o rochie rosie din satin si tulle,pana la genunch,niste sandale aurii minimaliste,niste cercei cu cristale supradimensionati,un bolero alb bin blanita cu maneca scurta,un clutch argintiu,mic si elegant,cu un ruj roz-piersica, cu un fard de pleoape nude,tus negru,si desigur,niste ochi sclipitori,un zambet fermecator,si o alura eleganta si iconica! Sper sa va placa ideea mea!
|
||
|
kudika366978 Postat pe 30 Noiembrie 2015 18:02 |
||
| Cu un ruj potrivit, care sa iti puna in evidenta ochii si o atitudine pozitiva! | ||
|
Popa_Nicoleta_Roxana Postat pe 30 Noiembrie 2015 18:23 |
||
Cu o mare incredre in sine.
|
||
|
kudika_963750 Postat pe 30 Noiembrie 2015 19:31 |
||
| As accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire cu un zambet la fel de stralucitor si o tinuta boema. Eventual si o floare de camp prinsa in par. | ||
|
elena_heaven Postat pe 30 Noiembrie 2015 19:44 |
||
Vara cu o rochie din voal pe malul marii, iar iarna cu o bluza de culoare visiniu din matase si cu un roj rosu spre visiniu. |
||
|
kudika_997145 Postat pe 30 Noiembrie 2015 22:00 |
||
| Mi-as asorta buclele cu un machiaj cat mai natural si cu bijuterii cu pietre discrete. | ||
|
Cioroiu_Flori_Mimi_1 Postat pe 30 Noiembrie 2015 22:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA | 17 | De la: concursKudika 28 Septembrie 2015 15:50 |
| Concurs Ravioli | 515 | De la: Motz 13 Iunie 2010 16:13 |
| Castiga cosmetice Elmiplant, Gerovital si Apidava in valoare de peste 400 lei! | 208 | De la: concursKudika 22 Martie 2012 20:30 |
|
|
||
| Castiga unul dintre cele 6 parfumuri BIO Acorelle | 129 | De la: concursKudika 8 Martie 2011 14:10 |
| Concurs: Astrograme de compatibilitate! | 7955 | De la: anuy 20 Aprilie 2010 14:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.