Mai multe
| Aceste bucle matasoase,pline de stralucire facute cu ondulatorul Curl Secret de la Babyliss merg accesorizate cu orice tinuta,la orice eveniment.Ori ca merg la plimbare in parc cu iubitul ori la nunta celei mai bune prietene,aceste bucle merg de minune!!! | ||
|
papusik Postat pe 6 Decembrie 2015 06:51 |
||
|---|---|---|
|
Aceste bucle matasoase,pline de stralucire facute cu ondulatorul Curl Secret de la Babyliss merg accesorizate cu orice tinuta,la orice eveniment. Si as maj adauga un zambet seducator. |
||
|
Orasanu_Cati_1 Postat pe 6 Decembrie 2015 07:30 |
||
| Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o atitudine optimista și un zâmbet frumos... Iubesc buclele si parului meu ii place sa fie aranjat asa mereu... | ||
|
|
||
|
elena_elenus Postat pe 6 Decembrie 2015 10:30 |
||
| Buclele le as accesoriza cu un machiaj frumos si ele in toata splendoarea ar ramane cum au fost facute. | ||
|
elena500 Postat pe 6 Decembrie 2015 10:59 |
||
| Cu o rochie neagra si un ruj rosu. | ||
|
Irina_Nitu_1 Postat pe 6 Decembrie 2015 14:13 |
||
|
Niste bucle bine conturate si stralucitoare se accesorizeaza cu cercei lungi cu jad . |
||
|
Cornelia_Moisa_1 Postat pe 6 Decembrie 2015 18:56 |
||
| Buclele perfete le voi accesoriza cu opereche de cercei tip candelabru si o rochie sexy :) | ||
|
Aura91 Postat pe 6 Decembrie 2015 22:38 |
||
| Buclele perfecte realizate cu Secret Curls de la Babyliss le voi accesoriza cu un ruj rosu in noaptea de revelion pt ca sotul meu ma adora cu bucle si un ruj rosu:P. Astfel imi voi face mai des bucle pt ca e ft simplu | ||
|
Anca_Roxana_Avadanei_1 Postat pe 6 Decembrie 2015 23:37 |
||
|
Sunt de parere ca ,atunci cand iti faci bucle nu ar trebui sa ii atribui parului accesorii. cu cat mai simplu ,cu atat mai frumos! Incarcat parul cu accesorii,va deveni pom de Craciun ,nu podoaba capilara😂 |
||
|
Little_Madw_1 Postat pe 7 Decembrie 2015 00:15 |
||
| As asorta aceste bucle perfecte si matasoase cu multa veselie, feminitate si dragoste! Acestea sunt calitatile care fac dintr-o femeie eleganta si frumoasa (si o femeie care se ingrijeste nu poate fi decat frumoasa) o adevarata aparitie! | ||
|
kudika_997447 Postat pe 7 Decembrie 2015 08:37 |
||
Bucle matasoase pline de stralucire alaturi de o fata fericita, ca are asa bucle!!!
|
||
|
kudika328719 Postat pe 7 Decembrie 2015 09:02 |
||
Buclele perfecte obtinute cu ondulatorul Secret Curls de la Babyliss se pot accesoriza cu orice tip de machiaj si un zambet larg!
|
||
|
ana.toli Postat pe 7 Decembrie 2015 11:56 |
||
Buclele minunate le-as asorta cu un stil casual . Ar merge si un stil office :)
|
||
|
kudika_997463 Postat pe 7 Decembrie 2015 16:54 |
||
| Cu o floare in par si cu un zâmbet sincer! | ||
|
nikko71 Postat pe 7 Decembrie 2015 17:27 |
||
| Buclele matasoase se asorteaza perfect cu o atitudine de diva si cu o rochie neagra,lunga,cu spatele gol.... | ||
|
cristi2flor Postat pe 7 Decembrie 2015 18:00 |
||
|
Numai cand imi imaginez cat de simplu ar fi sa imi fac bucle... Ah, bucle! Pana si doamnele de la salon isi pun mainile in cap cand vad cat au de lucrat la parul meu: par foarte drept de la natura si lung de 80 de centimetri. Aparatul acesta ar fi perfect pentru mine. As putea sa imi fac bucle mai mult decat o singura data pe an! Cat de mult imi doresc eu sa castig! |
||
|
kudika_960241 Postat pe 7 Decembrie 2015 18:49 |
||
|
Buclele matasoase le poti accesoriza cu o tinuta eleganta dar si cu o atitudine pozitiva si multa incredere in propria persoana. Aparatul acesta ar fi perfect pentru mine!!!! |
||
|
1961eco_gie Postat pe 7 Decembrie 2015 19:02 |
||
| Cel mai frumos accesoriu al unei doamne, pe langa buclele de invidiat, sunt bratele partenerului sau. In cazul in care esti o femeie mai independenta, ce nu se afla intr-o relatie, le porti asorta perfect atat la o tinuta de zi, cat si la una de seara. Cu o rochie rosie, de catifea, pana in pamant si cu o taietura intr-o parte, toata lumea te-ar invidia. | ||
|
kudika_997468 Postat pe 7 Decembrie 2015 19:04 |
||
| In primul rand aceste bucle perfecte ar fi deja un accesoriu superb pentru imaginea mea, asortat cu un zambet, iar în al doilea rând se asorteazã de minune la seara de ajun, la o rochita rosie, și un machiaj natural, o seara specialã pe care am sã o petrec în familie,alãturi de iubitul meu sot! Mi-ar plãcea enorm de mult sã câștig!! | ||
|
ioana_moldovan Postat pe 7 Decembrie 2015 22:50 |
||
Cu ajutorul unor bucle matasoase personalitatea unei fete straluceste. Ea iese in evidenta cu ajutorul zambetului si aranjamentului ei din "cap pana in picoare".
|
||
|
kudika_997480 Postat pe 7 Decembrie 2015 23:20 |
||
|
Bunã! Aș accesoriza aceste bucle cu o pereche de pantofi de culoarea rosie si o rochie neagra eleganta si simpla iar la gat un colier potrivit buclelor perfecte!! |
||
|
Denisa_Raluca_1 Postat pe 8 Decembrie 2015 00:31 |
||
| As asorta buclele cu o pereche de cercei din argint cu cristale rosii :) | ||
|
madutza_u2001_1 Postat pe 8 Decembrie 2015 01:48 |
||
| Buclele obtinute cu ajutorul minunatului ondulator Curs Secret de la Babyliss se accesorizeaza perfect in anotimpul rece cu o palarie eleganta sau un sal | ||
|
kudika_997490 Postat pe 8 Decembrie 2015 10:33 |
||
| Buclele perfecte Babyliss se mentin perfecte si stralucitoare de o persoana care le apreciaza si le indrageste. | ||
|
kudika024194 Postat pe 8 Decembrie 2015 10:46 |
||
Unor bucle matasoase, pline de stralucire le-as asorta o rochita rosie ca focul,pantofi negri cu toc inalt si un zambet fermecator ; asta este o tinuta pe care o ador si care ar pune in evidenta minunatele bucle obtinute cu primul ondulator automat din lume,CURL SECRET !!
|
||
|
Miricika Postat pe 8 Decembrie 2015 10:58 |
||
| as accesoriza buclele fine cu o bentita sau o agrafa mare stralucitoare s-ar potrivi perfect cu ondulatorul Babyliss!!!! | ||
|
kudika_983479 Postat pe 8 Decembrie 2015 14:46 |
||
| Buclele perfecte Babyliss se pot accesoriza cu un zambet o rochita si niste pantofi cu toc :) | ||
|
c_renny Postat pe 8 Decembrie 2015 18:16 |
||
| as accesoriza buclele cu un machiaj natural,o benita si un zambet :) | ||
|
ElenaBran Postat pe 8 Decembrie 2015 19:52 |
||
| As accesoriza acest gen de coafura cu bijuterii discrete si cu esarfa mare colorata. | ||
|
baroiu_mariana_1 Postat pe 8 Decembrie 2015 22:41 |
||
| buclele sunt perfecte fara accesorii...ele sunt rebele si fermecatoare in sine neavand nevoie de accesorii, eventual pot fi insotite de o fata zambitoare si increzatoare | ||
|
Tothflorinela Postat pe 9 Decembrie 2015 11:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga una dintre cele 3 carti oferite de Editura Litera! | 95 | De la: concursKudika 27 August 2013 05:58 |
| Concurs Charm.ro | 1220 | De la: concursKudika 22 Februarie 2010 14:03 |
| Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! | 196 | De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21 |
|
|
||
| Castiga unul dintre cele 3 ceasuri oferite de Oxette! | 805 | De la: concursKudika 5 Martie 2012 11:31 |
| Kudika si Always te invita la rasfat si premii | 314 | De la: maryyyana10 13 Decembrie 2009 14:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.