Mai multe
| Cu o rochita neagra, eleganta perfecta pentru o doamna egeanta | ||
|
Dan_Valentin_Baicusi_1 Postat pe 1 Decembrie 2015 21:59 |
||
|---|---|---|
| as ccesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire cu un zambet larg , un ruj rosu aprins si o rochie de seara neagra | ||
|
Elena_Iliescu_2 Postat pe 1 Decembrie 2015 22:00 |
||
| cu o rochie decoltata | ||
|
|
||
|
Lucian_Ioan_Clepce_1 Postat pe 1 Decembrie 2015 22:38 |
||
| as accesoriza buclele cu o rochita frumoasa, un zambet larg si muuulte cadouri in seara de craciun! :) | ||
|
kudika_978213 Postat pe 1 Decembrie 2015 22:48 |
||
| cu o rochie de dantela si un zambet fericit | ||
|
calugarita5 Postat pe 1 Decembrie 2015 23:08 |
||
| o rochie, si o floare in par | ||
|
Lucia_Daniela_2 Postat pe 1 Decembrie 2015 23:22 |
||
| as accesoriza niste bucle matasoase pline de stralucire cu o camasa si o pereche de jeans | ||
|
stanciu_mony Postat pe 2 Decembrie 2015 07:41 |
||
De la: concursKudika, la data 2015-11-25 11:08:47Kudika.ro si BaByliss Paris te invita la concurs! Le-as accesoriza cu o tinuta vestimentara eleganta, cu un machiaj discret, cu manichiura perfecta, poseta potrivita si cu un tonus excelent, exuberanta privirii si atitudinii este accesoriul perfect!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Decembrie 2015 09:07 |
||
| Sotia mea va asorta buclele matasoase si pline de stralucire cu o tinuta eleganta si cu un zambet increzator. | ||
|
Xiron_Patrascu_Marius_1 Postat pe 2 Decembrie 2015 09:58 |
||
| Buclele le-as accesoriza cu o voaleta cu pene negre.(deosebita ,ca si coafura). | ||
|
kudika_990404 Postat pe 2 Decembrie 2015 11:36 |
||
| Le-as accesoriza cu bratul iubitului meu de dupa gatul meu...simple as that!!!Iar buclele mele matasoase sa ii mangaie pielea!!! | ||
|
suicideblonde Postat pe 2 Decembrie 2015 12:08 |
||
Cu un coier deosebit, o rochita neagra si pantofi cu toc.
|
||
|
Cristina_Constanta_1 Postat pe 2 Decembrie 2015 12:48 |
||
| Buclele matasoase si pline de stralucire le-as accesoriza cu un ruj rosu mat, cercei finuri, o camasa rosie in carouri si jeans skinny:) | ||
|
tina94 Postat pe 2 Decembrie 2015 13:21 |
||
Minunatele bucle le vad iesind de sub o caciula calduroasa si fancy, la munte cu brazi impodobiti de zapada.Abia astept sa ninga cu bucle
|
||
|
laviniacriste Postat pe 2 Decembrie 2015 13:50 |
||
|
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as accesoriza cu un zambet cald si o fericire interioara . |
||
|
kudika_997227 Postat pe 2 Decembrie 2015 15:23 |
||
Niste bucle matasoase, pline de stralucire le-as accesoriza cu o clama finuta prinsa intr-o parte, o rochie clos pana la genunchi si niste pantofi cu toc inalt ... |
||
|
anncka Postat pe 2 Decembrie 2015 15:36 |
||
| Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o tinuta de seara si as merge la petrecerea de revelion cu dragul meu sot . | ||
|
ariciutza Postat pe 2 Decembrie 2015 16:09 |
||
|
Cum as accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire decat cu un trandafir rosu,un zambet cald si o rochie de matase |
||
|
ryta123 Postat pe 2 Decembrie 2015 20:51 |
||
Pentru mine, buclele matasoase ar face un contrast perfect cu o tinuta glam rock. Lady rea, imbracata in piele neagra, o pereche de ghete negre, un ruj rosu pe buze, buclele feminine - ca doar sunt o lady - machiajul impecabil si gata de cucerit lumea
|
||
|
B-ellaM Postat pe 2 Decembrie 2015 21:19 |
||
Nu as accesoriza buclele matasoase si pline de stralucire cu nimic altceva in afara de clasica rochie rosie si rujul care ar fi in ton cu look-ul meu. Bineinteles ca atitudinea este cea care face diferenta si eu, m-as simti minunat stiind ca sunt pusa in valoare de look-ul meu impecabil pus in valoare de par si tinuta.
|
||
|
Maria_Mirabela_2 Postat pe 2 Decembrie 2015 22:08 |
||
| Buclele pot fi accesorizate cu orice dar mai ales cu multa incredere in propria persoana. | ||
|
kudika_997257 Postat pe 3 Decembrie 2015 09:09 |
||
| Am toate accesoriile de la BaByliss în afarã de aceastã nouã inovație. Ar fi minunat sã pot sã-mi fac bucle în cel mai scurt timp, fãrã sã-mi afecteze calitatea firului de pãr. Pentru o ocazie deosebitã mi-aș prinde niște floricele în bucle. Ar fi super!!! | ||
|
kudika_997258 Postat pe 3 Decembrie 2015 09:50 |
||
As accesoriza buclele cu un ruj mov
|
||
|
ankuta_k Postat pe 3 Decembrie 2015 09:57 |
||
| Buclele Babyliss trebuie accesorizate cu o rochie neagrã și eventual cu un colier de perle la gât....și asfel devii o femeie strãlucitoare , puternicã care ar putea muta munții din loc !!! | ||
|
Alina_Catunescu_Militaru_1 Postat pe 3 Decembrie 2015 10:11 |
||
| Ultimele bucle le-am accesorizat cu o cununie civila. Dar au trecut ani buni de atunci. Acum as accesoriza niste bucle matasoase cu o rochie rosie vaporoasa, niste pantofi bej cu toc cui, un colier de perle ..toate asezonate cu o Petrecere de Craciun sau macar cu o cina romantica. | ||
|
evenme Postat pe 3 Decembrie 2015 10:17 |
||
Pentru mine, acest ondulator reprezinta o mare provocare. Cu siguranta, le-as accesoriza cu o rochita rosie, specifica perioadei care se apropie,Craciunul...alaturi de ghetute negre,simple elegante si un plic plin de stralucire. Acest ondulator mi-a starnit interesul din prima zi cand l-am vazut.Este minunat si cred ca face miracole din parul oricarei femei ! |
||
|
Alina_Camelia_Paven_1 Postat pe 3 Decembrie 2015 10:40 |
||
Le-as accesoriza cu un zambet si cu o fapta buna
|
||
|
laurianna83_lazy Postat pe 3 Decembrie 2015 11:20 |
||
| Niste bucle matasoase, pline de stralucire le-as accesoriza cu o pereche de cercei stralucitori si cu o atitudine de diva. | ||
|
bella75 Postat pe 3 Decembrie 2015 11:47 |
||
|
Buclele matasoase si pline de stralucire le-as asocia cu o tinuta de seara,la o petrecere cu multa exuberanta si stare de bine |
||
|
Mary_Pmb_1 Postat pe 3 Decembrie 2015 13:09 |
||
As asorta buclele cu o coronita stralucitoare si un Smokey Eye
|
||
|
kudika478697 Postat pe 3 Decembrie 2015 14:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Kudika si NIVEA te invita la un dialog despre frumusete | 311 | De la: bika82 23 Februarie 2010 10:08 |
| Castiga unul dintre cele 3 seturi cadou Benecos oferite de BIO-Cosmetics! | 501 | De la: liuka29 28 Ianuarie 2012 16:16 |
| Concurs Diva Universal | 86 | De la: concursKudika 2 Noiembrie 2010 17:22 |
|
|
||
| Concurs "Sotia perfecta" - Hallmark | 500 | De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:28 |
| Esselte iti ofera 10 seturi de produse cosmetice Oriflame! | 597 | De la: concursKudika 28 Octombrie 2012 17:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.