Mai multe
Vreau sa-mi fac o operatie de marire de sani insa nu stiu daca e ok sau nu, va cer sfatul voua fetelor sa-mi ziceti daca is voi ati trecut prin asa ceva ![]() |
||
TrendSetter Postat pe 7 Octombrie 2016 14:11 |
||
---|---|---|
Eu am de 15 ani,le am fãcut de la 28.acum trebuie sa le schimb neapãrat. Mi e groaza.dar acum se fac pe viațã am înțeles. Trebuie sa te documentez.eu totuși ți as da un sfat sa le faci nu chear de foarte tânãrã.în rest e ok de ce nu. | ||
tomata Postat pe 23 Octombrie 2016 09:49 |
||
Eu am de 15 ani,le am fãcut de la 28.acum trebuie sa le schimb neapãrat. Mi e groaza.dar acum se fac pe viațã am înțeles. Trebuie sa te documentez.eu totuși ți as da un sfat sa le faci nu chear de foarte tânãrã.în rest e ok de ce nu. | ||
|
||
tomata Postat pe 23 Octombrie 2016 09:49 |
||
intotdeauna D-zeu,natura sau cine vrei tu,da fiecarui om proportiile potrivite.O operatie estetica poate fi de ajutor pentru a reface proportiile,de ex daca o femeie are un sin extirpat in urma cancerului. in general tot ce omul face impotriva naturii este rasplatit cu aceeasi moneda |
||
hellya Postat pe 28 Noiembrie 2016 15:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"foarte multe femei intreaba oglina dar, foarte putine o asculta." | 5 | De la: Mada02 16 Mai 2009 15:50 |
Protejslip-uri | 5 | De la: ADINAIOAN 25 Mai 2009 10:45 |
Afacerea anului 2009 | 1 | De la: gabcristi 3 Februarie 2009 12:17 |
|
||
Love sucks | 50 | De la: Elyaa 6 Iulie 2011 11:18 |
Pentru fete | 16 | De la: kudika108812 21 Ianuarie 2010 13:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.