Setari Cookie-uri

Tu ce ai alege?

Buna, probabil ca sunteti care ati trecut prin asta, simt nevoia de un sfat,daca mi l puteti oferi as aprecia acest lucru! M am desp de fostul meu acum cateva luni,am fost impreuna 7 ani.In urma unor certuri, mai mult din cauza lui...el si a gasit pe alcineva cu care s a si mutat.In prezent mi am gasit si eu un baiat care este super bun....este un baiat calm,de ajutor,nu este egoist,ma respecta.nu ma jigneste...nu are o situatie financiara prea buna,dar acest lucru nu prea conteaza.Fostul era o pers egoista,lui sa i fie bine..era o pers de bani gata..alintata..geloasa..si chiar de era mai rau cu mult....eu il iubeam mai mult...mult mai mult.Efectiv nu stiu cum sa procedez...nu stiu daca sa incerc sa lupt pt fostul sau sa raman cu baiatul asta poate intr o zi il voi iubi si pe el la fel:((((((((((
kudika347830
Postat pe 12 Noiembrie 2016 18:37
De la: kudika347830, la data 2016-11-12 18:37:26Buna, probabil ca sunteti care ati trecut prin asta, simt nevoia de un sfat,daca mi l puteti oferi as aprecia acest lucru! M am desp de fostul meu acum cateva luni,am fost impreuna 7 ani.In urma unor certuri, mai mult din cauza lui...el si a gasit pe alcineva cu care s a si mutat.In prezent mi am gasit si eu un baiat care este super bun....este un baiat calm,de ajutor,nu este egoist,ma respecta.nu ma jigneste...nu are o situatie financiara prea buna,dar acest lucru nu prea conteaza.Fostul era o pers egoista,lui sa i fie bine..era o pers de bani gata..alintata..geloasa..si chiar de era mai rau cu mult....eu il iubeam mai mult...mult mai mult.Efectiv nu stiu cum sa procedez...nu stiu daca sa incerc sa lupt pt fostul sau sa raman cu baiatul asta poate intr o zi il voi iubi si pe el la fel:((((((((((

Ramai cu cel, care te iubeste sincer!
kudika_15804
Postat pe 15 Noiembrie 2016 06:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un an pierdut....sau nu? 11 De la: Stripes 13 August 2009 05:58
Am nevoie de idei...sugestii.... 18 De la: chalon 17 Iulie 2012 00:43
as vrea sa stiu si eu cupluri care au trecut prin momente grele in relatie si reusesc sa le depaseasca 21 De la: denis_3d25 29 Noiembrie 2009 08:16
nehotarare....poate un sfat 27 De la: kudika511269 14 Martie 2012 13:25
Cum sa scapi de un sot infidel ?? 0 De la: 11 August 2010 07:45