Setari Cookie-uri

Legumele de gătit lent scad conținutul lor nutritiv?

Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative.
kudika_1040928
Postat pe 30 Iulie 2020 17:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
naturalete 1 De la: Alinabb 21 Octombrie 2008 09:37
Sucurile naturale slabesc? 30 De la: alexandra082571 17 Iulie 2016 20:43
Caut persoana de mers la sala in Iasi 23 De la: ingridd 8 Octombrie 2015 03:07
Fitograma actidren si limita 3 De la: RoxyRoxx 29 Iunie 2011 20:29
Problemele parului 11 De la: size_back 2 Septembrie 2010 10:23