Setari Cookie-uri

Legumele de gătit lent scad conținutul lor nutritiv?

Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative.
kudika_1040928
Postat pe 30 Iulie 2020 17:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Euripedia 1 De la: kudika409441 22 Iunie 2011 15:52
otetul de mere 5 De la: cutesuzy 17 Aprilie 2011 21:06
De ce apelam la diete? 8 De la: Rusu_Andrei_Andrei_1 30 Ianuarie 2016 08:17
Regimul cu putine glucide - cel mai eficient! 22 De la: 4Life 30 Martie 2010 21:29
buna 12 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:13