Setari Cookie-uri

Legumele de gătit lent scad conținutul lor nutritiv?

Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative.
kudika_1040928
Postat pe 30 Iulie 2020 17:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
... 9 De la: RoxyRoxx 12 Iunie 2011 18:54
Opinii Pure Garcinia Cambogia + 2 De la: kudika_982274 8 Martie 2015 21:08
VAGINOPLASTIA 3 De la: hatice 1 Ianuarie 2010 02:07
Produse 100% naturale pentru controlul greutatii care dau rezultate 100% 7 De la: diajust4jesus 5 Martie 2009 13:21
Buna, 1 De la: Barbie_forever 22 Iunie 2011 10:05