Mai multe
| Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative. |
|
kudika_1040928 Postat pe 30 Iulie 2020 17:47 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Euripedia | 1 | De la: kudika409441 22 Iunie 2011 15:52 |
| otetul de mere | 5 | De la: cutesuzy 17 Aprilie 2011 21:06 |
| De ce apelam la diete? | 8 | De la: Rusu_Andrei_Andrei_1 30 Ianuarie 2016 08:17 |
|
|
||
| Regimul cu putine glucide - cel mai eficient! | 22 | De la: 4Life 30 Martie 2010 21:29 |
| buna | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.