Setari Cookie-uri

Legumele de gătit lent scad conținutul lor nutritiv?

Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative.
kudika_1040928
Postat pe 30 Iulie 2020 17:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre cremele de corp. se absorb in sange , pot dauna copilului daca sunt insarcinatle 4 De la: 26 Aprilie 2012 18:13
Ce parere aveti despre produsele de slabit Herbalife? 311 De la: iuliactn 1 Octombrie 2018 23:25
ajutor.... 8 De la: merycam 12 Mai 2010 17:43
iti place fotografia??? 2 De la: tarot 11 Noiembrie 2009 23:40
Re-code 1 De la: healthy003660 16 Septembrie 2009 19:46