Mai multe
| Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative. |
|
kudika_1040928 Postat pe 30 Iulie 2020 17:47 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| naturalete | 1 | De la: Alinabb 21 Octombrie 2008 09:37 |
| Sucurile naturale slabesc? | 30 | De la: alexandra082571 17 Iulie 2016 20:43 |
| Caut persoana de mers la sala in Iasi | 23 | De la: ingridd 8 Octombrie 2015 03:07 |
|
|
||
| Fitograma actidren si limita | 3 | De la: RoxyRoxx 29 Iunie 2011 20:29 |
| Problemele parului | 11 | De la: size_back 2 Septembrie 2010 10:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.