Setari Cookie-uri

as fi vrut sa fiu femeie

sa nu uitam tema"as fi vrut sa fiu femeie"-ce fel de femeie?dupa cum gandesti despre femei..sigur ajungeai sa te urasti ca esti femeie si urma sa ne scrii"as fi vrut sa fiu barbat"-gandeste-te bine ce iti doresti...e grele...;)
olly25
Postat pe 13 Noiembrie 2007 12:18
esti barbat , vrei sa fii barbat dar nu prea stii cum...ce spui tu dragule pare o povestire dintr-un film cu amazoane:))). eu cred ca esti putin naiv...timd si nesigur. nu dramatiza atat pentru ca iti distrugi psihicul mai mult decat e deja. fii barbat domnule nu mamaliga. cati ani ai?locuiesti singur sau cu parintii?ai sau ai avut prietena?

Postat pe 19 Noiembrie 2007 12:40
dragule, pe mine chiar m-ai enervat la fza asta!!! cum adik o lume pro-feminista (si crede-ma k eu nu sunt pro-feminista, iar in gasca am avut mai multi prieteni baieti? vrei sa iti aduc la cunostinta k nici macar Ziua Femeii nu mai e 'unica'? k v-ati ridicat si voi repede cu pretentii k vreti ziua barbatului! saracii de voi, ce nedreptatiti...si inca ceva, dc oare mama ta nu te suporta? MAMA TA??!!! pai atunci, iarta-ma, nu te cunosc personal, dar nici nu as vrea. nu inteleg cum un parinte si-ar putea da la o parte propriul copil...nici dc ar fi retardat
la tine insa, fara suparare, cred k e ceva mai mult de atat! consulta un specialist psiholog si ca un ultim sfat: cauta unul de sex feminin...sunt mai bune la asta dect barbatii ;)
monik_peltik
Postat pe 10 Decembrie 2007 22:12
si inca ceva...dc ai avut tu ghinionul sa ai parte de atatea nedreptati, nu inseamna k in Romania femeile sunt privilegiate. Eu locuiesc in Anglia...pai sa vezi cum sunt tratate aici femeile! nu ca in Romania, ca pe niste, citez 'dejectii sociale'. Sotii se respecta, se iubesc si se sprijina si dupa 30 ani de casnicie.tu cred k nu ai iesit ink dintr-un cuib care sincer, cred k a inceput sa cam 'mucegaiasca'. ia incearca sa iti iei tu viata in piept si sa iti arati tie intai care iti sunt capacitatile reale. hai sa fim sinceri: la facultate intra si ultimul fraier in ziua de azi, mai ales dc ai bani.deci, dc esti la fac., nu demonstrezi nimik. si exista si atatia barbati care ar trebui sa se mute pe Marte ca si femei; nu mai dramatiza si incearca sa faci ceva cu viata ta...sau cumva crezi si tu ca esti un geniu neinteles?!! sorry, dar ar trebui sa fii mai obiectiv, parerea mea!
monik_peltik
Postat pe 10 Decembrie 2007 22:18
anjenieu sincer cred ca prea exagerezi
Ori traiesti o drama ori exagerezi, ceva s-a imtamplat oricum si te-a suparat prea tare.
Nu prea iti plac femeile....ciudat, femeia este ceva frumos, adevarul e ca sunt si femei parsive dar nu toate!

Cred ca mediul in care traiesti ai prietene de sex feminin care sunt parsive si vazand cum gandesc te-a pus pe ganduri la asta se adauga si experienta ta din trecut.
Treci peste sau schimba-ti cercul de prieteni.
Vino la politehnica, aici sigur nu gasesti prea multe fete, aici o sa vezi baieti puhoi, o sa ii vezi pe ei cum gandesc si cred ca si asa o sa te crucesti.
ps: ce nu as da sa fiu la o facultate inconjurat de fete!!

Postat pe 14 Decembrie 2007 23:36
Esti printre putinii barbati pe care ii aud spunand asta(il vad scriind,mai bine zis :p).Nu te judec,ceva motive sigur ai..probabil aceleasi motive pt care atatea femei isi doreau candva sa fie barbati!Nedreptatea..incorectitudinea..machismul..Doar punandu-te in pielea lor iti poti da seama cum este si cum se simte,,pro-feminismul,,.Probabil asta e modalitatea prin care o sa ajungem incetisor la o lume normala si egala ca drepturi.Adica facandu-va pe voi sa va simtiti asa cum ne-am simtit noi de-a lungul secolelor..Insa nu generaliza si nu judeca femeia pt schimbarea asta.V-ati facut-o cu mana voastra si o meritati.Noi nu vrem sa va,,subjugam,,asa cum ati facut voi..vrem doar sa va dati seama!Pupici
oana81
Postat pe 17 Decembrie 2007 21:15
probabol tu ai avut ghinionul sa cunosti multe femei parsive... si sincera sa fiu femeile sunt mai rele decat barbatii... de ce? pentru ca ele nu suprta uneori sa vada ca alteia ii merge bine!!! li se pare atac la propria persoana ca sa zic asa. Inrt-un grup de baieti ma simt parca mult mai bine... stiu altfel sa se distreze si le inteleg gandirea. dar si aici e discutabil... baietii stiu sa strice atmosfera prin glumele lor de prost gust, pt ca sunt cam vulgarii uneori.. aici e probabil vorba despre a stii sa alegi grupul de prieteni potrivit! gandeam si eu cu ceva timp in urma ca este mai usor sa fii barbat... dar sincer, acum, cred sa fiecare isi face viata mai usoara sau mai grea... dupa cum gandeste, dupa perceptia pe care o are aupra vietii!!!! adica optimism/pesimism!!! multa sanatate va doresc!!!
carmenutza_18
Postat pe 25 Decembrie 2007 15:43
Ma bucur cand un barbat spune ca este intr-o lume a femeilor.Oare asa sa fie,sa ne fi venit si noua timpul sa fim mai presus decat ei?Nu cred, dar sper ca o sa vina odata si timpul nostru.Oricum ar fi ma bucur ca sunt femeie si nu as schimba asta pt nimic in lume.Din punctul meu de vedere barbatii au fost intotdeauna misogini(cu mici exceptii care din pacate nu pot intari regula)
valentinamihaella
Postat pe 29 Decembrie 2007 17:46
Anjenieu, eu cred sincer ca toate trairile de acest gen le ai datorita relatiei pe care o ai sau ar trebui sa o ai cu mama ta. Primul personaj de sex feminin din viata fiecaruia este mama; se si spune ca barbatii isi cauta partenere cat mai apropiate ca imagine (in conceptia lor) de cea care le-a dat viata.
Daca tu, din diverse motive, nu ai reusit sa descifrezi in mama ta conceptul de femeie, sau ai descoperit ceva ce nu-ti place deloc, este mare pacat! Trebuie insa sa intelegi ca nu sunt toate femeile la fel, desi femeie se numeste si "cea parsiva si usuratica", la fel cum se numeste femeie si "cea neinteresata de aspectul ei fizic si care isi doreste o familie"...
Eu cred ca nu este prea tarziu sa inveti sa-ti cunosti parintele fara de care nici nu ai fi existat si sa incetezi in a-l mai critica... nu faci decat sa demonstrezi ca esti o persoana frustrata, si nu e nimeni vinovat de asta in afara de tine!
Incerc sa-mi dau seama ce fel de om esti... si te vad cam asa: student in primii ani de facultate, pasionat de domeniul in care ai vrea sa lucrezi si nerabdator sa profesezi. Pe plan personal, ai o prietena care a vazut toate acestea in tine si de aceea iti este si aproape, pentru ca vrea ca tu sa reusesti (si eu nu cred ca fata asta nu este o persoana ingrijita, ci dimpotriva..., asa ca nu o mai jigni) si in rest nici macar prieteni (baieti) nu cred ca ai asa de multi, pentru ca daca te-ar auzi cum gandesti, sigur nu te-ar cataloga prea bine... sau daca ai prieteni, nu esti sincer cu ei. Dovada este si faptul ca refulezi pe un forum de femei si nu ai curajul sa-ti expui frustrarile in fata unui barbat, care cel mai posibil te va pocni sa te trezesti la realitate...
Nu esti deloc un luptator... spui ca ai castigat un concurs de fotografie, dar tot femeile ti-o iau inainte... pai lupta, ce crezi ca un concurs iti da recunoastere internationala sau irevocabila... era o vorba "notele nu reflecta cunostintele elevului" care mi-e-mi placea tare mult, deoarece toate corectarile si analizele in general, oricat ne-am feri sa recunoastem, sunt subiective... poate nu esti atat de bun precum te autoevaluezi... poate a fost o intamplare concursul... atunci lupta-te sa fii bun in ceea ce-ti place si demonstreaza ca poti si ca esti in stare, nu te da batut!
In viata ai sa intalnesti multe nedreptati, infrunta-le, nu sta pasiv - doar pierzi vremea analizand incorectitudinea - timp pe care l-ai putea valorifica altfel.
O sa iti fie mai greu sa te faci "vizibil" in domeniul tau, pentru ca, aici iti dau dreptate, este "scoala de fete", dar ai ales-o pentru ca iti place... si eu am facut o "scoala de baieti", dar am luptat si am avut de luptat, n-am avut timp sa sa ma autocompatimesc, pentru ca eram preocupata cum as putea mai bine sa demonstrez ca pot...

Sper ca nu am fost prea acida; daca-am fost insa nu-mi cer scuze, poate te va ajuta sa te trezesti!

Eu iti urez succes!

Postat pe 4 Ianuarie 2008 10:42
AI DREPTATE.tRAIESTI INTR-O LUME PRO-FEMINISTA.ASTA ESTE REALITATEA.INCA DE CAND TE NASTI ESTI DISCRIMINAT.FETITELE SUNT MAI DULCI,MAI RASFATATE,AU MULTE ROCHITE,FUSTITE,FUNDITE....PAPUSELE SI LE IAI PARINTII SI MASINUTE.LI SE ZICE "PRINTESA LUI MAMA SAU LUI TATA"FETELE SUNT MULT MAI ALINTATE SI CABD MAI CRESC,SI CAND DEVIN DOMNISOARE.SI APOI DEVIN DIN CE IN CE MAI PRETENTIOASE, RAZGAIATE,CHELTUITOARE,....SI TOT ELE SUNT NEMULTUMITE.
CAND IES CU UN BAIAT SAU CU MAI MULTI EI PLATESC-CACI ASA ESTE NORMAL
TREBUIE CA BARBAT SA LE SCOTI IN ORAS, LA MUNTE,LA MARE, SA LE FACI CADOURI, SA AI MASINA, SA PLATESTI TAXIUL DACA N-AI....ETC
SA FII ATENT SI CU MAMA EI, CACI ESTE O MISCARE STRATEGICA...
TREBUIE SA LE PROTEJEZI TOATA VIATA, CACI SUNT "SEXUL SLAB",SUNT SENSIBILE, ROMANTICE
LA EXAMENE SUNT MAI INTELESE DE PROFESORI, CACI FETELE SUPORTA MAI MULTE PRESIUNI EMOTIONALE
LA SERVICIU ELE
, MAI ALES DACA ARATA BINE O DOMNESC TOATA VIATA-BARBATUL NU, DECAT, E O SANSA PT. TINE -SA TE FACI GIGOLLO...SI VEI FI ALINTAT, RASFATAT, PLIMBAT, TI SE VOR FACE CADOURI....CA LA FETE
FETELE DACA GASESC UN BAIAT INTELEGATOR O DUC BINE TOATA VIATA,CA NISTE PRINTESE,CA PRINTESE AU FOST DE MICI.BARBATUL-NU! EL TREBUIE SA MUNCEASCA DIN GREU CA EL ESTE STALPUL FAMILIEI SI E OBLIGATIA LUI SA AIBA GRIJA DE SOTIE ,DE COPII, DE MAMA..
EL TREBUIE SA CARE, SA REPARE,SA AIBA POATE 2 JOBURI CA E MAI REZISTENT
FEMEIA ESTE TOATA VIATA PROTEJATA PT CA NU ARE FORTA FIZICA A BARBATULUI,E SENSIBILA,E EMOTIVA,PATE FI SI SEXOASA SI ATUNCI SA TE TII-ASA CA TU, BARBATULE N-AI DECAT ORI SA-TI FACI OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX ORI SA TRECI IN TABARA CEALALTA PE POST DE FETITA, CACI NU ESTE CRESTINESTE SA TE SINUCIZ--A TA INTOTDEAUNA BUNA SFATUITOARE-MARIANA
maryanasandu
Postat pe 16 Ianuarie 2008 13:05
de acord cu oana...
hamade79_elena
Postat pe 16 Ianuarie 2008 21:46
si eu care ma gindeam ca ar fi mai bine sa fii un barbat, ca eu asta imi doresc
papushika_hot
Postat pe 24 Ianuarie 2008 11:11
Si faptul ca ai raspunsuri doar de la femei ,se dovedeste ca lor le...pasa.Asta-i la voi "masculii",nu sariti unul pentu altu.Uita-te la noi ,citim(mai citim),ne apreciem ,ne dam sfaturi,retete de slabit ,avem una pentru ala aprecieri.Dar unde sunt ..baietii?I-ti spun eu unde sunt :la rubrica"relatii"asta-i intereseaza asta fac.Esti mai singurel!Dar nu ne suparam pe tine, esti bine venit pe aici.Sa ai succes..in toate.
OCTAIA
Postat pe 12 Februarie 2008 10:08
"pentru mine femeia ce arata bine si este interesata doar de fizic si vestimentatie e ste o usuratica" parerea mea??? gandesti marunt! preferi o femeie barbata? care sa nu se uite nici macar in oglinda, care sa ragaie dupa ce bea o bere pe nerasuflate, care sa-si lasa parul sa creasca luuuung nu doar pe cap, care sa mamance ca sparta fara sa o intereseze de aspectul exterior dar si de sanatate? toti spuneti asa: ca vreti femei mai neglijente cu ele insele. dar asta nu pt ca v-ar displacea una ingrijita, ci pt ca este mai usor sa tii langa tine o femeie neatragatoare, o femeie banala pe care nu o intereseaza de ea ci doar de tine. tu vrei sa fii universul ei, ca intre timp tu sa mai tragi cu ochiul pe geam la vecina ce face aerobic. nu e corect sa cataloghezi toate femeile ingrijite ca niste "femei usoare".
crede-ma ca eu as fi preferat sa fiu barbat! e asa de usor pt voi, nu aveti atatea chestii de facut ca sa aratati bine, nu trebuie sa nasteti, nu sunteti desconsiderati daca ati avut relatii sexuale cu mai miulte femei (dimpotriva: sunteti catalogati ca barbati cu experienta), daca va ingijiti de corpul vostru nu sunteti considerati "barbati usuratici", ci "bartabi bine"... si multe multe altele pe care le-au spus fetele dinainte (mi-au placut in special comentariile facute de oana1111) . sincer, bucura-te de avantajele pe care le ai ca barbat, ca ai o gramada. inca traim intr-o "lume a barbatilor"!!! inca nu exista drepturi egale intre sexe, asa ca profita cat mai poti...
Alex_17
Postat pe 19 Februarie 2008 14:44
Mai anjenieu, tu trebuia sa te faci calugar.
Joitaalina cred ca am sa citesc ce ai scris, din ce spui despre povestea ta, pare sa semene cu ce am trait:)
amme22
Postat pe 23 Februarie 2008 18:28
E TARZIU ...NOAPTEA DAR NU POT SINCER SA NU ITI SCRIU CEVA...SUNT FEMEIE SI SUNT MANDRA DE A FI FEMEIE...CU TOATE ASTEA DE MULTE ORI IMI SPUN CA AR FI FOST MULT MAI SIMPLU SA FI FOST BARBAT...DE AI STII TU CATE INDURA SI CATE LUPTE DUCE O FEMEIE POATE AI INTELEGE CA ESTI NOROCOS CA ESTI BARBAT...CHESTIA CU "pentru mine femeia ce arata bine si este interesata doar de fizic si vestimentatie e ste o usuratica" E FOARTE BRUTALA...SINCER NU ITI DORESC SA CUNOSTI FEMEI CE NU SE INGRIJESC SI PUN FAMILIA PE PRIMUL LOC...EU IN PREZENT SUNT CASNICA SI MA OCUP MULT DE FAMILIA MEA DE COPIL DAR CAND STIU CA TREBUIE SA APARA SOTUL MERG REPEDE FAC UN DUS MA ARANJEZ SI MA PARFUMEZ...IMI PLACE SA FIU INGRIJITA...IMI PLACE SA-MI FAC SOTUL SA MA PRIVEASCA CU DRAG...MAMA MEA SPUNEA NU FA NUMAI CURAT IN CASA SI UITA DE TINE...CI CASA SA FIE LUNA SI TU SOARE...APOI ITI DAU UN ALT EXEMPLU CE MI-L DADEA BUNICA:CICA O FATA ISI ASTEPTA IUBITUL.A FACUT CURAT TOATA CASA A FACUT MANCARE S-A ARANJAT CAT A PUTUT SI S-A UITAT LA POARTA ...VENEA...IN ULTIMUL MOMENT A VAZUT STICLA DE LA LAMPA AFUMATA .A LUAT COLTUL FUSTEI SA O STEARGA IN FUGA...CAND A VAZUT-O IUBITUL CU O PATA PE FUSTA A PLECAT DEZAMAGIT...CICA NU ERA CURATA...DECI BARBATILOR LE PLACE SA FIE CASA CURATA DAR SI FEMEIA SA ARATE BINE...SI CRED CA SI TIE ITI PLACE LUCRUL ASTA!...ERA O PARANTEZA...FII BARBAT SI BUCURA-TE DIN PLIN...SUNT MULTE DEZAVANTAJE SA FII FEMEIE...UITE MA UIT LA SOTUL MEU...EL LUCREAZA 8 ORE VINE ACASA FACE DUS SI APOI E LIBER...FACE EXACT CE VREA...EU IN SCHIMB NU AM UN TIMP LIBER BINE DETERMINAT ...CAND SPUN CA MA ODIHNESC SI EU TREBUIE SA MA GANDESC OARE CE MAI LIPSESTE IN CASA ...OARE CE FAC DE MANCARE...OARE COPILUL DOARME BINE...SI MII DE LUCRURI...CAND STAU SI EU MAI LINISTITA INCEPE COPILUL SA SCANCEASCA...SI TOT ASA...SI GANDESTE-TE CAND LUCRAM SI EU 8 ORE SI VENEAM ACASA FRANTA DE OBOSEALA SI TREBUIA SA FAC SI MANCARE SI CURATENIE...IAR BARBATUL STATEA COMOD IN FOTOLIU LA TELEVIZOR...NUMAI EU STIU DE CATE ORI AM SUSPINAT IN GANDUL MEU SPUNANDU-MI "E ASA FRUMOS SA FII BARBAT!"...MAI GANDESTE-TE...SI CRED CA SI TU VEI AJUNGE LA CONCLUZIA CA FIECARE STA CEL MAI BINE ASA CUM ESTE...TU BARBAT SI EU FEMEIE!:)
sincera
Postat pe 29 Februarie 2008 03:15
apropo sunt de accord cu alex_17...ai mult dreptate draga!
sincera
Postat pe 29 Februarie 2008 03:29
HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce-ti mai place sa-ti plangi de mila mai baiete!
Un singur lucru iti spun 'FI BARBAT!',nu bocitoare.
Ps: De acelasi lucru se lovesc si femeile dar nu le vezi bocind in halul asta!!
Repet :FI BARBAT!sau daca nu-ti convine situatia fa-ti schimbare de sex! :)
SA VEZI ATUNCI CUM E SA FI FEMEIE!

Postat pe 6 Martie 2008 14:32
sincera,cica cum il inveti pe barbat asa il ai-nu stiu de ce permiti ca el sa stea la tv,pai in timp ce faci mancare,el nu ar face bine sa faca curat ??ce il opreste ?mandria de barbatie din pantalon ?cum de permiti asta ?eu m-as simti nerespectata si nu as tsa langa un asemenea om,care,daca m-ar iubi,m-ar ajuta sa fac curatenie macar
lief
Postat pe 6 Martie 2008 14:49
De acord cu tine lief. Trebuie impartite responsabilitatile.Ca nu suntem nici noi roboti!
Si nu poti sa le faci pe toate, iar barbatul sa stea in fata televizorului!Cu vorba buna poti sa-l faci sa te ajute un pic.

Postat pe 7 Martie 2008 09:42
TRAIM INTR-O SOCITATE MISOGINA SI AUD UN BARBAT CARE SE PLANGE CA FEMEILE L-AU DECALAT SI GELOS PE REALOZARILE LOR. MAI BAIETE, INSINUEZI CUMVA CA NI SE DESCHID USILE MAI USOR NOUA FEMEILOR? NU POTI ACCEPTA FAPTUL CA O FEMEIE POATE SA FACA CARIERA LA FEL DE BINE CA UN BARBAT, CA POATE FI MAI BINE PREGATITA DECAT EL? SUNT MANDRA CA SUNT FEMEIE!MI SE FACE MILA DE VOI BARBATII CARE SUNTETI OROPSITI DE SOARTA : VENITI DE LA SERVICIU SI INTREBATI CE MANCATI IN TIMP CE VA ASEZATI COMOD LA TV, PLASATI COPILUL CARE PLANGE FEMEII CA EA STIE CE SA-I FACA SA TACA, SUNTETI FRUSTRATI CA NEVASTA A ADUS IN CASA MAI MULTI BANI DECAT VOI( SUSPECTAND-O CA ARE O RELATIE CU SEFU) ETC..ETC... DE RASUL CURCILOR!!!!

Postat pe 7 Martie 2008 11:32
Ha Ha Ha!!!!!!!!
Ma amuza din ce in ce mai tare subiectul asta!
Fetelor o sa fim acuzate de feminism!
Mai avem un pic si il linsam pe sarmanul baiat!
Ce le mai place la unii barbati sa faca pe victimele!
CONCLUZIA:
Victima a murit sufocata de comentariile femeilor!

Postat pe 7 Martie 2008 11:46
a trecut aproape un an decat un "barbat" a postat acest subiect si noi inca ii raspundem....mi s-a parur interesant dar dupa ce am citit am vrut sa stiu cati ani are...stupoare!!!are 38 de ani , sau asa spune.si nici macar nu cred ca-l mai intereseaza ce spunem noi! a avut si el un atac de panica sau o descarcare nervoasa pentru ca o FEMEIE a indraznit sa-i ia postul mult ravnit sau sa ia note mai bune decat el...vai ce nesimtire din partea noastra!te-ai gandit cinci minute sau macar 2 secunde ca acea femeie e mai buna decat tine?? avem si noi dreptul la un loc bun de munca si la apreciere si daca nu te poti impaca cu aceasta situatie...n-am ce-ti face alta mama nu mai face!
olga43
Postat pe 9 Martie 2008 00:11
hahahahahaha un barbat care ar vrea sa fie femeie?!?! asta-i chiar culmea... faca-se travestit...Naomi...:))) atata pesimism in capul lui....daca sta cu mainile in san si nu invata cum sa se comporte cu o femeie o sa ramana un vesnic burlac. femeia nu trebuie alintata prea mult, nu trebuie sa-i arati ca esti la picioarele ei...trebuie doar sa stii sa o pastrezi langa tine. si daca ai venit pe lume barbat multumeste-te cu asta....ce te faceai daca erai un gandac? ;) :P :)))

Postat pe 25 Martie 2008 18:10
:)))si eu mi-as dori sa fiu barbat!nu de alta dar cand vad cate diferentieri sexuale se fac in lumea asta....

Postat pe 26 Martie 2008 12:10
lydeea vezi de treaba!!! ce-ti veni???
o luasi pe urma baiatului asta?

:)

Postat pe 26 Martie 2008 15:06
asta da topic de mare angajament. in loc sa faca ceva ptr el, sa lupte, vine si isi sufla nasul pe forum, culmea tot de femei :))) unii isi merita soarta, zau de nu.

Postat pe 26 Martie 2008 15:14
pai e dovada suprema de barbatie sa-si planga soarta nedreapta si nenorocul in viata. si nu e mai usor sa spui " am fost discriminat" decat " nu sunt capabil", sau mai rau, am fost invins de o femeie in lupta pt un post??? dragul de el nu pote ascepta ca nu e chiar atat de valoros pe cat crede.mai ca ti se rupe inima de mila lui...

Postat pe 26 Martie 2008 16:20
mdaaa!! ce le mai place la unii barbati sa-si planga de mila!!
daca era femeie voia sa fie barbat si tot asa...
mai bine era hermafrodit! :) dar, nici atunci nu-i convenea ca de, era prea mult pt. el!
:)

Postat pe 27 Martie 2008 09:54
asa...am sa incep prin a spune ca nu am citit despre ce se vorbeste pe aceasta tema. Intrebarea e de ce as vrea sa fiu femeie? "sa ma fac frumoasa, sa ma vad cu fetele sa vorbesc despre imbracaminte si cum sa arat mai bine pt barbatul meu?", barbat care nu prea da 2 bani, la un moment dat, pe chestiile astea...intotdeauna o sa priveasca la TV ceva mai aranjat ca femeia de langa el in momentul respectiv ( asta in cazul in care se uita la TV sau are net si porn si tot ce s-a inventat pana acum in care FEMEIA se injoseste ). Se spune ca in spatele fiecarui barbat e o femeie....frate, ca sa ma exprim asa, pai sunteti varza atunci ca nu vad decat obsedati, inclusiv eu, cel putin asa zice prietena si nu cred ca e departe de adevar (generatia PRO)... Nu stiu ce sa zic acum....dar eu din alea 2 si jumate carti pre care le-am citit era vorba despre niste femei si barbati cu demnitate...Cum ziceam,poate ca o am eu mica sau ceva si nu ma simt mascul destul sa satisfac o femeie....dar mi-ar placea sa nu mai fie vorba de ce ai in pantaloni, respectiv sutien. de ce as vrea sa fiu femeie? e bine asa cum sunt...uneori va compatimesc pe unele din femei...mai ales pe alea care arata bine si "imi curg balele" dupa dansele.oricum, daca as fi femeie as vrea sa fiu dintr-o bucata si sa ma simt bine si cu siguranta se va gasi "unul pentru mine". apropos...de ce e forumul asta pentru femei? si de ce totul la voi e legat de sex? ca parca noi eram astia obsedati....voi ce aveti atat cu slabitul asta? toate vreti sa fiti niste aschimodii ambulante sa se uite baietii dupa voi....ce dracu aveti? incercati sa vedeti ce va poate oferi viata mai mult de atat, inclusiv baieti. nu ma deranjeaza o femeie puternica, egala cu mine ca mascul, ca sa ma exprim asa, nici vorba...ma deranjati voi care deja sunteti obsedate de voi insiva si va enerveaza, nu barbatii, ci femeile ca voi. parca e o intrecere continua intre voi sa aratati al dracu de bine si sa "va simtiti bine in pielea voastra". nu mai e vorba de barbatul de langa voi, e vorba despre voi si competitia dintre voi de a arata mai bine ca cealalata. faza asta cu "vreau sa arat bine pentru tine iubitule" e vrajeala.voi vreti sa le dati gata pe celelalte si sa se uite barbatii celorlalte la voi si ca al vostru sa nu se uite la altele.invidiez o femeie care se simte bine in pielea ei, desi cam greu de gasit in ziua de azi, nu ca as fi in cautari, si nu ca as avea multe tangente cu femeile.
acum, ca niste femei veritabile ce sunteti va veti lega de anumite cuvinte/exprimari/fraze nu?

Postat pe 28 Aprilie 2008 02:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Var1Cap8 3 De la: KALI03 31 August 2007 10:46
Vreau sa stiu cum si unde pot trimite urmatorul capitol 10 De la: svestiuclarisa 31 Iulie 2007 21:51
o poveste arhicunoscuta... 2 De la: Andradra 16 Martie 2013 21:51
Titlul Romanului - Varianta Mea 2 De la: exuviu 21 Octombrie 2007 22:43
vreau sa citesc si nu pot :-? 5 De la: nico_negoita 23 Februarie 2010 08:33