Setari Cookie-uri

Balerinii nude: back in business toamna aceasta

Balerinii nude sunt un must have in toamna lui 2017! Achizitioneaza-ti o pereche din piele naturala si o sa fie preferata ta din toate timpurile!

V-am zis ca abia astept sa vina frumoasa mea toamna si sa imi rearanjez hainutele din dulap. Se le rearanjez, dar si sa imi reimprospatez garderoba, pentru ca am cateva piese care imi lipsesc si fara ele toamna nu ar mai fi la fel.

Sa zicem ca la partea de haine stau cat de cat bine, dar la incaltaminte... am doar adidasi si tenisi pentru acest anotimp. Nu tu o pereche de pantofi oxford, nu tu o pereche de ghetute scurte, nici macar o pereche de cizme din cauciuc cu care sa trec fara incidente prin toate baltile create de ploaie.

Sa nu uitam de balerini, care sunt un must have al sezonului. Asa ca vorbim astazi de balerinii nude, potriviti pentru orice tip de tinuta, de la casual si girly, la office si de scoala.

Balerini nude din piele naturala

Ce m-a determinat pe mine sa renunt rapid la balerini au fost materialele din care erau confectionati. Recunosc ca nu am investit in balerini din piele, asa ca cei pe care i-am avut s-au deteriorat repede si aratau urat in picior. De aici ramasesem cu ideea ca acest tip de incaltaminte clar nu este pentru mine.

Citește și:

De atunci si pana acum nu am facut altceva decat sa admir balerinii doar in picioarele altor femei si nu intelegeam cum de la ele arata atat de frumos. Mi s-a aprins beculetul in momentul in care cele pe care le-am intrebat mi-au spus ca perechile lor sunt din piele.

Bineinteles, ca orice alt produs, tot ce este din piele arata intr-un fel si rezista ani.

Balerini nude Balerini bej din piele ALDO Balerini maro cu model discret Balerini bej din piele intoarsa

Balerini nude pentru tinutele office si de scoala

Ce mi-a placut intotdeauna la balerini este ca sunt finuti si eleganti. Imi place cum se completeaza cu o fusta in clos, o camasa sau o bluza cu umerii goi, cu o rochie si cu un trenci.

Balerinii nude sunt ideali pentru tinutele office. Se potrivesc de minune cu pantalonii drepti si cu camasa, dar si cu o fusta creion, asa ca pentru femeile care nu sunt obisnuite sa mearga pe tocuri, dar job-ul le impune o tinuta office-eleganta, balerinii reprezinta alternativa cea mai lejera.

Citește și:

Norocoasele care inca merg la liceu sau la facultate pot obtine si ele tinute cool cu o pereche de balerini nude din piele. Aveti de ales intre perechile simple sau cu aplicatii si modelele cu nuante nude combinate.

Balerini nude din piele

Balerini din piele Steve Madden Balerini nude cu varf ascutit Balerini din piele Caprice

Fiind inca vara, poti incerca si varianta: balerini tip sandale cu decupaje si varf ascutit!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.