Setari Cookie-uri

Ai auzit de caffecino – cea mai noua bautura din cafea? Espresseria ti-o ofera!

Hashtag-ul #coffee este utilizat in peste 82 de milioane de taguri, in postari create in cele mai frumoase locuri si localuri din intreaga lume. „Cafea” ramane unul dintre cele mai utilizate cuvinte din vocabularul romanilor. Ar putea fi altfel? Mai ales daca alegi sa savurezi una delicioasa, creata cu rafinament si din ingrediente bune, ca in cele mai cunoscute si elegante coffee baruri de pe mapamond.

Ce-ai spune daca ai putea savura in fiecare zi o astfel de cafea, chiar din coltul tau preferat din casa sau de la birou ori chiar in drumul spre treburile tale zilnice, din cana de termos favorita?

Ai nevoie, in primul rand, de un ingredient de baza, secret. Iar noi ti-l dezvaluim acum: se numeste Espresseria – e cel mai recent espressor automat de la Krups si vine intr-o colectie impresionanta de aparate de preparat cele mai spectaculoase bauturi calde pe baza de cafea. Chiar la tine acasa!

Espressoarele automate Krups Espresseria iti ofera cafea din aproape fiecare colt al lumii!

Kopi Luwak, La Esmeralda sau Sf. Helena ? Nu conteaza care ti-e preferata, va deveni cea mai buna cafea din aceasta categorie atunci cand alegi sa o prepari cu un espressor automat bun precum acesta de la Krups. Asta pentru ca e capabil sa iti ofere sortimente cat mai variate, cu ajutorul seturilor si functiilor speciale cu care este dotat:

Citește și:
  • setul Auto Cappuccino XS6000 - care ofera o spuma de lapte densa, perfecta pentru acel cappuccino sau caffe latte care iti aminteste de savoarea unei bauturi preparate in Cape Town, intr-o cafenea exclusivista.

Acesta este un accesoriu tip recipient din inox care permite pastrarea laptelui in conditii optime, chiar si in frigider. Se foloseste impreuna cu duza pentru cappuccino pentru a obtine o spuma de lapte densa, elementul principal pentru un cappuccino desavarsit!

espressoare automate Krups Espresseria Vezi mai multe modele

  • Prezinta o rasnita conica din metal cu ajutorul careia aparatul obtine un ristretto sau un espresso perfect datorita setarilor automate care se pot realiza. Tot datorita rașnitei metalice, poti ajusta setarile manual conform preferintelor tale.

3 setari diferite variaza de la o măcinare fina - pentru espresso compact, pana la o macinare mai grosiera - pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricata garanteaza robustetea si performanta acesteia in timp. Savureaza un espresso din boabe de cafea proaspat rasnite pentru o aroma delicioasa!

Citește și:
  • Ofera caffecino – cea mai recenta si inedita combinatie fierbinte perfecta dintre ambele bauturi, cafea si cappuccino (it has the best from both worlds!). Proportiile pentru o ceasca de neuitat: ¼ cafea, ½ lapte, ¼ spuma. Acesta se prepara in doar 10 minute. Iata mai jos reteta!

- Timp de preparare: 10 minute
- Ingrediente: 250 ml de lapte rece, 1 ceasca si jumatate de cafea
- Proportii pentru o ceasca: 1/4 cafea, 1/2 lapte si 1/4 spuma. Pentru obtinerea unei bauturi cu o aroma de cafea mai pronuntata foloseste 1/2 cafea si 1/2 lapte.
- Mod de preparare: pune 250 ml de lapte rece in recipentul pentru lapte si porneste functia pentru spuma de lapte.
- Prepara cafeaua, de preferinta din boabe de cafea proaspat rasnite.
- Cafeaua si spuma de lapte ar trebui sa fie pregatite aproape simultan.
- Toarna cafeaua în ceasca și adauga apoi spuma de lapte.
- Pentru o mai buna omogenizare a spumei de lapte, nu ezita sa agiti recipientul de lapte inainte de a turna spuma.
- Bautura ta ar trebui sa fie proportionata astfel incat sa simti atat aroma de cafea cat si gustul de lapte. Savureaza!

Citește și:
  • Functie de apa fierbinte – ca sa prepari inclusiv ceai.
  • Functii speciale pentru retete de espresso, espresso intens, ristretto, cafea, cappuccino, caffe latte
  • Acest aparate de cafea au o interfata usor de utilizat, iar posibilitatea de ajustare a temperaturii, nivelului de rasnire si volumului bauturii te ajuta sa servesti o cafea personalizata in functie de oricare preferinte ai avea.
  • Functie de memorare – aceasta iti permite personalizarea bauturilor pe termen lung, in functie de dispozitia ta. Poti salva 2 retete diferite de bauturi preferate, pastrandu-ti setarile optime de preparare.

Iar cu ecranul cu afisaj LCD intuitiv si cu indicator LED, ai oricum control deplin ca sa obtii cu usurinta toate bauturile tale preferate pe baza de cafea. Oferi astfel instructiuni clare de folosire direct pe acest ecran LCD modern, ceea ce ajuta pentru o intretinere usoara a produsului.

Citește și:

Espresseria Krups: alte specificatii si functii pentru cele mai noi modele de espressoare automate cu rasnita

Gama de espressoare automate Espresseria Krups se remarca prin sistemul patentat Thermoblock Compact, care capteaza gustul si aroma adevarate ale cafelei, in esenta sa cea mai pura, iar tu te poti bucura de o cafea autentica, fierbinte, chiar de la prima ceasca.

Cu aceasta tehnologie, temperatura lichidelor creste rapid, ca sa parte de o cafea fierbinte in cativa timpi, pana sa iesi pe usa. Iar circuitul mai scurt de distributie a apei impiedica scaderea temperaturii.

Cele 3 setari ale sale variaza de la o macinare fina, pentru un espresso tare si aromat, pana la o macinare mai grosiera pentru cafele nu foarte concentrate. Asadar, reglarea finetii de macinare a boabelor de cafea se realizeaza manual, in functie de cele 3 niveluri.

Citește și:

espressor automat cu rasnita Krups Espresseria modele Vezi alte detalii si preturi

Cantitatea de bautura calda poate fi personalizata prin setarile din aparat. Rezervorul pentru boabe de cafea are o capacitate maxima de 260 grame, iar rezervorul de apa – de 1,7 L, asadar suficient de mare, astfel incat sa nu necesite reumplere dupa doar cateva cafele.

Rezervorul de apa este detasabil, bineinteles, astfel incat sa il poti umple din nou usor si sa il cureti in voie. Totodata, vine cu un sistem inteligent de detectare a golirii acestui rezervor de apa, astfel incat sa iti notifice atunci cand este nevoie sa il reumpli.

Capacitatea espressorului de colectare a cafelei in rezervorul special este de 9 cafele. Aparatul este prevazut si cu duza pentru abur. Poate prepara doua cafele deodata, insa doar una cu lapte. Prezinta si o camera de percolare variabila, cu o capacitate de 6-9 grame, iar cantitatea de apa in ceasca poate fi variabila. Ofera posibilitatea doar pentru 1 pre-setare pentru intensitatea cafelei.

Citește și:

De asemenea, inclusiv temperatura bauturii pe baza de cafea poate fi reglata pe 3 trepte. Foarte interesant si placut totodata : vine cu o duza pentru cafea reglabila in functie de inaltimea cestii. Distanta maxima dintre duza de cafea si tava pentru picaturi este de 10,5 cm.

Ce mai prezinta acest espressor automat Krups din colectia Espresseria :

  • Detectarea calcarului – sistem automat
  • Program de clatire automat
  • Program de clatire pentru accesoriul de cappuccino - manual
  • Program de curatare automat
  • Program de curatare pentru accesoriul de cappuccino - manual
  • Atentionare anticalcar – automat
  • Numar de limbi de afisare pe ecran: 18
  • Oprire automata programabila
  • Tava de picurare detasabila

Toate aparatele Krups Espresseria au o putere de 1450 de W, o presiune de 15 bari si un design perfect ergonomic, compact cu toate functiile si accesoriile, economisind suficient spatiu in bucataria ta, oriunde ai alege sa il plasezi. Espressorul este prevazut cu recipient de colectare a cafelei utilizate usor de folosit, si un rezervor de apa transparent pentru o monitorizare perfecta a nivelului de apa.

Aparatul este conceput pentru a fi usor de reparat, iar livrarea pieselor de schimb este rapida, cu un cost redus, timp de 10 ani. Astfel, ai parte de un fel de garantie a espressorului, putand oricand sa il repari in caz de probleme, in acest interval de un deceniu.

Modelele de espressoare automate din gama Espresseria sunt EA8108, EA816B, EA815B, EA8161, EA8165, EA8160, EA8150, EA8155 si pornesc de la pretul de cca. 1500 lei, acum la reducere (verifica aici pretul actual).

Espressoarele automate Krups Espresseria sunt create in Franta, intr-un design modern si elegant, in culori inchise (negru, gri, bordo), adesea in combinatie cu elemente in culoare argintie.

O placere deplina pentru simturi, de la gust pana la miros si vizual! Mai ales ca ofera bautura din cafea proaspat rasnita, spre deosebire de aparatele pe baza de capsule. E ca si cum ai savura o cafea tare la caimac, ca in Istanbul. Sau ca din orice colt al lumii!

Sursa front page photo: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.