Setari Cookie-uri

Jachete si geci scurte pentru toamna 2017

Imi place sentimentul care ma cuprinde atunci cand ies din casa intr-o dimineata super racoroasa si port pe mine un pulover pufos si o jacheta care ma incalzeste. Simt cum un val de fericire ma inunda si sunt pregatita sa incep ziua cu entuziasm si forte noi. Asta face toamna cu mine: imi da putere si pofta de viata.

S-ar parea ca alegerea jachetei ideale pentru un sezon capricios cum este toamna nu este intotdeauna o sarcina usoara. Mai ales atunci cand moda se schimba de la sezon la sezon si te ia pe nepregatite. Dar ce trebuie sa ai mereu in vedere este faptul ca jacheta sau geaca trebuie aleasa in functie de stilul tau vestimentar si de gusturile tale.

Trebuie mai intai sa te simti mandra ca o porti si abia apoi sa te intereseze daca face parte din tendintele sezonului sau nu.

Am incercat pentru acest material sa aleg modele de geci si jachete de toamna din stiluri diferite ca sa pot sa vin in ajutorul fiecareia dintre voi. Iata ce recomandari am pentru voi:

Geaca scurta cu animal print

Geaca scurta cu animal print este pentru “cea mai populara fata din liceu” si pentru acelea dintre noi care nu vor sa treaca neobservate.

Este un model care isi gaseste locul intr-o tinuta smart casual, o tinuta lejera care se imbraca atat la locul de munca si la scoala, cat si la o plimbare in aer liber.

Citește și:

Geci de toamna

Vezi oferta de geci si jachete

Geaca scurta cu imprimeu

De o geaca scurta cu imprimeu ai nevoie in zilele nici prea friguroase, nici prea calduroase, in zilele cand nu vrei sa fii nici prea eleganta, dar nici prea simpla.

Este o geaca de toamna pentru fetele tinere care poarta blugi si care combina rochia casual in clos cu tenisi.

Geci scurte

Alege modelul care ti se potriveste

Jacheta de piele roz prafuit

Roz prafuit este o nuanta in tendinte pentru toamna 2017, asa ca nu te abtine daca iti doresti cu orice pret o jacheta roz prafuit pentru sezonul rece. Cu atat mai mult cu cat este vorba de o jacheta de piele care te va proteja de ploaie si de vant.

O jacheta de toamna care se potriveste de minune cu blugi si botine, cu rochie si ghete.

Geci de piele

Diferite modele de geci scurte

Geaca de piele cu broderie si tinte

Am si pentru fetele rele un model de geaca de toamna in fata caruia nu vor ramane indiferente. Ce spuneti de o geaca de piele neagra cu broderie florala si tinte? Se potriveste stilului vostru? Eu zic ca da.

Citește și:

Arata bine in acelasi ansamblu cu pantaloni de piele, rochie si blugi.

Mesajul de pe spatele ei – Femme Fatale – nu lasa loc de alte interpretari. Este evident cine trebuie sa o poarte.

Geci de piele

Alege modelul preferat de geaca scurta

Jacheta bomber

A fost un an 2016 plin de jachete bomber si toamna 2017 se anunta la fel. Pentru ca jacheta bomber este genul ala de jacheta care nu se prea demodeaza si care se adapteaza oricarui stil.

O sa te indragostesti de modelul din satin, negru cu verde si rosu.

Jachete bomber

Modele de geci si jachete


S-ar putea sa te ajute si materialul meu despre pelerine de ploaie. Pelerina impermeabila este o alegere excelenta pe timp de ploaie si vant. Poart-o cu incredere!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Rohappy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.