Setari Cookie-uri

Blugi scurți de vară: modele sexy de purtat în sezonul cald

Fiecare sezon vine cu gama lui de modele de pantaloni scurți. Și, deși vremea de afară nu prea ne ajută să ne imaginăm ce tipuri de hot pants pentru 2018 vom alege la plajă sau la mare, vom vorbi astăzi despre cele mai sexy tendințe de primăvară-vară 2018. Pentru că niciodată nu este prea devreme!

Ce-ar fi sezonul cald fără blugi scurți de vară? Ce-ar fi fără shorts din denim, salopete scurte de blugi, jeans de vară, în care să combatem căldurile caniculare? Păi… n-ar fi, dragilor! N-ar fi vară fără să porți pantaloni scurți de damă din denim și blugi.

Și pentru că trendurile și stilurile se schimbă, și în vara aceasta vom avea alte lungimi, alte culori și alte croieli de blugi.

Și nu vorbim doar despre wash-uri – blugi scurți de vară prespălați sau în tonuri patinate, cu aspect de denim uzat. Sau despre fit-uri: se poartă hot pants pentru 2018 cu croială mom jeans, dar și cu talia ușor coborâtă, pe șold, dar mai cu seamă; se poartă talia înaltă. Însă, înainte să mă ia gura (sau condeiul) pe dinainte și să dezvălui totul din prima, te invit să citești toate secretele celor mai șic modele de pantaloni scurți.

Citește și:

Ce modele de blugi scurți de vară sunt în tendințe de primăvară-vară 2018

Se poartă jeans de vară scurți cu detalii rupte sau uzate, cu franjuri descusuți. Se poartă pantaloni scurți de damă, din denim prespălat, cu degradeuri fine (fie pe tonuri deschise de bleu, fie pe nuanțe închise, de indigo).

Iar vedeta sezonului când vorbim de pantaloni scurți de blugi o reprezintă broderia sau modelele aplicate. Fie că vorbim despre broderii florale, fie că ne oprim la motive din pop-culture, cu paiete, aplicații strălucitoare, insigne ce amintesc de anii ’90, tot ce înseamnă broderie este la mare căutare, deci nu le evita!

Modele de blugi scurți de vară

Modele de blugi scurți de vară

Cum asortezi modelele de hot pants pentru 2018 pentru ținute șic

Designerii și marile case de modă au propus mult denim în tendințe de primăvară-vară 2018. Se poartă blugi scurți de vară cu cămăși elegante, în look-uri sofisticate. Se poartă hot pants pentru 2018 cu bluze și tunici cu broderie prețioasă (mai ales dacă mixezi jeans de vară cu broderie).

Citește și:

Se poartă modele de pantaloni scurți de blugi cu topuri din texturi prețioase – materiale cu glitter, paiete, dantelă. Însă poți combina tipuri de pantaloni scurți de damă și cu bluze ori topuri sporty, cu combinații a la anii ’80, cu sweatere ori hanorace, cât mai oversize sau cât mai mini. Și să nu uităm că sunt în tendințe de primăvară-vară 2018 și bluzele cu umerii goi cu shorts din denim.

Oricum ai decide să asortezi modelele de blugi scurți de vară, fie prețios, retro, modern, urban, sau plin de țesături și imprimeuri ori pattern-uri Boho, ideea este să îi porți. Și dacă vrei să fii cu adevărat o fashionistă, alege trendul major al verii, când vine vorba de blugi: stilul All Denim. Așadar, îmbină hot pants pentru 2018 din denim cu cămăși, bluze, jachete sau veste - tot din blugi!

Citește și:

Sursa foto front page – Paige Muller/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.