Setari Cookie-uri

Cum se poarta volanele: de la bluze cu umerii goi la sandale

Au facut ce-au facut si au reusit! Volanele sunt vedetele tinutelor tale pentru primavara-vara 2017! N-o spun eu! O spun prezentarile de moda ale marilor designeri in care volanele au fost loc de cinste. Adica peste tot! Dar chiar asa, cum se poarta volanele in vara asta? Pe scurt, de la bluze cu umerii goi la sandale cu toc. Pe lung, citeste mai jos!

Nu doar ca volanele au fost omniprezente pe runway in prezentarile de primavara-vara 2017! Dar sunt atat de prezente si de chic, incat m-au convins si pe mine. Iar eu nu sunt tocmai genul ladylike, feminin, care alege imbracaminte cu volane!

Dar bluzele cu umerii goi si cu volane de la un umar la altul – Uh-la-la! Dar rochiile lungi cu volane – Mama-mama! Dar jeansii si camasile din denim cu volane – Ale mele, toaaate! Si ce sa mai spun de accesoriile cu volane? Sandale cu toc, genti de mana sau plicuri de seara, coliere statement sau palarii – toate arata fabulos cu volane!

Topuri, bluze si camasi cu volane in stil office si nu numai

Y-Project combina o pereche de pantaloni de piele cu o camasa neagra cu volane asimetrice, de la un umar la altul. De ce n-ai purta o astfel de tinuta cu stiletto sau sandale cu toc cui la o tinuta de cocktail sau de club?

Citește și:

Altuzarra alege un stil inspirat de moda anilor ’80. Bustiera cu volane si imprimeu floral. Fusta midi din denim, cu broderii si volan. Cercei masivi, curea lata, geanta de mana cu snake-print, sandale rosii cu toc si par cu aspect umed. Iata un look casual sexy si indraznet cu volane pentru vara ce vine!

Practic o bluza sau o camasa cu volane nu are nevoie de prea multe artificii pe langa ea! Mai ales daca porti un top cu volane la birou! O fusta conica ori o pereche de pantaloni culottes (fusta-pantaloni) midi si o pereche de pantofi cu toc. Tinuta ta office e gata!

Bluze si camasi cu volane

Urmareste mai multe modele de topuri si bluze cu volane

Rochii si fuste cu volane pentru tinutele elegante

Am involanat-o, doamnelor! Serios vorbesc! Este vara in care rochiile lungi cu volane din cap (sau talie) pana in picioare se poarta cu firescul cu care purtam T-shirt si jeans!

Citește și:

Adevarul este ca o rochie eleganta cu volane te face feminina si sexy. Si daca alegi s-o porti cu sandale cu toc inalt si daca optezi pentru contrastul ladylike-military-punk-rock si porti rochie cu bocanci!

Inspira-te de la Altuzarra sa vezi cum se poarta o rochie lunga cu volane seara! Vezi colectia McQueen daca ti-a facut cu ochiul combinatia de rochie lunga din voal, cu volane alaturi de bocanci si bijuterii cu tinte.

Rochiile cu volane pe decolteul lasat pe umeri de la Temperley London pot fi purtate ziua, mai ales ca sunt in nuante pudrate, pastelate. Carolina Herrera alege rochiile lungi cu volane din tulle negru, foarte sexy!

Volane din cap pana in picioare – si la fuste si la rochii! Asta ne asteapta in acest sezon.

Rochii lungi cu volane

Descopera si alte rochii lungi sexy

Denim cu volane

Exista ceva mai purtat si purtabil decat denimul? Si exista ceva mai spectaculos decat denimul cu volane? Ei bine, primavara-vara 2017 este sezonul in care smart-casual este prin definitie spectaculos!

Citește și:

Se poarta denimul cu volane. La rochii din denim. La camasi din denim. La jeans. Completat de broderii si de imprimeuri Boho, denimul cu volane trebuie sa fie prezent in tinuta ta!

Alege o camasa din denim cu volane si in rest nici nu trebuie sa-ti mai faci griji! Completeaza cu o fusta midi sau cu pantaloni pana si sandale stil saboti, cu platforma! Adauga o palarie din paie, alt must-have al sezonului si gata!

Daca esti o fashionista adevarata, combina camasa de denim cu hot pants sau pantaloni tip training si pantofi sport.

Camasi si rochii din denim cu volane

Alege denim cu volane pentru tinute casual-urban

Accesorii statement cu volane

Nici cand vine vorba de accesorii si bijuterii nu “scapam” de volane. Se poarta acum accesoriile si bijuteriile masive, eclectice, ce imbina materiale diferite.

Colierele masive, cu lant si cu pietre sau cristale. Colierele la baza gatului de tip choker. Colierele cu lanturi. Toate sunt la moda in acest sezon! Cerceii mari, cat mai decorati. Cerceii rotunzi, amintind de anii 80. Cerceii candelabru cu multe pietre, franjuri, lanturi si elemente decorative sunt must-have.

Citește și:

Si poate ne asteptam la o asemenea opulenta a accesoriilor si a decoratiunilor intrucat primavara-vara 2017 este in principal despre confortul si utilitatea hainelor.

Insa, la incaltaminte cu volane nu ne asteptam! Volane din franjuri la Marco de Vincenzo. La Saint Laurent vedem pantofi decopati la spate cu toc cui si volane pe bareta. La Mulberry gasim pantofi cu botul patratos si volane, din textura metalica. La Mother of Pearl gasim botine pastelate cu volane iar la Isabel Marant sandalele cu toc ce se prind pe gamba au volane pe toata lungimea curelelor.

Incaltaminte cu volane

Transforma-ti tinuta cu sandale cu toc cu volane

Concluzia mea este ca, dragilor, vara fara volane nu se poate! Purtati bluze si camasi cu volane la birou. Alegeti topuri cu volane si chiar jeansi cu volane sau camasi din denim in tinutele casual sau sporty. Iar rochiile lungi cu volane sunt wow! Ce sa mai spunem de sandalele si pantofii cu toc si cu volane?

Citește și:

Sursa foto front pageIndira's work / Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.