Setari Cookie-uri

Lenjerie intima sexy in 6 seturi negre misterioase

De ce sa nu recunoastem: negru este si va ramane nuanta preferata a celor mai multe dintre noi. Negrul este puternic, negrul este misterios, negrul este pasional. Negrul este cel care transforma orice fata cuminte intr-o bad girl. Negrul este cel de care ne indragostim la prima vedere.

Degeaba ne propunem in fiecare zi sa ne imbracam mai colorat, mai optimist, hainele negre ne vor atrage ca un magnet in orice moment si raman in topul preferintelor chiar si vara, la 35 de grade. Cand vine vorba de lenjerie intima, tot cea neagra este cea cu un pas inaintea tuturor. Am cunoscut farmecul lenjeriei intime rosie. Dar si pe cel al lenjeriei intime albe, insa niciuna dintre ele nu m-a convins cum m-a convins lenjeria neagra ca merita sa o colectionez.

Lenjeria intima neagra este eleganta si are cel mai puternic impact in fata barbatilor. Poti sa ii intrebi chiar pe ei, iti vor raspunde ca devin vulnerabili in fata unei femei care poarta lenjeria neagra.

Lenjerie intima sexy pentru Valentine’s Day

Se apropie cu pasi repezi Valentine’s Day. Unele dintre noi asteapta cu sufletul la gura aceasta sarbatoare, altele par sa ramana indiferente, desi nu s-ar supara nici ele sa primeasca un mic cadou din partea partenerului si sa se bucure de o noapte romantica speciala.

Citește și:

Ei bine, indiferent in ce tabara te afli, trebuie sa pastrezi la indemana un set de lenjerie intima neagra. Poti sa ti-o faci cadou singura, asa cum spuneam intr-un material anterior – femeia anului 2018 nu asteapta sa primeasca, ci ia singura ce i se cuvine, sau poti sa bati un apropo la iubit.

Ca sa faca alegerea buna, urmariti impreuna modelele si lasa-l pe el sa spuna in ce si-ar dori sa te vada imbracata. Garantez ca te vei alege cu mai multe seturi, nu doar cu unul. Gasim online atat de multe modele de lenjerie intima sexy incat o sa gaseasca in fiecare luna un motiv intemeiat sa iti daruiasca un nou exemplar. Tu doar bucura-te.

Lenjerie intima sexy neagra

Vezi mai multe seturi de lenjerie intima neagra

Lenjerie intima neagra in outfit-uri sexy

Ai observat ca 2017 a fost anul transparentelor, al lenjeriei intime lasata la vedere. Si, ce crezi, o sa continue trendul, doar ca trebuie sa ai grija in ce moment alegi sa porti un outfit atat de indraznet. La fel, trebuie sa fii atenta la ce piese de lenjerie intima lasi la vedere. Opteaza pentru lenjeria intima neagra sau nude, din dantela sau tul, cu bretele multiple. Bineinteles, doar sutienele se lasa la vedere.

Citește și:

Daca te hotarasti sa imbraci o bluza transparenta prin care se vede sutienul, ori o bluza oversize care iti descopera umerii, ar fi bine ca in partea de jos sa completezi cu o piesa ceva mai... decenta. Avem de pastrat totusi o limita a decentei, indiferent de locul unde ne aflam. Atentie! Nu imbraca astfel de tinute la locul de munca.

Lenjerie intima neagra

Seturi sexy de lenjerie intima neagra

In cazul in care ai uitat, iti reamintesc ca atitudinea ta joaca un rol extrem de important atunci cand vrei imbraci un outfit special. Fii sigura pe tine!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/George Rudy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.