Setari Cookie-uri

Ce este CC Cream-ul?

CC Cream este mai mult decat un BB Cream si mai putin decat un fond de ten. Este un produs multifunctional care hidrateaza, ascunde cearcanele, acneea si roseata pielii, corecteaza culoarea tenului si ofera protectie solara.

La inceputul acestei luni am scris despre ce este BB Cream-ul si care sunt avantajele lui. Astazi, la sfarsitul lunii, m-am gandit sa scriu si despre CC Cream - un alt concept japonez dezvoltat in Coreea (anul 2013), cu rol multifunctional.

Principala intrebare pe care ne-o punem cu toate: ce diferente exista intre BB Cream si CC Cream? Ei bine, asa cum spuneam in articolul anterior, BB Cream este prescurtarea de la Blemish Balm (balsam corector pentru imperfectiuni), in timp ce CC Cream inseamna Color Control (corectarea culorii). Asta inseamna ca are o putere de acoperire ceva mai mare, apropiindu-se mai mult de un fond de ten decat de o crema hidratanta.

Rolurile CC Cream-ului

Potrivit celor de la Max Factor, cremele CC iti lasa "pielea proaspata, stralucitoare si fara cusur." Pentru ca un CC Cream hidrateaza, ascunde imperfectiunile, intinereste chipul, uniformizeaza, ofera protectie solara, se aplica rapid si este rezistent.

Citește și:

Mai mult, acest produs promite rezolvarea a 12 probleme ale tenului, indeplinind in acelasi timp rol de primer, pudra, fond de ten, anticearcan, corector, iluminator, crema hidratanta, protectie UV, crema depigmentanta, crema anti aging, matifiant, minimizator al porilor, tratament pentru cuperoza, etc.

CC Cream

Cele mai multe dintre CC Cream-uri contin acid hialuronic, vitamine, colagen, emolienti, ingrediente SPF si tratament contra pigmentarilor, in timp ce variantele din Asia sunt pline de antioxidanti precum ceaiul verde sau alb.

Din propria experienta pot spune ca am fost placut impresionata de beneficiile unui CC Cream. Intr-adevar, are o acoperire mult mai mare decat BB Cream-ul si nu imi este teama ca o sa imi incarce fata sau ca o sa imi afecteze in vreun fel tenul.

Pentru mine, una dintre femeile care prefera naturaletea din cap pana in picioare, acest produs este fix ce am nevoie. Si pentru ca se gaseste la un pret accesibil, acum imi pot permite sa investesc intr-un fond de ten scump, dar pe care stiu ca il voi folosi doar la ocazii speciale si ma va tine mai multe luni.

Citește și:

Cum se aplica CC Cream-ul

Pentr aplicareau CC Cream-ului nu ai nevoie de pensule sofisticate sau de celebrii bureti cu care make-up artistii aplica fondul de ten. CC Cream se aplica cu ajutorul degetelor, dimineata, dupa spalarea si toniferea tenului.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/StockyImages, HstrongART

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.