Setari Cookie-uri

12 cele mai frumoase pijamale cu unicorni

Unicorni! Dacă îți plac la fel de mult ca și nouă aceste ființe magice, cu siguranță că ai vrea să îți arăți dragostea pentru ele. Și nimic nu ni se pare mai potrivit decât pijamalele cu unicorni - sunt amuzante, simpatice, versatile și super comode, dar mai ales călduroase și pufoase!

Pijamalele cu unicorni au devenit tot mai populare. Și nu doar în rândul adolescentelor, de la care te-a aștepta să fie mai orientate către astfel de ținute. Se potrivesc femeilor de orice vârstă pentru că, până la urmă, ținutele de dormit nu trebuie să fie atât de serioase, ci mai degrabă relaxante și super comode.

Dacă salteaua, lenjeria de pat sau pilota sunt importante pentru o noapte odihnitoare, la fel de importante ni se par și pijamalele. Așa se face că am ajuns la niște modele extrem de interesante - cu cât mai diferite, cu atât mai bine. Nu ne crezi? Îți facem o prezentare mai jos, ca să ai de unde alege:

🦄 Modele tip salopetă de pijamale cu unicorni
🦄 Cămăși de noapte tip rochie cu imprimeu unicorni
🦄 Set pijamele două piese cu desene unicorni
🦄 Simbol - ce reprezintă unicornii?

Citește și:

Pijamale cu unicorni: modele tip salopetă

Modelele de ținute de somn tip salopetă sunt super cozy și extrem de practice! Îți țin de cald cu totul pentru că îți acoperă corpul în întregime - atât picioarele, mâinile, spatele, cât și capul pentru că sunt prevăzute cu o glugă.

Pijamalele salopetă cu unicorni sunt cu atât mai amuzante cu cât acest model imită acea creatură mistică - au mâneci lungi și urechușe pentru un efect jovial. Sistemul de închidere este simplu, cu nasturi în față și fermoar la spate. Materialul flaușat asigură un confort sporit, iar tu te vei culca mereu cu zâmbetul pe buze pentru că arată atât de funny.

salopete de dormit cu unicorni

Vezi pijama salopetă cu unicorni

Modele de rochii de noapte cu unicorni

Rochiile de noapte sunt preferate de cele mai feminine dintre noi, cele care pariază pe libertate, care nu vor să se simtă condiționate de o pereche de pantaloni. Și da, există și modele de rochii de noapte cu unicorni, așa că nu trebuie să îți faci griji. Noi am găsit și ceva plus size, deci mărimea nu ar trebui să fie o problemă.

Citește și:

Tu trebuie doar să te bucuri de imprimeurile astea ca de desene animate și să lași spiritul de copil să se refugieze în tărâmuri de basm. Că dacă tot visezi seara, de ce nu ți-ai crea visuri ca-n povești? Ca detalii de design al cămășii de noapte menționăm - guler larg, lungime medie, material de calitate și nasturi discreți în partea din față.

rochii de noapte cu unicorni

Vezi rochie de noapte cu unicorni aici pe ASOS

Set de pijamale cu unicorni în două piese: pantaloni + bluză

Și am ajuns și la o propunere ceva mai clasică - seturi de pijamale cu unicorni în două piese. Poți opta pentru o pijama compusă din pantaloni sau bluză și să te bucuri de un outfit confortabil în care să adormi seara.

Fie că optezi pentru pantaloni scurți (pentru vară) sau lungi (pentru sezonul rece), cu siguranță că te vei simți foarte bine. Asta și pentru că desenele sunt caraghioase. Materialul este super pufos și călduros, moale și catifelat.

Citește și:

pijamale doua piese cu unicorni

Vezi pijamale din două piese

Ce simbolizează unicornul?

Unicornul a devenit, indirect, o emblemă a timpurilor moderne. S-a popularizat și este preferat ca motive în diverse domenii - fashion, mobilier și decorațiuni, rechizite și multe altele. Culmea, nu place doar celor mai micuți de vârstă. Și totuși de ce?

Pentru că unicornul simbolizează mai multe lucruri, printre care inocență, magie, naivitate, energie.

Unicornii sunt animale mistice care ne-au fascinat imaginația prin filme, animații, povești și au fost învăluite dintotdeauna în mister, cu diverse rădăcini în culturi diferite. În principiu au doar explicații pozitive - puritate, speranță și tărie, încredere.

pijamale cu unicorni ASOSVezi mai multe modele de pijamale cu unicorni ASOS

Dreams are the playground of Unicorns. “ așa spune un citat al cărui autor este necunoscut. Și ne place și nouă să credem asta, că într-adevăr visurile sunt locurile de joacă ale unicornilor. Mai ales când am aflat că reprezintă tot ce-i mai frumos pe lumea asta. Lume pe care o putem transforma în ceva fermecat, puțin câte puțin.

Citește și:

Mai găsești aici propuneri de pijamale cu personaje simpatice, în materialul nostru.

Sursă front photo: Unsplash/ Freepik / Pexels

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.