Setari Cookie-uri

Centura lata: accesoriul de care tinuta ta are nevoie in acest sezon!

Primavara-vara 2017 este sezonul in care “mai mult inseamna mai mult” in ceea ce priveste accesoriile si bijuteriile. S-a dus stilul minimalist. Si au aparut accesoriile opulente, indraznete, curajoase. Palarii imense de pai, genti mari, accesorii de cap de-a dreptul excentrice si bijuterii masive, care au mai degraba rol de a domina tinuta, nu de o simpla accesorizare a hainelor.

Coliere choker ce domina zona gatului. Coliere masive, cu pietre, cristale, perle, coliere cu lanturi sau pandantive ce incadreaza decolteul adanc in V sau ce ii accentueaza pe cel cu umerii goi. Cercei imensi, “ciorchine” de pietre si cristale.

Genti masive sau dimpotriva genti mici, tip bijuterie. Pantofi cu tocul inalt si gros. Tocuri decorate sau sandale cu inchideri sofisticate cu curele din satin ori catifea. Toate accesoriile pentru acest sezon sunt spectaculoase.

Iar centura lata este cu siguranta accesoriul de care tinuta ta are nevoie. Fie ca alegi sa porti centura lata sau centura tip brau ori corset la un outfit casual, la o tinuta sport, la haine office sau la un stil de ocazie, accesoriul este acolo sa iti transforme total look-ul.

Curea lata cu catarama mare ca in anii ‘80

Accesoriul de care tinuta ta casual sau sport are nevoie este centura lata cu catarama mare. In acest sezon se poarta culorile tari dar si modelele neutre cu catarama metalica masiva.

Citește și:

La Balenciaga gasesti centura lata rosie, cu catarama din plastic in ton, purtata la o tinuta cu camasa alba si fusta cadrilata. La Jacquemus am gasit o tinuta eleganta, cu influente retro, din anii ’70. Pantaloni albi, bluza cu decolteu in V si curea lata alba, cu catarame masive metalice.

Daca alegi sa porti o curea lata cu catarama masiva, fii atenta la celelalte detalii ale tinutei tale. Combin-o cu jeans, cu bluze sport sau casual si adauga neaparat pantofi cu toc.

Curea lata cu catarama mare ca in anii ‘80

Descopera si alte modele de curele late in stil disco

Poarta curea lata innodata la birou sau casual

Centura innodata este tot o reminiscenta a anilor ’80 si ’90. Si are un farmec aparte, un sarm copilaresc, tineresc dar feminin in acelasi timp.

La Maison Margiela am gasit centura colorata neon innodata, purtata in ton cu tinuta albastru electric si cobalt. Cu o fusta cu talie inalta si o camasa, cureaua innodata este exact ce ai nevoie pentru tinuta office.

Citește și:

La Altuzarra cureaua lata din piele, innodata este purtata peste un top cu aplicatii si broderie florala si pantaloni clasici, negri. Iar la Emporio Armani centura lata are aspect de cordon innodat peste un outfit Boho, cu fusta flu-flu, maiou brodat, cozi impletite si cercei mari.

Poarta curea lata innodata la birou sau casual

Si mai multe sugestii de curele smart-casual

Centura lata tip corset din piele sau material textil pentru un efect WOW

Poate cea mai evidenta dovada ca este sezonul curelelor late este centura tip corset. Practic, cureaua lata sau centura tip brau devine atat de importanta incat devine un mic corsaj ce cuprinde talia.

Am gasit-o in propunerile designerilor in tinute ton in ton dar si drept accesoriu-statement, dintr-o culoare ce iese in evidenta sau o textura indrazneata.

Cureaua lata tip brau sau corset pe talie poate fi purtata si peste o rochie midi, peste o rochie din denim, tip sarafan. Inspiratie gasesti la Loewe unde cureaua lata este in ton cu tinuta neagra. Si la Isabel Marant corsetul cu siret de aceasta data este in ton cu hainele. Poti adauga o centura lata tip corset si peste sacoul office dar si peste o bluza sau o camasa cambrata.

Citește și:

La Balmain, braul din piele este impletit. Si mai are o caracteristica importanta: devine piesa centrala a tinutei sport-casual. Inspira-te din colectia de primavara-vara 2017 a lui Balmain si poarta centura lata impletita din piele lucioasa cu pattern ce imita pielea de sarpe.

Cureaua lata in nuante pamantii este ideala la o tinuta kaki, cu T-shirt sau maiou si fusta cu buzunare Cargo. Dar si la o rochie neagra clasica, fiind accesoriul de ocazie de care ai nevoie.

Centura lata tip corset din piele pentru un efect WOW

Fii sexy cu un corset adaugat peste tinuta ta si urmareste si alte modele de centuri late cu siret

Daca pana in sezonul acesta curelele si centurile erau intr-o tinuta sa o sustina, cu rol eminamente practic, functional, in primavara-vara 2017 lucrurile se schimba. Cureaua subtire in ton cu jeansii sau pantalonii office dispare, lasand locul unui accesoriu indraznet: centura lata!

Citește și:

Poarta centura lata sau curea tip brau ori corset la vedere, peste haine, accentuandu-ti talia. Imagineaza-ti o tinuta simpla: jeansi crop, tricou basic alb si pantofi cu toc stiletto. Adauga o curea lata si deja ai schimbat intreg look-ul!

Sursa foto front page – Tamara Bellis - Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.