Setari Cookie-uri

Inveseleste-ti iarna cu ciorapi colorati!

Un costum office cu sacou si pantaloni la dunga. O rochie midi. O pereche de blugi si un pulover oversize. Toate pot arata mai chic cu o pereche de ciorapi colorati!

Intotdeauna mi-au placut dresurile, ciorapii si sosetele colorate. Au un plus de ludic, de imaginatie. Si pe langa asta pot fi varianta de a inlocui bijuteriile sau alte accesorii, transformand total o tinuta.

Si pentru ca exista doua mari trenduri in ciorapi colorati in iarna aceasta, am cautat cateva variante de dresuri in tonuri tari si cateva de dresuri cu fir metalic. Si ca sa nu lungim prea mult vorba, sa trecem la atac!

In iarna aceasta poarta ciorapi colorati in nuante tari

Turcoazul, rozul, rosul si violetul sunt nuante nu tocmai de toamna-iarna. Si totusi sunt printre tonurile tari care descriu paleta cromatica a sezonului rece.

Si daca nu esti genul care sa poarte cizme lungi rosii de exemplu, o rochie turcoaz sau o rochie violet, poti incepe cu mici accente de culoare. O pereche de ciorapi colorati este exact ce ai nevoie si se potriveste si pe sub pantaloni, sa se observe doar la nivelul gleznelor, dar si la fuste sau rochii.

Citește și:

Cele mai chic modele de ciorapi colorati

Cele mai chic modele de ciorapi colorati

O tinuta chic cu dresuri cu fir metalic

Ciorapii metalici nu fac parte din categoria dresurilor colorate intens, insa pot la fel de bine sa iti accentueze tinuta.

Texturile metalice – mai ales cele argintii – sunt la mare cautare in acest sezon. Iar designerii au propus tinute metalice din cap pana in picioare. Asa ca poti sa ii porti linistita!

O pereche de ciorapi cu fir metalic subtil poate completa si tinuta office, cea sobra, dar si tinute smart-casual sau chiar outfit-uri de club, petreceri sau ocazie.

Cele mai chic modele de ciorapi colorati

Vezi mai multe modele de ciorapi

Pana la urma, fie ca alegi ciorapi colorati intens, fie ca optezi pentru dresurile cu lurex sau fir metalic, tinuta ta va iesi in evidenta!

Sursa foto front page – Emma Lopez/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.