Setari Cookie-uri

15 costume de baie cu imprimeu exotic: alege-le în vara asta!

Pe marginea unei piscine. Pe o plajă rustică sau pe un șezlong elegant, lângă mare. Oriunde poți purta costume de baie cu imprimeu exotic. Pentru ca ziua ta să aibă un plus de culoare, pentru a atrage privirile și pentru a te asorta cu cocktail-ul cel colorat.

Inspirate din pletora de culori și texturi de flori ale locurilor de vacanță, modelele de costume de baie exotice pentru vara asta încă înfloresc de-a binelea. Orhidee, ferigi, cactuși, crini, vrejuri vegetale, liane, bujori, leandri și tot felul de petale mediteraneene, frunze de tot felul și flori ce te trimit cu gândul la Junglă, la exotismul plajelor și stațiunilor tropicale, lotuși, frunze de palmier și alte ”buchete” colorate, toate se întâlnesc ”pictate” pe tipurile de costume de baie cu imprimeu exotic ale anului.

În variantă mai stilizată, sub formă grafică, în tonuri acide sau pastelate, ori redate cât se poate de natural, de la petale la sepale și pistil, minunatele costum de baie cu imprimeu colorat te trimit – măcar cu mintea și cu sufletul – în Bora Bora, Caraibe, Grecia, Filipine ori Thailanda. Sau în orice alt loc cu vegetație luxuriantă, ape turcoaz și flori colorate intens, strident.

Citește și:

Nu mă surprinde varietatea printului Jungle sau gama cromatică a florilor exotice, tropicale pe costume de baie și piese de plajă. Imprimeurile exotice sunt, de altfel, must-have în vara asta și la accesorii, bluze sau rochii vaporoase, pantaloni scurți, cămăși ”Hawaii-style”, genți ori pantofi. Este vara în care visăm la plaje și mare și vacanțe, și ziua în amiaza-mare, cum fac eu acum, cât scriu despre bustiere, slipuri, șorturi, bikini, sutiene push-up sau sutiene triunghiulare, ori costume de baie întregi, toate înflorite și înfloritoare.

Să ducem visarea mai departe și să vă arăt și cu exemple, nici mai mult, nici mai puțin de 15 costume de baie cu print floral și vegetal exotic. Zic eu că am triat cam tot ce se poartă și în ceea ce privește croiala și linia. Iată deci ce costume de baie cu imprimeu exotic îți propun:

Citește și:

Costume de baie cu imprimeu exotic: modele întregi de etalat la piscină sau la sesiune de înot la mare

Există două direcții majore când vine vorba de costume de baie întregi în 2018. Una se referă la costume de baie de înot, mai simple, aproape sport, cu susținere în zona bustului. Cealaltă se referă la linii elegante, sofisticate prin inserții de texturi (multe transparențe, chiar), aplicații prețioase sau Boho, croieli și decupaje sexy sau elemente decorative de croi: volane, drapaje, asimetrii, fronseuri, pliuri sau încrețituri. Desigur, aceste trăsături migrează și la modelele de costume de baie cu imprimeu exotic.

Dacă preferi vacanțele la mare active, cu mult înot și plimbări pe plajă sau prin orașele adiacente stațiunii, alege costume de baie cu imprimeu colorat, dar cu croială confortabilă și sport. Linia de ”costum de baie cu totul, de înot” este ideală, în acest caz. Poți alege modele cu șort sau decupate pe coapse, modele de bretele mai groase ori mai subțiri, important este să fii atentă la partea de susținere a bustului, căci la înotat se întâmplă multe accidente.

Citește și:

Dacă planifici o vacanță la mare cu mai mult stat la plajă și mai puțină bălăceală, dacă aștepți concediul ca să stai pe șezlong și să asculți marea, ori să bei un cocktail sau un prosecco, există și mai multe opțiuni de costume de baie cu print floral și vegetal exotic! Modele cu decolteu asimetric, pe un umăr, modele de volane de la un umăr la altul, sau cu volane și încrețituri în zone atent plasate. Modele de costume de baie pe după gât, cu decolteu adânc, a la anii 70. Modele de costume de baie cu decupaje sexy, cu drapaje interesante, ori cu aplicații!

Ai multe modele de costume de baie exotice pentru acest an și toate sunt fabuloase. Extra pont: costumele de baie cu totul, de ”șezlong” sau piscină, se potrivesc de minune cu kimono-urile de plajă, bluzoanele lungi și transparente și fustele de plajă sexy ale acestei veri.

Citește și:

Alege costume de baie cu imprimeu exotic de aici

Alege costume de baie cu imprimeu exotic

Costume de baie din două piese cu imprimeu exotic, numai bune de șezlong și bronzat

Pentru bronzat și înot mai puțin activ, există costumele de baie din două piese. Există multe variante de costume de baie cu imprimeu exotic din două piese, desigur. Sunt, dacă vrei, simbolul vacanțelor fierbinți, tropicale, sexy. Cu slip decupat, cu slip cu talia joasă și șnur pe laterale, cu slip retro, cu talie înaltă, cu șort stil pantaloni scurți, ori cu slip a la anii 80, decupat înalt pe șolduri, cele mai sexy costume de baie exotice pentru acest an satisfac toate preferințele.

Și în materie de sutien sau bustieră ai de unde alege dacă te hotărăști la costume de baie cu imprimeu colorat. Ai bustiere cu bretele în X, pe după gât, ai sutiene tip bandă, cu șnur pe după gât, ai sutiene triunghi decoltate, perfecte pentru cât mai multă piele expusă și cât mai mult bronz. Ai bustiere cu volane, încrețituri, pliuri și detalii de croială șic.

Citește și:

Ai sutiene cu push-up și modele cu cupele răsucite, retro. Asortează-le acestora aceleași piese de beachwear amintite mai sus, dar și piese croșetate sau din macrame. Și alege în vara aceasta să porți costume de baie cu print floral tropical, cine știe când se mai întoarce explozia asta de culoare și energia asta dansantă a anilor 80 și 90?

Alege costume de baie cu imprimeu exotic de aici

Vezi mai multe modele

Pastelate sau cu tonuri explozive (de cele mai multe ori), modelele de costume de baie cu imprimeu exotic ale verii acesteia sunt menite să capteze atenția. De altfel nici nu ar avea cum să fie altfel? Aceste costume de baie cu imprimeu colorat sunt expresia verii și a vacanței. Sunt distracția în sine! Iar dacă mai alegi și vreo croială sexy, revelatoare, atunci sigur vei fi vedeta plajei.

Și asta pentru că aceste costume de baie exotice pentru acest an nu sunt pentru cele necurajoase! Sunt pentru femeile ce aleg să poarte turban și cercei mari la plajă. Pentru cele ce aleg blazerul din voal transparent de purtat pe deasupra. Pentru femeile elegante și pline de poftă de viață. Inspiră-te din propunerile acestea și alege-ți costume de baie cu print floral și vegetal Tropicana în 2018!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.