Setari Cookie-uri

Cum sa iti organizezi garderoba de toamna: cutii si accesorii utile pentru ordonare

M-am intors de curand dintr-o scurta vacanta in Austria si, ca de fiecare data, dupa ce stau cazata in hoteluri si la pensiuni, se activeaza in mine dorinta de reamenajare a casutei in care locuiesc.

Viena nu m-a impresionat, in schimb am avut ocazia sa petrec o zi intr-unul dintre satele apropiate, mai exact Weissenbach an der Triesting - foarte linistit si curat, unde parca totul era in miniatura. Acolo mi-au placut casele, curtile, stradutele, magazinele si de acolo am simtit nevoia sa ma intorc acasa si sa fac cateva modificari.

Mi-ar fi placut sa imi cumpar ceva cutii si decoratiuni din Austria, dar cum nu am reusit sa imi duc la bun sfarsit planul, am revenit in tara si am inceput cautarile online. Mai ales ca maine este prima zi de toamna si este ocazia perfecta pentru schimbari.

Accesorii si organizatoare pentru spatii mici

Este si momentul in care puloverele si cardiganele iau locul tricourilor si al rochiilor, sandalele si balerinii se intorc in cutiile lor, facand loc in pantofar ghetelor, botinelor, adidasilor si pantofilor de toate felurile.

Citește și:

Ce intentionez eu sa imi achizitionez si va recomand si voua este organizatorul din panza de agatat. Este ideal pentru spatiile mici, chiar in spatiul ramas liber intre perete si un alt dulap. Poti pune in el de la incaltaminte la haine, prosoape si lenjerie de pat.

Altceva extrem de util, care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, sunt si sacii pentru stocat haine cu vacum. Ah, si mai e nevoie de un cos pentru rufele murdare, care, de asemenea, ajuta la pastrarea ordinei.

Accesorii si organizatoare pentru spatii mici

Cos pentru rufe murdare Saci cu vacuum Organizator de agatat

Cutii pentru organizare si depozitare

Dar nimic nu se compara cu simpaticele cutii pentru depozitare, care pastreaza hainele si accesoriile in ordine. Mai are sens sa zic ca sunt preferatele mele? Cred ca v-ati dat seama deja din materialele anterioare.

Visez la un cufar pentru haine, care sa para vechi, dar sa coloreze incaperea in care se afla. As pastra in el hainele din extrasezon, dar m-as bucura de prezenta lui remarcanta.

Citește și:

O alternativa a cufarului este taburetul cu lada de depozitare. Fie il folosesti pentru decor, fie il folosesti pe post de loc de sezut, fara sa simti ca inauntru ai depozitat o multime de hainute si sosete pe care nu le folosesti.

Dincolo de astea, sa fie cutii... multe cutii. Pentru lenjerie intima, pentru sosete, pentru tricouri, accesorii, etc. Eu le-am depozitat pe toate intr-un paravan despartitor din lemn (biblioteca fara spate).

Cutii pentru depozitare

Taburet cu spatiu depozitare Organizator pentru sertar cu doua compartimente

Cos cu capac Cufar de depozitare din lemn reciclat multicolor

Acestea fiind spuse, iti urez mult succes la reamenajarea locuintei si la organizarea garderobei de toamna. Sunt sigura ca materialul de fata a reaprins si in tine dorinta de schimbare, de redecorare, de nou. Iar sugestiile de cutii si accesorii sunt irezistibile.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Saaras

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.