Setari Cookie-uri

Cum porți geaca de piele în 2018: cele mai surprinzătoare look-uri

De câteva sezoane, moda anilor ’80 este din ce în ce mai prezentă. De câteva sezoane, trendul Boho și detaliile romantice sunt din ce în ce mai prezente. La fel și broderiile prețioase, materialele fluide, feminine, eterice. De câteva sezoane se poartă geacă de piele cu rochie, iar acum combinația a ajuns la un alt nivel! Cum porți geaca de piele în 2018 așadar? Descoperă trendurile majore mai jos!

La capitolul tendințe pentru primăvară-vară 2018, moda anilor ’80 și detaliile din ținute sexy romantice s-au întâlnit într-un mix grunge-feminin-delicat. Cum vine asta mai exact? Vine în combinația de geacă de piele cu rochie. Vine în geci de piele cu broderie! Vine în falduri de mătase, voaluri, dantele, imprimeuri și broderii ladylike, romantice, alături de cunoscuta pentru look-uri punk-rock, și anume: geaca de piele.

Ca să fii în tendințe pentru primăvară-vară 2018, dacă vrei să porți geaca de piele, trebuie să știi câteva reguli trasate de marii designeri în prezentările de modă. Citește, deci, cum porți geaca de piele în 2018, ca să fii șic!


Cum porți geaca de piele în 2018? Cu haine și accesorii romantice, într-un look romantic-grunge!

Cum porți geaca de piele în 2018? Se poartă geacă de piele cu rochie flu-flu sau cât mai feminină, romantică. Alege o jachetă de piele cu ținte punk, inspirată din moda anilor ’80 și asortează-i o rochie cu broderie din dantelă. Acest gen de ținute romantice sexy sunt pe val și sunt în tendințe pentru primăvară-vară 2018.

Citește și:

Dacă alegi să porți geci de piele cu broderie sau aplicații alături de rochii fluide, feminine, senzuale, eterice, completează look-ul cu accesoriile potrivite. Mergi până la capăt și asortează bocanci military, dacă vrei chiar cu broderie! Iată cum porți geaca de piele în 2018!

Cum porți geaca de piele în 2018? Cu haine și accesorii romantice, într-un look romantic-grunge

Geacă de piele cu ținte Rochie cu broderie Bocanci cu broderie florală


Poartă geaca de piele cu denim și piele întoarsă

Deși nu ai zice că este totuși o combinație potrivită, pielea și pielea întoarsă fac casă bună. Sau mai degrabă ținută bună! Dacă nu ești totuși pregătită să porți geacă de piele cu rochie ori geci de piele cu broderie, alege alte combinații în tendințe pentru primăvară-vară 2018!

Cum porți geaca de piele în 2018? Poți să o porți în ținute sexy romantice sau în ținute de inspirație Boho, de exemplu! Caută o jachetă cu franjuri, asortează-i blugi cu broderie florală sau aplicații cusute sau cu pietre, cristale ori dantelă. Condimentează această ținută cu ceva inspirație din moda anilor ’80 cu niște botine din piele întoarsă! Îți mai trebuie un tricou simplu și gata!

Citește și:

Poartă geaca de piele cu denim și piele întoarsă

Geacă de piele cu franjuri Blugi cu broderie Botine din piele întoarsă


Unul dintre cele mai sexy look-uri în 2018: combină geaca de piele cu paietele ca în anii ’80-‘90

Moda anilor ’80 nu este niciunde mai prezentă decât în combinațiile de geacă de piele cu rochie sau fustă cu paiete! Eu te sfătuiesc să alegi geci de piele cu broderie sau aplicații cu insigne și motive pop-culture, să cauți o fustă conică cu paiete și să asortezi o bluză tip sweater, largă, sporty-cool, exact ca în perioada Disco.

Nu este una dintre acele ținute sexy romantice, însă este un outfit senzual. Mai ales dacă alegi în asortare pumps ori sandale cu tocul înalt și gros, eventual din texturi metalice sau cu sclipici. Iată cum porți geaca de piele în 2018 dacă vrei să ieși în evidență în acest sezon!

Citește și:

Unul dintre cele mai sexy look-uri în 2018 combină geaca de piele cu paietele ca în anii ’80-‘90

Geacă cu insigne și broderie Fustă cu paiete

Bluză sweater Sandale aurii


De altfel, dacă alegi geci de piele cu broderie, ținute sexy romantice cu rochii flu-flu, dacă mimezi moda anilor ’80, dacă porți geacă de piele cu rochie din voal ori dantelă transparentă, nu ai cum să nu fii în tendințe pentru primăvară-vară 2018! Acum că știi cum porți geaca de piele în 2018, tu ce alegi? Vampă sexy Madonna style, zeiță Boho sau curajoasă punkeriță-romanțioasă?

Poți să transformi o rochie de seară, prețioasă, în ținută de zi cu o geacă de piele! Sau poți să adaugi un plus de atitudine unei ținute casual, basic cu blugi și tricou, cu o simplă jachetă din piele! Fie că e Biker jacket, fie că e jachetă largă tip bluzon, fie că are aplicații sau broderii, paiete, glitter sau ținte, fie că este pictată, fie că e simplă sau opulentă, geaca de piele e cool! Mai ales cu haine și accesorii în contrast!

Citește și:

Sursa foto front page – Omar Lopez/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.