Setari Cookie-uri

Cum sa porti imprimeul floral din cap pana in picioare

Sa porti imprimeu floral din cap pana in picioare este o adevarata provocare. Chiar si pentru femeile flower power, care nu rateaza nicio ocazie sa poarte camasa sau rochia cu floricele.

Mie-mi plac de fel hainele simple, intr-o singura culoare si fara prea multe imprimeuri - atat cat sa ma simt eu confortabil. Detin, totusi, in dulap si piese vestimentare cu imprimeuri florale, pe care le tot aduc in fata in speranta ca o sa imi fac curaj sa le port. Si am zis ca anul asta chiar o s-o fac!

Imprimeul floral este atat de romantic, de elegant si de optimist incat merita sa il porti din cap pana in picioare. Ma intrebi daca nu cumva este prea mult?! Ei bine, nu! Iata cateva outfit-uri pe care o sa le indragesti!

Tinuta romantica cu imprimeu floral

Am spus ca tinuta din imagine este romantica, dar asta ar insemna ca se poarta doar la intalnirile cu barbatul de care suntem indragostite. Si nu-s de acord.

Costumul alcatuit din fusta in clos si camasa cu trandafiri, care face casa buna cu pantofii din imitatie de piele intoarsa, este adecvat si pentru intalnirile cu interes profesional, mersul la teatru sau atunci cand este ziua noastra si ne-o sarbatorim la locul de munca.

Citește și:

Fuste cu imprimeu floral, camasi cu imprimeu floral, pantofi stiletto

Fusta in clos Camasa din in Pantofi stiletto

Imprimeu floral pe haine vaporoase

Un eveniment in aer liber cere un outfit lejer, vaporos si cat mai deosebit - asa cum este cel din imaginea de mai jos. Sau poti sa apelezi cu incredere la el cand esti invitata la cununia civila a unei rude.

Dar cred ca cel mai mult m-as bucura sa am posibilitatea de a-l purta in timp ce ma plimb pe strazile unui oras nou. Stii ca ziceam intr-un material anterior ca cel mai mult prind curaj din punct de vedere vestimentar atunci cand merg intr-o tara straina. Acolo unde nimeni nu ma cunoaste si pot sa fiu cine imi doresc sa fiu... chiar si pentru o zi.

Camasa lunga, pantaloni cu imprimeu floral

Camsa lunga Pantaloni vaporosi Geanta mica

Outfit casual cu flori imprimate

Ma regasesc destul de mult in acest outfit. Azi nu mi se pare exagerat de colorat si de feminin, dimpotriva, este un outfit in care as vrea sa fiu surprinsa in timp ce ma indrept grabita spre locul de munca.

Citește și:

Sau, de ce nu, inspirata de multitudinea de culori si de flori, as face o escapada la munte intr-o zi de primavara cu mult soare. Cu rucsacul in spate, unde cu siguranta as avea tot ce imi trebuie ca sa plec si sa ma intorc peste doua zile, si o pereche de bascheti in picioare, m-as bucura de cea mai frumoasa experienta a momentului.

Pantaloni cu imprimeu floral, jacheta bomber

Pantaloni drepti Jacheta bomber Rucsac cu imprimeu

Model floral in tinuta eleganta

Rochia cu imprimeu floral din imagine este rochia care-ti vine in ajutor atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci la cununia civila sau la botezul la care trebuie sa te prezinti in lunile calduroase ale verii, dar si atunci cand lucrezi intr-o companie care-ti impune sa te imbraci elegant si cat mai feminin.

Tu fii un exemplu de urmat pentru cei din jurul tau si lasa in urma ta o urma de parfum si o amintirie colorata.

Rochii cu imprimeu floral si sandale

Rochie mulata cu imprimeu floral Sandale cu bareta infasurabila

Citește și:

Cand iti alegi hainele pentru a doua zi, tine cont de faptul ca acestea iti pot influenta starea de spirit. Incearca sa alegi cat mai multe culori si imprimeuri florale, imprimeuri cu mesaje motivationale si, neaparat, haine in care te simti cel mai bine.

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.