Setari Cookie-uri

Se poarta fustele cu imprimeu floral

Se poarta fustele cu imprimeu floral in aceasta primavara si moda continua si la vara, dar cu siguranta si in anii urmatori! Se poarta fustele cu print floral, de lungime mini, midi si maxi. Sau din texturi flu-flu, in tenta Boho, romantica. Sa fie din materiale ce cad mai greu, cu talia inalta, inspirandu-se din stilul anilor ’80! Oricum ar fi, se poarta fustele cu imprimeu floral!

Se poarta fustele cu imprimeu floral pentru ca sunt feminine. Pentru ca sunt pline de viata si de vara. Dar, mai ales, se poarta aceste modele de fuste pentru ca 2017 isi gaseste inspiratia in moda anilor ’80.

Se poarta fustele cu imprimeu floral de orice lungime: mini, midi, maxi! Peter Pilotto a combinat fusta florala midi, cu aplicatii si broderii cu o bustiera. Tot cu o bustiera a combinat si Tory Burch fusta cu pattern floral maxi, ampla, lunga, cu talie inalta. Altuzarra a ales fusta cu imprimeu floral de lungime pana la genunchi (dar cu slit pana deasupra coapsei) si a stilizat-o cu top cu umerii goi, centura animal-print, sandale cu toc si cercei din plastic, mari, colorati. Atat de Disco! Putem merge si mai departe de atat!

Se poarta fustele cu imprimeu floral dar si cu aplicatii florale! De exemplu, Dolce & Gabanna a imbinat un mini juppe cu un top cu corset cu pattern floral si multe bijuterii, lasand impresia unei gradini secrete, pretioase. Se poarta fustele cu imprimeu floral si cu lunfime asimetrica! Philoshopy a imbinat o astfel de fusta (decorata si cu multe straturi de volane) cu un top ton sur ton, creand impresia de combinezon. Isabel Marant a ales fusta scurta cu imprimeu floral stilizat, pe care a asortat-o cu o bluza cu umarul gol, tot cu flori.

Citește și:

Fusta mini clos cu imprimeu floral

Fusta mini cu imprimeu floral este ideala in zilele calde de vara. Poart-o cu un T-shirt basic, daca nu vrei sa risti sau cu o bluza cu un alt fel de print floral.

Printul floral de pe aceasta fusta mini este foarte colorat si plin de viata, asa ca poarta-l cu alte piese la fel de vii, dar unicolorate eventual, din aceeasi gama cromatica precum florile de pe fusta.

Aceasta fusta cu imprimeu floral este foarte primăvăratică și estivală, se potrivește în atâtea ținute de vară sau de primăvară! Poart-o cu sandale plate sau cu sandale cu toc și îți va alungi picioarele! În plus, croiul ei evazat ascunde cu succes imperfecțiunile din partea de sus a corpului: coapse, de pildă.

Imprimeul floral face ca aceasta fusta mini sa ramana deosebit de draguta si diafana, fara sa fie nimic vulgar in scurtimea sa. Ba dimpotriva, pare foarte tinereasca, romantica si eleganta, plina de farmec si inocenta. Si e piesa must have in zilele calde. ;)

Citește și:

Fusta mini cu imprimeu floral

Vezi fusta mini

Fusta midi cu imprimeu floral tip arabesc oriental

Se poarta fustele cu imprimeu floral cu lungime pana la genunchi. Mai ales daca au talie inalta si le asortezi intr-un stil ce aminteste de anii ’80.

Predominanta in nuante de albastru si bleu, aceasta fusta cu imprimeu floral tip arabesc oriental este de o eleganta aparte si aminteste prin pliurile mari create de croiala clos de o tinuta inspirata de moda retro, pe care n-ai cum sa nu o apreciezi la acest nivel - ascunde imperfectiunile, e foarte rafinata, usor asimetrica, te vei simti ca o diva retro in ea.

Avantajeaza cam orice silueta si se potriveste atat in tinute de zi, cat si de seara, in tinute office - cu o camasa alba, cat si la o iesire la o cina romantica, sa zicem. Chiar si la o petrecere cocktail, cu o bluza eleganta. Neaparat adauga-i pantofi cu toc sau sandale inalte si te va face sa arati mai inalta si mai slaba.

Citește și:

Fusta cu pliuri

Vezi fusta cu pliuri

Fusta cu imprimeu floral si vegetal tropical

In croiala asemanatoare fustei midi de mai sus, fusta midi cu motive florale si vegetale tropicale este perfecta pentru zilele de concediu. Poart-o cu bustiera sau top cu vedere la abdomen sau cu o camasa cambrata colorata. Se potriveste in foarte multe combinatii, iar vara imprimeul floral exotic este atat de fresh si mereu actual!

Dar cu siguranta poti incerca sa porti o astfel de fusta cu imprimeu exotic chiar si in tinute office, pana sa astepti concediul sa vina. :) Iti va indulci mai mult zilele. Noua ne place foarte mult aceasta fusta cu imprimeu tropical ca e confortabila si practica, mai ales prin faptul ca are buzunare.

Vara asta se poarta foarte mult imprimeurile florale si vegetale tropicale pline, opulente. Asa ca, daca esti adepta lor, poti incerca chiar o rochie maxi cu imprimeu vegetal tropical luxuriant, foarte fascinanta si incantatoare, in care nu ai cum sa nu te simti in largul tau.

Citește și:

Fusta midi cu imprimeu floral

Vezi fusta imprimeu tropical

Fusta maxi cu imprimeu floral

Daca alegi o fusta cu flori avand lungime maxi, o poti purta tot cu un top scurt, un tricou basic sau o bluza cu volane. Insa alege neaparat sa o porti la tinute de seara elegante. Nu numai ca te va face sa arati ca o adevarata lady rafinata, dar e si foarte confortabila, cu un croi amplu, usor evazat.

De asemenea, o fusta lunga cu imprimeuri florale ascunde perfect imperfectunile si te va face sa arati mai inalta si mai slaba, in mare parte si pentru ca nu poate fi purtata decat cu pantofi sau sandale cu toc, ceea ce iti va alungi silueta.

Aceasta fusta e fascinanta si pentru ca are un imprimeu cu flori precum cele de cires japonez, foarte dragalase si diafane, extrem de placute ochiului si incantatoare

Fusta maxi cu imprimeu floral

Vezi fusta maxi

Se poarta fustele cu imprimeu floral! Intregul sezon este o imensa sera de flori, toate colorate! Mici si mari. Cu linii stilizate sau aratand cant mai natural. In culori pastelate sau in nuante tari.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.