Setari Cookie-uri

Fesuri si caciuli dragute care amintesc de copilarie

Ca sa incep cum trebuie acest material, ma folosesc de unul dintre cele mai des intalnite sfaturi date de parinti copiilor - "nu iesi din casa fara caciula". Daca nu ai tinut cont de el pana in prezent, crede-ma ca a sosit momentul sa o faci!

Gusturile si preferintele oamenilor in materie de vestimentatie se schimba de la varsta la varsta. Cel putin asta mi se intampla mie de vreo 5 ani incoace. Cred ca tine de maturitate, caci odata cu aceasta maturitate devii mai deschis, imbratisezi mai usor schimbarile, iti dezvolti simtul estetic.

Asa ajungi sa intelegi ca o caciula nu este doar o necesitate, este si un accesoriu de care te poti folosi ca sa infrumusetezi si sa modernizezi o tinuta. Si nu trebuie sa te orientezi catre caciuli moderne, poti sa apelezi tot la cele dragi copilului din tine.

Caciuli tricotate pentru zile geroase

Caciulile nu s-au aflat niciodata in topul preferintelor mele. In orice moment am ales sa stau cu gluga pe cap, cu toate ca aveam doua colege de birou, mai fashioniste decat mine, care, de cum dadea putin frigul, purtau caciuli si de fiecare data le admiram pentru ca erau super dragalase. Eu, in schimb, cand imi puneam caciula pe cap eram... moartea pasiunii, ca sa ma intelegi exact. Dar anul asta simt ca e anul ala in care in sfarsit o sa inteleg cum sa porti caciula ca sa fii fashion. Nu ma judeca, niciodata nu este prea tarziu!

Citește și:

Si, sincer, am de gand sa revin la caciulile care-mi amintesc de copilarie, pentru ca sunt la fel de chic si in zilele noastre. Si sa stii ca femeile care poarta caciuli sunt super simpatice.

Caciuli tricotate

Caciula tricotata cu ciucuri Caciula tricotata alb cu roz

Caciuli calduroase in modele moderne

Care sunt caciulile care imi amintesc de copilarie? Pai... sunt caciulile tricotate, caciulile cu mot, cele cu clape si cele ciucuri. Mai sunt si fesurile care veneau cazute in spate, dar pe acestea le-am purtat mai tarziu putin, in adolescenta, cand ne doream sa fim cool.

In copilarie, nu purtam caciula din cauza fuduliei, parea o rusine sa ai fes sau caciula pe cap, dar atunci cand ajungi la 30 de ani constientizezi ca santatea este mult mai importanta, plus ca nimeni nu o sa mai rada de tine, daca de asta iti era teama la vremea respectiva.

Gandeste-te ca sunt persoane care poarta caciula chiar si atunci cand soarele straluceste cu putere si nu este frig deloc, dar o fac pentru ca se potriveste tinutei alese sau pentru ca le ajuta sa isi ascunda parul cand acesta se razvrateste.

Citește și:

Caciuli tricotate

Caciula alba cu mot Caciula in doua culori Caciula cu pietre mici

Tine cont ca o caciula este si o idee inspirata de cadou. Pe langa acestea, mai avem si alte idei de cadouri de Craciun si Revelion pentru intarziati: cumpara experiente pentru cei dragi!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Vladee

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.