Setari Cookie-uri

Fuste din denim: cum le porti in vara asta

In vara aceasta denimul este la mare cautare. Salopete de blugi, jeansi cu broderie, rochii de blugi, camasi din denim, fuste din denim. Toate se poarta! Citeste mai jos ce fuste de blugi sa alegi in vara asta si mai ales cum sa le porti!

Imprimeuri, broderii, franjuri, aplicatii, croieli lejere, modele sexy. Toate se poarta cand vine vorba de fustele de blugi ale acestei veri. Cu influente ale anilor ’80 sau regasindu-se in cultura pop-kitsch, alaturi de culori tari sau impreuna cu haine si accesorii Boho.

Fusta din denim a acestei veri este atat de versatila incat nu te poti plictisi de ea. Sunt modele pentru toate gusturile si toate silutele, doar alege-ti ce model preferi si descopera cum sa il porti.

Fuste de blugi cu broderie sau cu imprimeu

In general lungimile acestei veri sunt midi si maxi, cand vine vorba de fuste. Insa, cand ne gandim la fustele din denim cu imprimeu sau broderii, se poarta si mini.

Si asta pentru ca majoritatea motivelor printate sau aplicate isi gasesc inspiratia in cultura anilor ’80 si in look-ul American Kitsch.

Poarta fustele de blugi cu imprimeuri si broderii alaturi de tricouri basic sau cu imprimeu. Alege intotdeauna sandale cu tocul inalt daca vrei sa creezi impresia de silueta alungita sau pantofi-sport. Si nu uita de accesoriile si de bijuteriile colorate – cercei mari din plastic, bratari masive sau coliere cu lanturi.

Citește și:

Fuste de blugi cu broderie sau imprimeu

Alege dintre cele mai cool fuste de blugi cu model

Fuste midi din denim

Iti spuneam mai devreme despre lungimi. Midi e vedeta verii si la rochii si la pantaloni si la fuste. Iar fustele de blugi midi sunt in trendurile verii.

Bucura-te! Sunt si feminine si confortabile. In plus, au darul de a masca imprefectiunile siluetei. Poarta-le impreuna cu mocasini, sandale flats cu barete tip gladiator si neaparat alaturi de camasi cu imprimeu sau uni.

Fuste midi din denim

Mai multe fuste midi din denim

Fuste pantaloni din denim

Culottes sau fusta-pantaloni ramane in trend. Cu atat mai mult unele fuste-pantaloni din denim! Uh-la-la! Vei fi regina stilului Boho, relaxat, chic, sexy.

Poarta fuste-pantaloni de blugi pana la genunchi sau midi, alaturi de sandale cu toc ori sandale cu platforma. Poti alege sandale cu toc subtire daca combini un top feminin cu volane sau o camasa alba, clasica. Si daca porti o bluza cu imprimeu sau colorata, retro, alege sandale cu toc gros.

Citește și:

Fuste pantaloni din denim

Vezi mai multe modele de culottes din blugi

Fustele din denim sunt atat de cool si atat de versatile incat le poti purta si in toamna-iarna 2018, alaturi de botine, cizme pana la genunchi sau lungi, ghete flats, sport sau bocanci! Asa ca, nu te teme sa-ti alegi cate un model din fiecare! Vor arata atat de bine si alaturi de tricotaje si stofe groase.

Sursa foto front page – Danielle Marroquin/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.