Setari Cookie-uri

Tinute de concert vara in aer liber

Nu stiu daca ai mers sau nu pana acum la un concert in aer liber, dar trebuie sa iti spun ca treaba asta se afla pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci cel putin o data in viata. Nu conteaza daca este un concert care se desfasoara in piata mare din orasul tau sau unul la care asisti in picioarele goale pe nisip, ideea este sa mergi, sa te bucuri de muzica si de iesirea care o sa-ti dea un boost de energie.

Eu una sunt indragostita pana peste cap de muzica. Mi-a placut sa leg prietenii cu artistii, dar si sa intru in sufletul lor in timpul interviurilor pe care le-am luat. Am mers la concerte cu artisti care canta stiluri diferite si am incercat sa inteleg muzica fiecaruia dintre ei.

Am crescut ascultand B.U.G Mafia si La Familia pe furis, am invatat sa dansez latino pe piesele celor de la Aventura si am gasit in Andreea Antonescu o prietena adevarata dupa ce am fost fana a trupei Andre de la inceput si pana la sfarsit.

Concertele la care am mers pot spune ca au contribuit la dezvoltarea mea, in timp ce oamenii pe care i-am cunoscut acolo au fost sursa de inspiratie in formarea stilului vestimentar.

Asa ca astazi am ales sa pun pe "hartie" cateva idei de outfit-uri cu care sa faci impresie la un concert desfasurat in aer liber, pentru ca vine vara si toata lumea se muta la terase si la mare.

Citește și:

Cum te imbraci la un concert de la malul marii

De cand ma stiu mi-au placut concertele desfasurate pe malul marii. De cand vedeam in filme si in videoclipurile artistilor mei preferati. Nu am fost la multe, insa cele la care am luat parte au ramas cele mai emotionante amintiri de la mare. Si pentru ca sunt o norocoasa, destinul a facut ca iubitul meu sa fie nascut in Constanta, iar cand l-am cunoscut a fost momentul in care am descoperit doua mari iubiri: el si marea.

Am mers la cateva concerte si evenimente desfasurate pe nisipul fierbinte, atat pe timp de zi, cat si noaptea, iar pe langa distractia de care am avut parte si prieteniile pe care le-am legat, mi-a placut sa observ in tacere oamenii, sa ma bucur de fericirea lor si sa le admir stilurile vestimentare.

Despre outfit-urile fetelor care asista la concertele de la malul marii pot spune ca sunt simple si sofisticate in acelasi timp.

Citește și:

O salopeta scurta, o pereche de sandale joase sau adidasi si nelipsita palarie care sa le fereasca de insolatie alcatuiesc una dintre tinutele ideale pentru o astfel de ocazie.

Cum te imbraci la un concert in aer liber

Salopeta scurta Sandale cu platforma Palarie mare

Cum te imbraci la un concert in oras

Vara se numara concertele din pietele mari ale oraselor. Acele concerte unde ai ocazia sa iti vezi artistii preferati fara sa platesti intrare, te intalnesti cu oameni pe care nu i-ai mai vazut de ani buni si realizezi ca viata este prea frumoasa ca sa nu te bucuri de ea.

Pentru un concert desfasurat in centrul orasului, care tine de cele mai multe ori pana dupa miezul noptii, recomand un outfit in care sa nu mori de cald la ora 17:00, dar nici sa iti fie racoare la ora 1:00.

Artistii care urca pe scena in acea zi au stiluri diferite, asa ca trebuie sa gasim o tinuta care se potriveste atat cu stilul Deliei si al Innei, cat si cu cel al baietilor de la B.U.G. Mafia sau al lui Mihai Margineanu.

Citește și:

Ce spui de o pereche de blugi larguti si cu aspect deteriorat, un body sexy peste care adaugi o bluza sport descheiata si in picioare niste adidasi sau tenisi? Eu zic ca este ce iti trebuie ca sa te simti in largul tau.

Cum te imbraci la un concert in aer liber

Blugi cu aspect deteriorat Body negru Adidasi cu platforma

Cum te imbraci la un concert de seara

Cand spun concert de seara ma refer la concertele desfasurate in localuri cu terasa, piscina si multa iarba verde. Am fost eu la unul de genul si m-a incarcat de energie pentru o saptamana intreaga.

Aici, fie ca o sa cante un artist precum Guess Who sau Smiley, fie ca vii sa ii sustii pe cei de la Carla's Dreams, merita sa scoti din dulap o rochie indrazneata, lunga si chiar transparenta si sa iei la plimbare sandalele alea superbe cu toc pe care le-ai purtat pana acum doar la nunti si botezuri.

Pentru ca este totusi un concert si poate nu vrei sa fii cea mai eleganta prezenta, sau, dimpotriva, vrei sa fii diferita de ceilalti, ti-as recomanda sa adaugi outfit-ului o sapca. Da, o sapca care o sa atraga si mai mult atentia asupra ta.

Citește și:

Cum te imbraci la un concert in aer liber

Rochie transparenta Sandale cu toc Sapca cu aspect de catifea


Nu stiu daca ti-am trezit interesul si daca chiar o sa ma asculti cand iti spun ca vara asta nu trebuie sa ratezi niciun concert in aer liber, dar pot spune cu mana pe inima ca eu vreau ca vara lui 2017 sa fie cea mai tare a mea de pana acum.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/gpointstudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.