Setari Cookie-uri

7 tipuri de fuste plisate în culori metalice pe care să le ai anul acesta

Fustele plisate în nuanțe metalice sunt disponibile în diverse tipuri și modele și sunt foarte versatile, căci astfel de culori cu irizații de metal permit purtarea în nenumărate ținute de zi (mai ales în ultimii ani văzându-le perindate pe străzi), dar mai ales în outfituri de seară, festive.

Fustele plisate în nuanțe metalice au fost pe val în ultima vreme și continuă să fie și anul acesta. Poți observa acest lucru, pentru că le vedem aproape zilnic, peste tot. Dar, cu atâtea opțiuni, stăm să ne întrebăm: ce model de fustă cu pliri în nuanțe cu irizații ca de metal merită investiția?

Hai să analizăm împreună tipurile de fuste în nuanțe metalizate care să merite să cheltui banii pe ele, pentru că, așa cum se întâmplă cu o orice piesă vestimentară clasică în privința designului, dar reinventată prin detalii precum culoarea sau alte înfrumusețări, ajunge să te coste mult prea mult, întrucât magazinele profită de tendințe și slăbiciunile noastre pentru ele.

Așa că iată mai jos modele variate de fuste în nuanțe metalice la prețuri diverse, astfel încât să alegi exact tipul de fustă plisată metalizată potrivită pentru tine!

Citește și:

👗 Fustă plisată midi în nuanță argintie-închis metalică, în croială amplă A-line

👗 Fustă midi plisată A-line în nuanță de roz pal metalic

👗 Fustă plisată midi din satin bleu cu aspect metalic Missguided

👗 Fustă plisată midi în 3 nuanțe metalizate pastelate tip color block de la Silvian Heach

👗 Fustă plisată scurtă în culoare metalică de argintiu-închis din lamé - de la Vero Moda

👗 Fustă cu pliuri mici midi, în culoare maro-scorțișoară cu irizații metalice, de la EDC by Esprit

👗 Fustă plisată midi maro-deschis cu irizații metalice și dungi Marella Maison

Dacă ești fană haine în tonuri metalice, sigur te va încânta o astfel de fustă cu pliuri. Pentru că o fustă plisată în culori metalizate este acea piesă în care să te simți și distractivă, și elegantă, deopotrivă, ca și cum ai pleca la un eveniment festiv. Și asta fără să aibă vreo legătură cu paietele strălucitoare sau cu sclipici ori orice altceva care să-ți amintească de ținuta de Anul Nou.

Citește și:

Fustă plisată midi în nuanță argintie-închis metalică, în croială amplă A-line

O piesă de bază când vine vorba de fustele plisate în culori metalice, această fustă midi amplă în croi A-line, cu pliuri destul de late, este într-un argintiu metalizat închis care trimite exact la ideea despre care vorbeam mai sus.

fustă plisată în culoare metalică argintie Vezi fustă plisată argintie-închis

Fusta este dintr-un material destul de fluid și confortabil, din fir de lamé, cu irizații lucioase electrice și are dublură, printr-o căptușeală la fel de fină. Cu fason drept, talie înaltă și elastic în talie, o astfel de fustă cu pliuri în culoare metalică argintie te va avantaja de minune, indiferent de siluetă.

Fusta e de la brandul Answear.

Fustă midi plisată A-line în nuanță de roz pal metalic

Citește și:

Uite că și pastelurile pot căpăta irizații metalice! Și le stă foarte bine, mai ales când vorbim de o fustă plisată în croi A-line amplu, midi, în stil retro foarte feminin. O astfel de fustă e creată în România, este delicată și romantică, foarte subtilă, putând fi purtată în ținute diverse de zi, dar și de seară. E și ușor de asortat cu alte culori, ca, de altfel, orice culoare pastelată.

fustă plisată roz pal cu irizații metalice Vezi mai multe detalii pentru această fustă plisată

Fusta e realizată dintr-un material destul de fluid, dar cu prestanță, cu o compoziție de 83% poliester și 17% lurex. Irizațiile rozului pal în care este realizată fusta metalizată sunt ușor lucioase, chiar sidefate, perlate, inspirând delicatețe.

Este o fustă cu pliuri roz pal metalizat pe care să o porți oricând, indiferent de sezon. În zilele reci, adaugă neapărat dresuri groase și un palton în croială cloș amplă peste, care să nu șifoneze pliurile fustei.

Citește și:

Fustă plisată midi din satin bleu cu aspect metalic Missguided

O altă fustă plisată în culoare pastel, din satin bleu cu aspect metalizat, este acest model fin și rafinat de la Missguided, acum la preț de outlet în magazinul online ASOS. Fusta e midi, evazată, în formă de A, cu talie înaltă și bandă în talie, care o marchează frumos. Se închide la spate cu fermoar.

fusta plisata din satin cu aspect metalizat bleu Missguided de la ASOS Vezi mai multe detalii în magazinul ASOS

Formatul de fustă plisată alungește silueta și te face să pari mai înaltă și mai subțirică, amintind de stilul retro-chic. Pliurile fustei sunt destul de late, se ajustează în capăt, în apropiere de bază, iar la tiv formează un aspect ușor încrețit. Această fustă cu pliuri creează falduri diafane și plăcute vederii. Materialul satinat „curge” fluid pe liniile corpului și avantajează corpul feminin.

Citește și:

Fustă plisată midi în 3 nuanțe metalizate pastelate tip color block de la Silvian Heach

În două tipuri de nuanțe metalice de argintiu și un roz pastelat metalizat, dispuse în model tip color block, această fustă plisată de lungime midi din colecția Silvian Heach are talie pe elastic, adaptându-se astfel cam la orice circumferință și tip de siluetă. E oricum disponibilă în mărimi de la XXS la L inclusiv, așadar o veste bună și pentru minione. :)

Croiala acestei fuste în tonuri metalizate argintii e în A-line, specific acestor tipuri piese vestimentare. Nuanțele metalice sunt subtile, nu epatează foarte mult, motiv pentru care această fustă plisată poate fi purtată fără probleme și în ținute de zi, de la casual la cele office, mai elegante. Dar, da, cel mai mult o vei putea pune în valoare cu pantofi cu toc sau sandale elegante, în ținute de ocazie.

Citește și:

fuste plisate în culori metalice de firmă

Vezi fustă plisată color-block Vezi fustă plisată scurtă

Vezi fustă cu pliuri mici Esprit AICI fustă plisată maro-deschis

Fustă plisată scurtă în culoare metalică de argintiu-închis din lamé - de la Vero Moda

Uite că, pentru tinere, brandul Vero Moda propune în colecția sa noisy May și fuste plisate scurte în culori metalice. Acest model de fustă plisată e din fire de lamé de culoare metalizată de argintiu-închis, aproape petrol.

Fusta are o bandă elastică în talie, pentru a se ajusta perfect pe mijlocul tău. E realizată din material natural cu fir lamé: 95% bumbac și 5% elastan. Având în vedere modelul, poți obține cu această fustă un look foarte tineresc, școlăresc chiar, în ținute tip preppy style, ca de college american.

Fustă cu pliuri mici midi, în culoare maro-scorțișoară cu irizații metalice, de la EDC by Esprit

Dacă ești o fire mai cuminte și nu vrei să epatezi prea mult, alege o fustă plisată în pliuri mici de la EDC by Esprit, într-o culoare „potolită” de maro-scorțisoară / ruginiu, ușor metalizat, cu irizații metalice.

Aceasta este o fustă plisată mult mai casual ca stil decât sunt fustele plisate în culori metalice de obicei. Fusta e midi, are bandă elastică în talie și e foarte ușor de asortat cu alte nuanțe pământii sau neutre. Este interesantă prin irizațiile metalice subtile și culoarea tomnatică, ruginie. Motiv pentru care va scrie istorie prin ținutele tale!

Fustă plisată midi maro-deschis cu irizații metalice și dungi Marella Maison

Tot o fustă midi plisată în croi A-line, dar mai amplă, de inspirație și mai retro decât cele de mai sus, acest model este de la Marella, din colecția Maison, dar nu atât într-o culoare metalică, cât mai degrabă cu irizații metalizate într-o nuanță de maro-deschis camel.

Este decorată cu dungi în partea de jos, în apropierea tivului, ceea ce, alături de croiul evazat, lungimea midi și culoarea pământie, trimite la un stil retro, elegant și feminin, a la anii 60.

Și această fustă cu pliuri în stil vintage are bandă elastică neagră în talie, pentru a se ajusta potrivit pe silueta fiecărei femei. Acest model avantajează de minune orice tip de corp și ascunde foarte bine imperfecțiunile corpului.

Fusta plisată în culori metalice arată la fel de bine în ținute cu o pereche de pantofi sport albi, precum și în combinații cu dresuri cu tocuri sau cizme ori botine elegante. De aceea, e o piesă perfectă de purtat atunci când de la birou trebuie să ajungi la un party sau la orice eveniment mai special și nu mai ai timp să treci pe acasă!

În plus, fusta plisată în nuanțe metalizate este o piesă vestimentară statement, plină de personalitate, pe lângă faptul că e versatilă!

Uite cum să porți fustele plisate cu cizme lungi mulate pe picior tip second skin!

Tu ce model de fustă plisată în tonuri metalice preferi? Cum ai purta-o?

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.