Setari Cookie-uri

Back to school: 4 tinute Lolita style

Haine, accesorii si incaltaminte de purtat la serviciu sau la scoala in stil scolaresc a la Lolita preppy sau College american - afla si tu cum adopti un astfel de look.

Ca back to school inseamna primul semestru la facultate ori inceputul unui nou an scolar sau ca inseamna intoarcerea la serviciu, din concediu, pana la urma nici nu conteaza. Sentimentul e acelasi: “Trebuie sa fiu cea mai cea!”

Uite despre ce vei citi:

👧 Stil preppy școlăresc feminin elegant

👧 Stil casual-elegant preppy scolaresc de Lolita la liceu

👧 Sarafanul este piesa pentru un stil scolaresc de Lolita prin definitie

👧 Stil preppy scolaresc cu pantaloni culottes in stil retro

Astazi ti-am pregatit trei motive sa fii WOW in prima zi. Trei motive sa fii sexy, scolarita indiferent de varsta, atragatoare si misterioasa. Astazi am imbinat liniile elegante, sofisticate, cu texturi ce amintesc de boudoir, croieli ce imbina stilul office cu cel de eleva eminenta si cu elemente de fetita neascultatoare. Astazi vei fi Lolita! Esti pregatita pentru un stil preppy scolaresc de inspiratie college american?

Citește și:

Stil preppy școlăresc feminin elegant

O camasa alba, de inspiratie androgina, cu taieturi curate - ce poate fi mai scolaresc si mai office, mai sobru de atat? Asigura-te ca ai mereu o astfel de camasa alba in garderoba ta, mai ales daca porti tinute office sau daca mai mergi inca la scoala. Te va ajuta la examene, te va sustine in prezentarile la birou.

Pe langa, pentru un look preppy scolaresc a la Lolita, feminin si dulce, adauga acestei camasi o fusta lalea, midi, eventual tip tutu, cu buline dragalase. Bulinele sunt mici, discrete, albe pe fundal negru si in numar mare - elemente ce face ca aceasta rochie sa nu dea inspre caraghios - ceea ce nu ai vrea la scoala sau la birou, totusi.

Asorteaza la aceasta tinuta de „fetita cuminte” o pereche de balerini cu botul ascutit sau rotund tip migdala. Iar daca vrei un plus de detalii dragalase, opteaza sa accesorizezi tot acest outfit scolaresc cu un papion roz, de exemplu, pentru un element masculin puternic.

Citește și:

stil preppy școlăresc

Vezi sugestii de camasi albe

Aici propuneri de fuste cu buline inclusiv

Balerini ASOS negri lăcuiți

Vezi sugestii de papioane AICI

Cred că această combinație reușește să fie feminină și puternică în același timp. Bulinele și papionul roz-pastel sunt foarte dulci în această combinație, iar pantofii de lac trimit la ideea de balerine, de școală primară, de Lolita încă inocentă. Dar rămân totuși serioși prin culoarea neagră, foarte sobră și ușor de combinat. Cămașa este simplă, aparent banală, dar impune un stil serios, echilibrat.

Toată combinația cromatică este minunată, discretă, nu atât de sobră precum arată o ținută alb-negru.

Stil casual-elegant preppy scolaresc de Lolita la liceu

Un model de fusta plisata ce aminteste de stilul preppy e o alta varianta cuminte/obraznica. Adauga un tricou Polo si o vesta tricotata. Acest look ce aminteste de cluburile sportive de elita tip colegiu american Ivy League poate fi completat de pantofi tip Oxford sau cu calapod barbatesc.

Citește și:

ce înseamnă stilul preppy școlăresc

Citeste aici despre povestea tricoului polo

Propuneri de fuste plisate AICI

Pantofi Oxford - aici sugestii

O aminti de ideea de College american, dar aceasta tinuta este perfecta si daca te pregatesti de o zi la birou obisnuita. Este o combinatie casual-eleganta reusita, masculin-feminina echilibrata si tinereasca. Strabunicile tale ar fi mandre de tine, trust me!

Chiar daca doar fusta midi plisata ramane farmecul feminin singular in aceasta tinuta, nu te ingrijora, o astfel de piesa este deosebita prin prestanta si eleganta prin definitie. Are suficienta greutate, intr-o tinuta oricat de androgina ar parea.

De asemenea, poti aduce elemente delicate si feminine inclusiv prin detalii ca bijuterii, poseta sau coafura. ;)

Sarafanul este piesa pentru un stil scolaresc de Lolita prin definitie

O rochie tip sarafan – ce poate fi mai scolaresc de atat? Purtata cu o bluza cu jabou si un accesoriu cu funda pe cap arata tres-chic alaturi de pantofi stiletto - in nuante metalice sau colorati, in functie de stil, restrictii si preferinte.

Citește și:

Camasa sau bluza cu panglici ce se leaga in funda frontal sau cu jabou romantic de inspiratie vintage va aduce un plus de eleganta si rafinament, de feminitate, chiar daca contrastant cu sarafanul masculin din denim strong.

Nu mai spun de bentita cu fundite si pantofii cu toc cui care impun feminitatea si preiau controlul intru totul pentru o tinuta scolareasca destul de matura, numai buna si ca mix de look office feminin si dulce.

stilul școlăresc Lolita cu sarafan

Modele de sarafan din denim sugerate AICI

Sugestii de camasi cu jabou sau guler decorativ

Bentite si accesorii de cap dragute

Pantofi stiletto - sugestiile noastre

Stil preppy scolaresc cu pantaloni culottes in stil retro

Dar o tinuta Lolita style nu trebuie sa porneasca de la fusta. Ea poate fi construita avand la baza o pereche de pantaloni culottes. Gaseste un model cu pattern ori cu un detaliu de croiala catchy, dar daca vrei sa te mentii cat mai simpla si feminina, poti opta pentru un model simplu de culoare neagra - e up to you.

Citește și:

Adauga-i tinutei o bluza alba cu gulerele rotunjite, o esarfa cu model feminin sau colorat prinsa cu funda sub guler si o pereche de botine cu decupaje tip sandale.

stil școlăresc preppy cu pantaloni culottes

Pantaloni culottes propusi de noi

Bluze albe tip cămăși - sugestiile noastre

Esarfe cu model

Botine decupate tip sandale - AICI sugestii de la noi

Cine crezi ca va fi cea mai cool si cu cea mai interesanta tinuta in stil preppy scolaresc, de Lolita moderna? Crede-ma, si o americanca de College Ivy League te-ar invidia! :) Mai zic sa arunci o privire si in tinutele lui Blair Waldorf din primele doua sezoane Gossip Girl - ai definitia stilului scolaresc preppy college acolo!

foto prima pagina: 918, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.