Setari Cookie-uri

Geanta din imitație de piele de reptilă rămâne încă la modă

Ai zice că vremea ei a trecut! Ai zice că e deja demodată și prea ai văzut-o atât pe catwalk, cât și în garderoba ta. Și totuși, geanta din imitație de piele de reptilă a făcut furori și în acest sezon, în colecțiile caselor de modă. Te invit să descoperi ce modele s-au purtat!

Geanta din imitație de piele de reptilă este IT bag în acest sezon! Este cea mai faină chestie din iarna asta! Și nu doar pentru aspectul ei fabulos, dar și pentru formele sub care designerii au tot reinventat-o și, desigur, pentru faptul că este eco-friendly și animal-friendly. Este ceea ce acum se numește geantă vegană! Și asta nu mă poate decât bucura!

O geantă din imitație din piele de șarpe este ideală la orice ținută, fie ziua, casual sau office, fie seara, la un cocktail sau petrecere, ori ocazie specială. Geanta din imitație de piele de crocodil este în mod egal și prețioasă, sofisticată, și effortless, casual, și asta, în funcție de ținuta cu care o asortezi!

Cât despre modele și tăieturi, geanta din imitație de piele de reptilă a fost diversă și extrem de bine evidențiată în acest sezon rece. Iată cum s-a văzut ea pe catwalk!

Citește și:

modele de genți din piele ecologică

Vezi alte propuneri de genți din piele ecologică aici

Geanta din imitație de piele de reptilă aduce un plus de efect ținutei tale!

Geanta din imitație de piele de reptilă nu a ieșit în evidență doar prin acest detaliu oricum vizibil și pregnant, în acest sezon! Ea a devenit dominanta ținutei, având adesea forme interesante, aplicații prețioase și inserții metalice sau strălucitoare. De exemplu, dacă vorbim despre poșete de mână, te invit să te inspiri din colecțiile Hermes și Marni!

La Hermes, geanta din imitație din piele de șarpe a fost de tipul clutch-box, cu lanț în loc de baretă, având formă pătrată, închidere stil ”scoică” și în ton de galben-muștar.

genți cu aspect de piele de crocodil

Genți cu aspect de piele de crocodil

La Marni, pe același principiu de handbag cu lanț în loc de curea, geanta din imitație de piele de crocodil a fost neagră sau maro-cognac, cu clapetă și având închidere cu clips metalic, mare, inspirat din bijuteriile tribale din tablă bătută.

Citește și:
  • Genți și poșete superbe pentru orice ținută
  • COS LANSEAZĂ SERIA DE GENTI CAVATELLI
  • Eleganță durabilă: 20 de genți de piele

Dar au fost atâtea variante în care geanta din imitație de piele de reptilă a adunat și mai multe element decorative și ornamente de efect, fiind cu adevărat un simbol de eclectism!

Geanta din imitație de piele de șarpe sau o geantă din imitație de piele de crocodil: alege una la orice ținută!

La Louis Vuitton geanta din imitație de piele de crocodil a fost lila, cu nervurile accentuate de violet. A fost geantă de mână, trapezoidală, ieșind în evidență prin culoare. Dar și prin piesele vestimentare și accesoriile cu care a fost purtată!

Fusta midi, feminină, în cloș, puloverul retro, elegant, mănușile din piele purtate cu brățări prețioase, bogate, toate au creat un tablou feminin, sofisticat, Glamour și effortless în același timp. poșete cu piele snake-skin

Poșete cu piele snake-skin

Citește și:

De altfel, accesorizarea și asortarea a contat mult și la alți designeri unde geanta din imitație de piele de reptilă a fost prezentă. La Marni am văzut și geanta din imitație de piele de reptilă, de mână, însă stil clutch sub formă de săculeț. Aici toarta a fost purtată peste încheietură, peste manșetele puloverului, decorată oricum cu straturi multe de brățări fixe, metalice și din plastic.

Unde mai pui că această geantă din imitație din piele de șarpe a avut și închidere cu aceeași tablă tribală de mai sus, franjuri lungi și pene, fiind asortată ”ton sur ton” cu fustă tip snake skin!

Și la Rejina Pyo poți găsi inspirație pentru a purta geanta din imitație de piele de reptilă acest sezon. Aici gentuța de mână a avut baretă scurtă, formă paralelipipedică și a fost din piele gri-pastel, fiind asortată cu trenciuri fine, fluide.

Citește și:

Alte exemple de geantă din imitație de piele de șarpe găsești la ProenzaSchouler, în stil sac de mână, în multe culori, dar și la Marni, stil clutch-box piramidal, în tonuri de violet. Iar la Oscar de la Renta geanta din imitație de piele de crocodil a fost top clutch-box rigid, dreptunghiulară, cu cataramă masivă ca de cufăr și baretă scurtă, în nuanțe albastru-cobalt.

Ideea de bază este, dacă alegi să porți geanta din imitație de piele de reptilă, să mergi pe piese statement, asta e clar! Geanta din imitație de piele de reptilă este un manifest al femeii îndrăznețe, care nu se ferește de expunere, de a fi în centrul atenției. Ce zici, o porți?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.