Setari Cookie-uri

Genti si rucsacuri impermeabile pentru o toamna fara griji

O toamna fara griji inseamna o toamna in care ploaia nu ne-a udat la picioare, nu ne-a ajuns la piele si nu a patruns in geanta, udand obiectele pe care le caram cu noi zi de zi. O toamna fara griji este asigurata de materialele impermeabile.

Asa cum am mai spus-o, cred cu tarie ca toamna este un anotimp de o frumusete desavarsita, care doar pe oamenii mult prea comozi ii deprima. Prea comozi sa caute incaltamintea adecvata care sa le protejeze picioarele de baltoacele create in urma ploii, prea comozi sa care o umbrela sau sa isi puna pe ei o pelerina, o jacheta impermeabila cu gluga.

Pe mine ploaia nu ma mai sperie demult, de fapt, nu m-a speriat niciodata, asa cum nici avertizarea de azi nu o sa ma impiedice sa merg la evenimentul de la ora 19:00. De prea multe ori am refuzat intalniri cu oameni dragi si invitatii la evenimente misto pe motiv ca a fost prea cald, a fost prea frig ori se anunta furtuna. Acum sunt atatea moduri in care ne putem apara de toate aceste fenomene ale naturii, incat o sa astfel de scuza mi se pare penibila.

Genti impermeabile pentru toate stilurile

Singura problema de care m-am mai lovit dupa ce mi-am asigurat tinuta ideala pentru ploaie (cizme inalte de cauciuc, geaca impermeabila cu gluga) este cea a gentii in care car toate "prostiile". Aici inca nu am gasit o geanta care sa impiedice ploaia sa se strecoare si sa imi ude cartea, agenda, portofelul si pachetul de servetele. Si asta chiar m-a suparat

Citește și:

Mi-am dat seama abia acum ca imi pot pune increderea intr-o geanta impermeabila, asa ca... iata-ma scriind despre asta. Daca ai un stil vestimentar elegant, ramai la gentile elegante de piele, este un material suficient de rezistent incat sa tina umiditatea departe. Pentru celelalte stiluri, insa, avem gentile de mana casual si rucsacurile impermeabile.

Chiar si pentru sportivi exista modelul clasic de geanta sport, dar impermeabil.

Genti si rucsacuri impermeabile

Geanta impermeabila gri Rucsac impermeabil Nike Geanta sport impermeabila

Rucsacuri impermeabile pentru toata familia

Dupa ce ca abia reusim sa avem grija de noi, mai suntem nevoite sa purtam si grija laptopului, pe care unele dintre noi il plimbam zi de zi pe drumul casa-birou sau birou-terasa-casa. In acest caz, clar se cere o geanta impermeabila care sa il fereasca de ploaie.

Recomand rucsacul impermeabil, acesta permitand inlocuirea definitiva a gentii in ziua respectiva, pentru ca intr-un rucsac incape si laptopul, dar si cartea si portofelul, trusa de machiaj si pachetul cu mancare pentru pranz.

Citește și:

Rucsacul impermeabil se gaseste in varianta pentru drumetie si este unisex, gasesti modelul pe care poti conta atunci cand mergi la birou sau chiar la o intalnire cu fetele in oras, dar si varianta colorata, cu design, pentru copiii care merg la scoala.

Genti si rucsacuri impermeabile

Rucsac crem impermeabil Rucsac pentru laptop impermeabil Ghiozdan impermeabil cu model

Pe tine ce altceva te mai supara toamna? Spune-mi si voi incerca sa gasesc o rezolvare la problemele tale mai repede decat te astepti.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Cozy Home

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.