Setari Cookie-uri

Alte piese wow din paiete, in afara de rochiile glam

Este timpul sa introduci in outfit-urile tale piesele vestimentare din paiete. Nu te rezuma la paietele negre sau intr-o singura culoare, indrazneste si imbraca-te din cap pana in picioare in paiete multicolore. Imbraca-te in bucurie!

Chiar in dimineata asta m-a intrebat o prietena daca se mai poarta paietele si in 2018. M-a prins putin nepregatita, dar ce puteam sa ii raspund, ca nu? Cand mie imi plac atat de mult paietele si mi-as dori sa le vad peste tot in jurul meu. In orice caz, nu a spus nimeni ca vremea paietelor a apus, ci dimpotriva, in magazinele online gasim modele noi si din ce in ce mai atragatoare. Pentru ca asa sunt paietele - irezistibile, de-a dreptul hipnotizante.

Pantaloni cu paiete

Pantaloni evazati cu paiete Pantaloni rosii cu paiete Colanti cu paiete

Daca rochii cu paiete ne sunt date sa vedem la toate evenimentele la care luam parte, incepand din acest moment putem schimba foaia si sa introducem in tinutele noastre alte piese wow din paiete. Spre exemplu, sa facem din 2018 anul pantalonilor cu paiete.

De ce nu?! Pantaloni cu paiete in acelasi ansamblu cu tricouri albe, pulovere tricotate, camasi din denim, jachete din piele si haine de blana.

Citește și:

Salopeta scurta din paiete

In tendintele de primavara-vara 2018 s-a anuntat prezenta salopetei pentru toate stilurile si toate siluetele. In cazul asta, eu propun salopeta scurta din paiete. Nu este o salopeta de toate zilele, ci se ia de pe umeras doar cand evenimentul o cere.

Ca este vorba de o seara petrecuta in club, de ziua celei mai bune prietene sau un eveniment monden glam, salopeta din paiete si sandalele cu toc te vor transforma in vedeta momentului.

Salopeta scurta din paiete

Vezi salopeta

Costum cu aplicatii din paiete

Sa te imbraci in paiete din cap pana in picioare asa cum face Delia, s-ar putea sa ti se para prea mult, asa ca am o alta propunere: costumul cu aplicatii din paiete, unde doar bluza este din paiete. Si ce paiete dragalase, super colorate, care te binedispun instant.

Este un costum elegant pe care il poti imbraca in orice moment: la locul de munca, daca lucrezi intr-un birou vizitat de multi oameni importanti, oameni de afaceri, persoane publice; la restaurant, la un spectacol sustinut la Sala Palatului sau cand iti inviti prietenii in oras de ziua ta.

Citește și:

Costum elegant cu aplicatii din paiete

Vezi in magazin

Bluza cu paiete

In acest moment, pentru mine, bluza cu paiete este un must have. Mor de nerabdare sa intru in posesia unui model care sa ma oblige sa port pantofi stiletto, chiar daca pantalonii pe care aleg sa ii pun in aceeasi combinatie sunt blugi skinny sau blugi boyfriend cu aspect deteriorat.

Vreau sa port bluze cu paiete incepand cu ziua de azi pana pe 31 decembrie. Si da, modelul din imaginea alaturata arata super cu pantalonii din piele.

Bluza cu paiete

Vezi produsul


Hainele cu paiete nu sunt pretentioase, le poate purta oricine, indiferent de varsta, iar cele mai reusite combinatii sunt acelea cu piese vestimentare cat mai simple.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Andersphoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.