Setari Cookie-uri

8 cadouri cool de final de liceu pentru orice viitor boboc de facultate

Să fii licean este o experiență interesantă, dar că place sau nu, această perioadă nu ține pentru totdeauna. Odată luată hotărârea către ce facultate se îndreaptă el sau ea, felicitările pentru absolvire trebuie să vină la pachet cu câteva cadouri alese pentru a-i ușura șederea departe de casa natală.

Perioada din liceu este una de care ne vom aminti cu drag în anii care vor urma. Dar să recunoaștem, perioada examenelor este una destul de stresantă și odată încheiate sesiunile de teste, se fac pregătirile pentru o nouă etapă din viață, la fel de importantă, înainte de a face primii pași către cariera aleasă.

Adolescenții sunt de cele mai multe ori greu de citit, așa că s-ar putea să cauți mai mult decât trebuie. Este mai simplu să gândești să îi oferi un dar în baza a ceea ce are nevoie și își dorește. Ne-am orientat către cadouri de oferit la finalul clasei a 12-a, cadouri care să îl/o ajute să treacă mai ușor peste primul an de facultate.

Ghizodane pentru laptop: chic si înflorate, un cadou perfect

Proiecte peste proiecte. O să aibă destule de făcut și vremea petrecută într-o bibliotecă între patru pereți, nu mai este o opțiune atât de faină - până când își va da seama că nu se găsește totul pe internet. Până atunci, fie că vorbește cu tine sau își înregistrează cursurile, un laptop va fi obligatoriu.

Citește și:

Un rucsac modern cu imprimeuri, în care să îl poarte, este extraordinar - trebuie să fie încăpător, colorat și să arate extraordinar. Aici am ales noi câteva modele cu broderii florale, care să placă.

Ghizodane pentru laptop

Vezi aici alte sugestii de ghiozdane

Set de lenjerie de pat din bumbac simpatică

Încă nu s-a decis dacă va sta cu chirie sau în camera de cămin. Bugetul este o variabilă care condiționează. Dar orice ar fi, o lenjerie de pat care să îi amintească de acasă, ar fi o idee super simpatică.

Câteva seturi de lenjerii de pat din bumbac găsești online, iar câteva sugestii ți-am făcut noi - am mizat pe mesaje amuzante sau ornamente drăguțe, ca să încarce cu idei pozitive tânăra boboacă, poate prea copleșită de dorul de casă.

Set de lenjerie de pat din bumbac

Descoperă aici alte sugestii

Citește și:

Agende tip jurnal personalizate cu modele colorate

La început nu o să fie atât de aglomerată la facultate, dar o agendă tip jurnal oferită cadou o să îi placă, mai ales dacă este colecționară de lucruri simpatice. Fie că o folosește strict ca suport pentru a-și scrie cele mai frumoase amintiri strânse pe holurile universității sau că își notează cele mai importante lucruri de la școală, cu siguranță că o va prețui.

Gândește-te că s-ar putea să fi găsit acel dar simpatic pe care să îl oferi unei bune prietene sau fiice care tocmai a terminat liceul.

Agende tip jurnal personalizate

Aici alte modele de agende

Pijamale cool pentru petreceri cu deghizare

O să se dea super multe petreceri super cool alături de super noii prieteni cunoscuți la facultate. Și de multe ori tinerii vor da în mintea copiilor, dar asta nu înseamnă că sunt mai puțin responsabili.

Citește și:

Ca să fie pregătiți și pentru astfel de momente - studenții sau studentele - vor avea nevoie de o pereche de pijamale caraghioase ca să se costumeze cât mai naiv și jucăuș, putând fi astfel, fie și doar pentru o seară, altcineva.

Pijamale cool pentru petreceri

Urmarește aici alte sugestii de pijamale

Rochie model formal și versatil pentru ținute diverse

Pentru balul de deschidere de an, balul bobocillor, pentru diversele ieșiri în oraș sau pentru evenimentele formale la care va trebui să participe, o să aibă nevoie și de o rochie elegantă, tinerească.

Formale dar nu sobre, cu design atrăgător dar decent, aceste modele de rochii sunt versatile și se potrivesc mai multor ocazii, astfel că le va putea purta fără teamă că nu are ceva adecvat în micuța garderobă pe care a improvizat-o în camera care îi va fi acasă pentru câțiva ani.

Citește și:

rochii pentru absolvire

Aici vizualizează alte modele

Cadouri pentru absolvenți liceu: troler de voiaj încăpător

La venire sau la plecare, în vacanțe sau în city-break, înainte de școală sau în timpul școlii - un troler de călătorii va fi indispensabil pentru multele călătorii programate. Și nu ne referim musai să fie folosit la trimis pachete de mâncare.

El sau ea va avea nevoie de un troler, o geantă de voiaj ca să își transporte bagajul. Dacă este mare și încăpător, în culori energice și cu compartimente multe, cu atât mai bine să fie ales prioritar.

Cadouri pentru absolventi liceu

Aici descoperi alte modele

Căști audio bune ca să își asculte muzica preferată

Are propriul playlist pe care îl ascultă pe repeat și de cele mai multe ori se retrage în propria lume schițată în ritmuri și versuri preferate, descoperită în muzica pentru care are o slăbiciune.

Citește și:

Niște căști audio bune calitativ o să îi lase ocazia să se bucure altfel de ceea ce îi place să dea play. Nu numim branduri, dar câteva detalii de luat în considerare sunt - microfon (incroporat sau nu), tehnologia (wirelles, cu fire), tipul de segment (in-ear, banda de susținere, clip-on) sau designul.

casti audio

Modele căști audio aici

Cameră de fotografiat profesională: pentru hobby sau studii

O cameră profesională de fotografiat ar putea face câteva capturi demne de pus în colecții sau în galerii expoziționale.

Un astfel de gadget este excelent dacă cel pentru care o cumperi este un student la arte sau pentru cineva care se ocupă toată ziua să studieze altceva decât asta și a găsit în fotografie un hobby care îl relaxaează.

Urmărește aici propunerile

Citește și:

Acum că am stabilit câteva produse, să nu uităm că nu partea materială este cea mai importantă atunci când cauți cadouri pentru absolvenții de liceu.

Este destul de important să știi să fii alături de el sau de ea, să învățați să comunicați de la distanță. Până la urmă, bucuria unei relații strânse nu se poate înlocui cu nimic. Și credem în asta nu doar pentru că este un gând cu vibe bun.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.