Setari Cookie-uri

Alege inele mari la vara: se poarta bijuteriile statement

Probabil numitorul comun cand vine vorba de accesorii in tendinte pentru primavara-vara 2018 este faptul ca se poarta bijuteriile mari. Se poarta bijuterii statement, care ies in evidenta, care atrag privirile.

Si se poarta inele mari la vara. Inele masive pretioase. Inele elegante, rafinate, cu pietre, din metale pretioase. Sau inele din plastic ori alte materiale ce amintesc de nouazecisme si optzecisme. Se poarta inele mari la vara, de toate felurile. De la modelele bling-bling, masive, doar pentru a face un statement, fara a fi neaparat pretioase, pana la modelele de inele masive pretioase, luxuriante, care nu fac altceva decat sa spuna ca adori opulenta si ca esti o curajoasa.

Si pentru ca vreau sa vorbesc despre tot ce inseamna accesorii in tendinte pentru primavara-vara 2018, astazi voi vorbi despre toate categoriile de inele mari, masive ce sunt in trend in sezonul cald ce vine. Este adevarat ca se poarta bijuteriile mari, insa nu oricum. Si este adevarat ca se poarta multe bijuterii statement, insa doar tu alegi ce vrei sa declari prin tinuta si accesoriile alese.

Citește și:

Designerii au propus inele mari cu flori, animale si plante decorative

Cu siguranta aceasta imagine de mai jos este reprezentativa cand vine vorba de inele masive pretioase. Dar ce spun eu doar inele?! In aceasta imagine Gucci imbina multe modele de accesorii in tendinte pentru primavara-vara 2018.

Se poarta bijuteriile mari si Gucci nu se teme sa le insereze pe toate intr-o tinuta dominata de stofa, blana si broderie. Un colier choker, o bratara fixa mare, cateva brose masive, cercei mari, ce atrag atentia, si desigur inele masive pretioase. Totul ilustrand unul dintre cele mai chic trenduri in bijuterii statement: prezenta simbolurilor vegetale si animaliere, intr-un mix intre Baroc si Rococo.

Brooches, rings, palm cuffs and a necklace defined by a crystal studded butterfly, a key motif of #GucciCruise18 by #AlessandroMichele #GucciJewelry

Citește și:

A post shared by Gucci (@gucci) on

Alege inele mari la vara: bijuteriile pretioase si masive tip bling-bling sunt must-have

Se poarta bijuteriile mari, insa, fara a fi neaparat pretentioase, sofisticate. Poti alege inele mari la vara din materiale precum plasticul, metalele nepretioase, in stil bling-bling. Adica, poti alege accesorii si bijuterii ce atrag privirea, ce te plaseaza mai degraba mai aproape de cultura pop, young, si nu de arta baroca sau motivele Rococo.

Si pentru ca se poarta bijuteriile mari, si pentru ca se poarta multe modele de inele masive pretioase si sigur iti vei dori sa porti si tu inele mari la vara, am ales cateva variante din magazinele online de la noi.

Citește și:

Cateva variante de accesorii in tendinte pentru primavara-vara 2018, fie bling-bling, fie elegante, cu cristale sau perle, ori cu pietre ce capteaza privirea. Alege si tu bijuterii statement, atat in tinutele de seara, unde este la indemana si aproape “clasic” sa asortezi accesorii sofisticate. Dar poarta inele mari la vara si alaturi de tinute sporty-chic, la blugi, la rochite de vara, romantice, flu-flu si neaparat la tinutele ce implica broderie!

Alege inele mari la vara

Alege inele mari la vara

De altfel, acest gen de bijuterii statement sunt doar o completare a unei tinute eclectice. Sau sofisticate. Se poarta bijuteriile mari, insa, in acest sezon, ele nu sunt accent al unei tinute domoale, cuminti. Poarta si tu inele mari la vara si inele masive pretioase ca o prelungire a broderiilor, texturilor bogate, a elementelor de croiala sofisticate, al outfit-urilor statement.

Citește și:

Sursa foto front page – Marco Lastella/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.