Setari Cookie-uri

Adda: Lucreaza ca sa fii cea mai buna versiune a ta!

Adda are peste 320.000 de subscriberi si peste 150.000.000 de vizualizari pe canalul ei de Youtube. "De dorul tau" este cel mai recent single lansat si se afla in Top 10 - Youtube trending. Felicitari, Adda!

Toate acestea, dar si dorinta mea de a afla cum reuseste o persoana atat de tanara sa fie mama, sotie si una dintre cele mai de succes artiste din Romania in acelasi timp, m-au facut sa-mi doresc sa o cunosc mai indeaproape.

Intrebarile pentru acest material mi-au venit in minte fara sa stau prea mult pe ganduri. Pentru ca atunci cand o asculti, atunci cand o vezi, iti doresti sa fii si tu ca ea si atunci stii exact ce vrei sa o intrebi daca o intalnesti.

Adda BalAdda.. nu cred ca ti s-ar fi potrivit altceva mai bine. Muzica ta vindeca, pe muzica ta se plange si se rade. Cum e sa ai o astfel de "responsabilitate"?

E un pic de presiune pe umerii mei pentru ca lumea are mereu asteptari mari de piesele mele. Eu cand compun ma gandesc la oameni. Vreau sa las in urma melodii cu mesaj si muncesc mult la fiecare piesa pentru ca vreau sa sune perfect. E minunat cand citesc mesajele oamenilor care imi scriu ca "vindec" , e o confirmare ca ceea ce fac e bine.

Citește și:

Cand ma gandesc la tine, mi se pune un zambet pe chip. Si mi se schiteaza in cap imaginea unei femei frumoase si foarte talentata, o persoana blanda, calda si puternica. Asta este Adda pentru mine. Cum este Adda pentru familie, pentru prieteni si pentru fani?

Din punctul meu de vedere, nu exista vreo diferenta intre Adda si Ada. Eu am fost mereu naturala. Iar cu asta am avut si de castigat… si de pierdut. Imi asum lucrul asta.

Ma consider o persoana normala. Mi-am dorit mereu o familie, o casa si liniste, o liniste in care sa pot crea. Nu imi place agitatia; de asta, cand am timp liber, prefer sa stau in natura, sa ma plimb si sa imi incarc bateriile.

O intrebare des intalnita, dar la care si eu imi doresc sa aflu raspunsul si totodata secretul tau: cand esti o femeie de cariera, sotie si mama, mai gasesti timp si pentru tine? Stiu ca un artist are nevoie de momentele sale de liniste, de refugiu, ca sa poata crea.

Citește și:

E greu sa gasesti timp, dar nu imposibil. De obicei asta se intampla noaptea. De asta sunt foarte in urma cu somnul si odihna. Muzica e un stil de viata, nu o meserie.

Cand am intrat in hora, nu am stiut ce ma asteapta si in fiecare zi trebuie sa ma adaptez. Asta fac, asta imi place. Incerc sa nu ma plang, desi uneori e foarte greu. Evident ca mai am momente in care cedez, dar nu renunt. Visul e prea mare.

"Niciodata nu esti pregatit sa ai un copil"

Ultima piesa lansata se numeste "De dorul tau", titlu inspirat din fapte reale. Eu ma gandesc uneori ca atunci cand esti artist, fiind implicat in tot felul de proiecte si cu atatia oameni in jur, chiar daca iubesti, te impaci mai usor cu dorul de persoana iubita. Nu e ca atunci cand stai acasa toata ziua sau chiar zile intregi, asteptandu-l sa se intoarca. Tu ce spui?

Haha da. Oarecum. E interesant insa, mereu ma gandesc la asta, ca multe piese sunt compuse in momente in care suferi si suferi rau de tot. Te deschizi, iti pui sufletul acolo si la final oamenii iti spun parerea lor sincera prin comentariile de pe retelele de socializare. Dar iti asumi lucrurile astea.

Citește și:

In trecut, cand aveam inimioara franta, lucram in studio foarte, foarte mult, iar cand ajungeam acasa era greu sa ma impac cu gandul ca sunt singura si incepeam sa scriu. Apoi a doua zi o luam de la capat.

Cand e momentul potrivit sa ai un copil? Te intreb asta pentru ca multe dintre noi ne punem singure piedici de genul: "nu castig suficient de multi bani incat sa asigur un trai linistit copilului", "mai trebuie sa ma cresc pe mine ca sa pot creste un copil", etc.

Niciodata nu esti pregatit sa ai un copil. Se intampla si gata. Ce sa mai zicem noi artistii de nisipurile miscatoare pe care ne aflam?! Te lupti si punct! Pentru copil, pentru tine, pentru familie. De multe ori mi-am pierdut entuziasmul pentru ca in industria muzicala nu e intotdeauna usor. De cand sunt mama, oricat de greu mi-ar fi, ma ridic din pat dimineata si muncesc ca sa ii dau un exemplu bun in viata si sa il cresc frumos!

Citește și:

    Care au fost cele mai frumoase trairi interioare din perioada sarcinii? Poate atunci cand ai vorbit cu el, cand l-ai simtit cum isi misca piciorusele si manutele..

    Toata sarcina a fost minunata. Eram foarte linistita si fericita. Am fost foarte activa. Am cantat pana in 8 luni. Am avut concerte in toata tara. Am facut si nunta.

    A fost un an minunat si emotionant. Si de momentele in care il simti cum misca ce sa mai zic? Sunt magice!

    In viata trebuie sa te ingrijesti de trei aspecte: minte, trup si suflet. Cat timp aloci fiecaruia?

    Sincer, cat apuc in fiecare zi. In haosul frumos din viata mea. Incerc mereu sa fiu mai organizata, dar nu prea imi iese.

    Mie-mi plac citatele mult. Imi plac cartile motivationale, cartile de dezvoltare personala. Se intampla sa ai un citat preferat, un motto care ti-a "ghidat" pasii? Sau o carte pe care ai citit-o si din care ai avut ce invata?

    Citește și:

      Inainte sa ma lansez in muzica am avut niste ani grei in care nu imi iesea nimic si mi se puneau piedici si evident am ajuns sa ma plang. Pana intr-o zi cand cineva mi-a zis: “Nu mai fi victima imprejurarilor!”. M-am enervat foarte tare pe moment, dar am auzit vocea aia in cap mereu si am luptat si mai tare. Si acum o aud.

      Despre frumusete si ritualuri de ingrijire

      Atunci cand esti artist, imaginea conteaza. Ai un ritual de ingrijire pe care il respecti cu sfintenie?

      Folosesc produse naturale de ingrijire: corp, make-up si par. Nu am un ritual special.

      Imi este destul de greu sa imi gasesc timp pentru toate. Eu compun piesele, ma implic in realizarea videoclipurilor si a productiei, apoi ies in fata cu rezultatul. Sunt acolo mereu, in tot procesul creatiei.

      In perioada sarcinii, ai folosit anumite produse sau uleiuri naturale care sa aiba grija de pielea ta?

      Citește și:

        Eu am folosit o crema din farmacie, dar nu am scapat de vergeturi pentru ca am luat mult in greutate. Am plans putin pentru ca au aparut peste noapte, insa acum m-am impacat cu ele si mi se par sexy.

        Care este definita ta pentru o femeie frumoasa?

        Femeia care se simte bine in pielea ei si e prietena cu oglinda. Prietena in sensul ca isi zambeste si se accepta asa cum e.

        Interviu Adda

        Dar pentru o femeie puternica?

        Tot ce am scris la intrebarea anterioara plus intelepciune, independenta si forta de a o lua de la capat mereu cu zambetul pe buze.

        Pe final, te rog sa lasi in acest jurnal un sfat, o amintire pentru femeia care citeste in acest moment interviul nostru.

        Nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi. Tot ce pot sa zic altora e ceea ce incerc mereu sa imi spun mie: iubeste-te mai mult! Nu te mai certa atat! Fii mai blanda cu tine! Iubeste-ti corpul si accepta-l pentru ca e casa ta! Zambeste si ai incredere in tine!

        Daca trebuie corectat ceva in comportament sau in reactii, accepta si lucreaza ca sa fii cea mai buna versiune a ta!

        Sursa Foto: Arhiva Personala

        Vizionare placuta


        Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.