Setari Cookie-uri

Rochii vaporoase din aceasta vara cum le porti in sezonul rece

Fiecare sezon vine cu alte si alte noutati. Si mai exista pe langa trenduri si cateva solutii ce ne ajuta sa economisim, fara sa renuntam la reputatia de fashioniste. Astazi va propun o solutie tres-chic: salvarea unor modele de rochii vaporoase din garderoba de vara, pentru a le purta cu succes in tinutele de toamna-iarna.

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon interesant. Altfel. Un sezon surprinzator. Si cuprinzator. Sezonul rece de care ne pregatim este plin de opuse care se atrag. Este sezonul contrastelor.

Este sezonul in care stofele pline, cadrilate se intalnesc cu tricotaje ample, pufoase. Sezonul in care matasea sta langa piele, lurex, vinil. Sezonul in care blana colorata completeaza materialele fluide.

In toamna-iarna 2017-2018 poti pastra cele mai chic rochii vaporoase din aceasta vara. Descopera ce modele de rochii se poarta si cum sa le combini, ca sa fii la moda.

Alege rochii vaporoase la iarna: se poarta imprimeul folk

Trendul etno este puternic repreznetat in colectiile de toamna iarna. Si la cei mai multi designeri, un stil etnic imbina motive traditionale, patternuri tribale dar si detalii nomade, gipsy.

Cu cat mai eclectic, cu atat mai chic este motto-ul cand vine vorba de imprimeurile folk. Cu cat juxtapui mai multe motive, cu atat mai bine, intrucat este vorba de un stil mix & match.

Citește și:

Alege rochii vaporoase din colectiile de vara, cu conditia sa fie cu pattern etnic. Poarta-le cu mantouri, jachetem, sacouri sau tunici din stofe pline, cu motive colorate, poate tot etnice. Adauga ciorapi colorati, cu imprimeu floral, insertii de blana, bijuterii in straturi (bratari, de exemplu) sau accesorii de cap, in stil Boho.

Cele mai chic rochii vaporoase cu pattern etno

Cele mai chic rochii vaporoase cu pattern etno

Se poarta rochiile vaporoase cu print de esarfa la iarna

Cand spui imprimeu de esarfa spui primavara. Spui vara. Ei bine, acum spui si toamna-iarna. Si asta pentru ca motivele ce decoreaza esarfele migreaza la rochii midi sau maxi.

Alege rochii vaporoase cu prin de esarfa si poarta-le Boho, elegant. Poarta-le ton in ton, cu alte piese imprimate, colorate. Adauga un strop de retro cu pantofi Mary jeans sau ochelari mari. Poarta-le cu bocanci si coliere in straturi, in stil nomad. Sau poarta-le urban, sexy cu cizme din piele intoarsa.

Citește și:

Intre kitsch, boem si burghez, cu un puternic vibe hippie, straturile rochiilor flu-flu, cu imprimeu de esarfa vor atrage atentia

Poarta rochii maxi vaporoase cu imprimeu de esarfa

Poarta rochii maxi vaporoase cu imprimeu de esarfa

Rochiile vaporoase se poarta si in tinutele de seara in sezonul rece

Atat sunt de cool! Atat sunt de puternice si atat sunt de chic! Se poarta rochii maxi din materiale lucioase precum lame-ul sau lurexul. Se poarta rochiile maxi cu imrimeuri, rochiile lungi cu insertii transparente precum voalul sau dantela. Se poarta rochii vaporoase din satin. Se poarta rochii cu animal print si se poarta rochii nomad-style, in tinute de seara.

Poti alege o rochie lunga argintie. Poti alege o rochie maxi cu buline. Poti purta la iarna rochii vaproroase din orgazna sau matase, ori muselina plisata. Poti purta rochii din lame, paiete, ce te scot in evidenta si raspandesc lumini, datorita irizatiilor metalice. Poti purta rochii aprinse, cu franjuri din cap pana in picioare.

Citește și:

Alege rochii vaporoase elegante, de seara

Alege rochii vaporoase elegante, de seara

Cand vine vorba de cum sa porti aceste modele de rochii vaporoase de vara in outfit-urile de toamna-iarna, cuvantul de ordine este ca poti purta ce vrei. Atat timp cat le porti curajoasa.

Sursa foto front page – Emil Jarfelt/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.