Setari Cookie-uri

Top 4 magazine online de home & deco cu oferte irezistibile perioada asta!

Urmareste ofertele magazinelor online de home&deco daca vrei ca noul an sa reprezinte cu adevarat un nou inceput. Redecoreaza-ti locuinta, schimba-ti stilul vestimentar, ia cateva lectii de meditatie si imbratiseaza schimbarea.

Ca ne plac reducerile nu mai este o noutate, dar nici un motiv de rusine. Spun un motiv de rusine pentru ca se intampla si in zilele noastre ca unii oameni sa incerce sa impresioneze prin produsele scumpe pe care le cumpara si refuza sa intre in randul celor care asteapta perioada de reduceri. Am eu o vorba pe care imi permit sa o scriu si aici, si anume: "Sa fie la ei acolo", in felul asta ne putem bucura noi mai mult de toate ofertele irezistibile pe care magazinele online ni le pun la dispozitie, mai ales de Black Friday (17-19 noiembrie).

Imediat dupa haine, cel mai mult ma entuziasmez atunci cand vine vorba de decoratiuni si mobilier pentru casa. As schimba mereu cate ceva in casa, as arunca una si as aduce alta.

Magazine online de home & deco cu reduceri

Cum timp la dispozitie nu prea mai am ca sa umblu dupa toate aceste obiecte care mi-ar face locuinta si viata mai frumoasa, raman fidela magazinelor online.

Citește și:

Aici stiu sigur ca gasesc cam tot ce s-ar potrivi cu ideile din imaginatia mea, de la cel mai mic obiect decorativ la cea mai fascinanta biblioteca. Asa se face ca in cautarile pentru acest material am gasit la un pret incantator si viitoarea mea canapea. Se afla deja la reducere dar, cine stie, poate de Black Friday o sa fie si mai ieftina. Ar trebui, totusi, sa ma grabesc.

Magazine online home&deco Black Friday 2017

Canapea extensibila cu 3 locuri Set mobila de bucatarie din pal

eMAG si Bonami sunt doua dintre magazinele mele preferate cand vine vorba de piese de mobilier si decoratiuni. Intrec chiar limita imaginatiei mele, gasind aici produse pe care nu m-as fi gandit vreodata sa le gasesc intr-un magazin din Romania.

Sunt produse cu un raport calitate-pret excelent, produse de la branduri de top.

eMAG, spre exemplu, unde gasim mobila pentru living (canapele, seturi mobila, birouri), mobila pentru dormitor (saltele, paturi, comode si sifoniere) si mobila pentru bucatarie (mese, scaune, seturi mobila si fete de masa) are in portofoliul sau firme precum KRING, Green Future, PREVI, Prestige, Adormo, WoodenArt si BestSleep.

Citește și:

Bonami ma impresioneaza cu multitudinea de obiecte si decoratiuni viu colorate, care aduc buna dispozitie in locuinta. Plus, covoare, lenjerii de pat si alte textile care ma ajuta sa imi transform garsoniera intr-o locuinta de poveste. O sa iti placa maxim, garantez!

Magazine online home&deco Black Friday 2017

Covor bej-maro 120x170 cm Lenjerie de pat din microfibra

Reduceri in magazinele online pentru casa

Lampi, veioze si candelabre, mese si scaune de birou, rafturi si dulapuri gasim si pe Somproduct si Designandafter. Doua magazine online pentru casa si decor unde nu o sa vezi niciun produs banal. Tot ce este expus aici este pentru cei care vor sa isi transforme locuinta intr-o casa primitoare si demna de invidiat, dar fara sa investeasca salariul pe un an.

Fie ca doar vrei sa inlocuiesti scaunul de birou cu unul mai comod, fie ca vrei sa aduci in camera un corp de iluminat nou sau ai nevoie de un raft suspendat pentru colectia de carti, orice schimbare, oricat de mica ar fi, are un efect pozitiv asupra starii tale de spirit si schimba radical atmosfera in casa. Fa asta cat poti tu de des!

Citește și:

Magazine online home&deco Black Friday 2017

Lampa de birou cu functie touch Masa de birou cu doua sertare

Tot ce trebuie este sa ai putina rabdare si sa astepti ofertele. Vine randul fiecarui produs in parte sa fie redus si sa ajunga acolo unde ii este locul - in casele oamenilor.

Pe langa ofertele irezistibile din perioada asta, cele doua magazine se pregatesc si pentru marele eveniment al reducerilor - Black Friday 2017, asteptat in Romania in perioada 17-19 noiembrie. Imagineaza-ti cum vrei sa arate casa ta, pune pe hartie produsele pe care ti le doresti, fa un calcul, afla cati bani o sa ai la dispozitie si asteapta Vinerea Neagra.

Magazine online home&deco Black Friday 2017

Raft de biblioteca suspendat Dulap cu rafturi

O casa frumoasa inseamna o casa curata si aerisita. Urmareste de Black Friday oferta de aspiratoare performante care te-ar ajuta sa ai o casa asa cum visezi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yuganov Konstantin

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.