Setari Cookie-uri

Modele de turbane - accesorii de plaja si de oras pentru femei interesante

Este vara Boho. Si este vara retro. Vara detaliilor pretioase strecurate suav in tinute casual, sport sau chiar office. Asa ca nu e de mirare ca turbanele sunt accesoriile acestei veri!

Asa cum clutch-ul sau geanta-plic pretioasa de seara se poarta si in tinutele sport, casual si office. Asa cum pantofii sport pot fi asortati la fuste midi business, la rochii de seara sau la jeans. Tot asa turbanele pot fi purtate in vara asta indiferent de stil!

Am cautat cele mai chic modele de turbane pe care sa le porti in vara asta in oras, la tinutele de seara sau chiar la plaja.

Modele de turbane sport

Acest gen de turban se potriveste si la sala de fitness, in locul unei bandane, si la plaja, fiind potrivit cu costumul de baie dar si la o tinuta sporty-chic!

Eu l-as purta cu o fusta-pantaloni midi, un tricou basic, uni sau cu imprimeu, pantofi-sport sau mocasini si un rucsac cu print sau pattern.

turban sport

Acest turban cu noduri e aici.


Cum porti turbanul elegant in tinute de seara

Imagineaza-ti o tinuta de seara eleganta, cu un costum cu pantaloni sau cu o rochie midi, neagra, clasica. Ii adaugi o pereche de stiletto sau sandale cu toc inalt, o bijuterie statement si un turban lucios.

Citește și:

Pentru tinuta eleganta, de seara, alege modele de turbane pretioase – din materiale stralucitoare, cu glitter sau satinate, ori din materiale bogate, rafinate, precum catifeaua. In plus, opteaza pentru cercei candelabru sau cercei cu pietre si cristale mari, pentru a atrage atentia in zona fetei.

turban elegant


Propunerile mele de turbane aici

Accesoriul Boho-chic al verii: turbanul cu imprimeu!

Exista ceva mai Boho decat turbanul? Exista ceva mai retro decat turbanul? Eu cred ca nu! Si nu vad tinuta Boho a verii fara un turban!

Poarta-l cu multe franjuri, cu blugi, cu sandale din piele intoarsa, cu toc inalt si gros, cu rochii cu imprimeu, cu coliere in straturi, cu camasi satinate, rochii din dantela si neaparat cu bijuterii masive.

Turbanul Boho povestea turbanului

Află de aici povestea turbanului


Modele de turbane colorate

Turbanul colorat este accesoriul potrivit la plaja. Dar si in tinute smart-casual, in stilul anilor ’80-’90. Pantaloni lungi si largi, sacouri cu umerii mari, topuri colorate, rochii pe un umar sau costume din satin.

Citește și:

Daca ma intrebi pe mine, preferata mea trebuie sa fie combinatia de fusta din denim sau salopeta de blugi, espadrile sau stiletto, in functie de preferinte si neapart un accesoriu bling-bling.

turbanul colorat

Vezi mai multe modele de turbane


Iti mai spun un secret, care cred ca te va ajuta in alegerea celor mai chic tinute ale verii: cumpara-ti toate modelele de turbane si poarta-le cu atitudine!

Sursa foto front page – Averie Woodard/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.