Setari Cookie-uri

Alege acel ruj in nuanta inchisa potrivit culorii tenului tau!

Asa cum nu la toate ne sta bine cu parul blond sau brunete, asa cum nu toate aratam mai bine daca ne machiem cu albastru si roz la ochi, asa si cand vine vorba de rujuri suntem impartite pe categorii.

Ca sa iau exemplu meu, spun ca oricat de tare mi-as dori sa am in fiecare zi buze rosii, acest lucru nu este posibil. Motivul? Rujul rosu imi subtiaza buzele. Dar nu toate nuantele de rosu. Anul trecut am stabilit cu cateva dintre colege sa venim la birou cu buzele date cu ruj rosu. Am facut asta, dar bineinteles ca aveam toate nuante diferite.

Atunci mi-a atras atentia rujul uneia dintre ele, iar atunci cand m-am dat eu cu nuanta de rosu pe care o avea rujul ei, mi-am dat seama ca aia este perfecta pentru mine. A fost vorba de rujul rosu-portocaliu. Acum am inteles si de ce: am tenul alb cu subtonuri calde.

Prin urmare, afla care este culoarea reala a tenului tau (ten alb-cald sau ten alb-rece, etc.) si alege rujul care iti va pune in valoare frumusetea si farmecul.

Rujuri in nuante inchise pentru tenul alb

Ten alb-cald: Femeile cu tenul alb-cald au ochii caprui sau negri, au pielea aurie sau maslinie, se bronzeaza usor, iar atunci cand se imbraca in alb fata lor capata o nuanta galbuie. Pentru machiajul buzelor sunt recomandate rujurile in nuante bazate pe rosu-portocaliu (piersica) si maro deschis. Femeile cu tenul foarte deschis ar trebui sa evite rujurile in nuante de roz puternic, bronz inchis si dark mocha, ca de altfel si burgundy.

Citește și:

Ten alb-rece: Ai tenul rece daca ai ochii albastri sau verzi, daca ai pielea deschisa la culoare (palida) si te bronzezi greu, in prima faza te arzi cand stai la soare, iar daca te imbraci in alb fata ta capata o culoare albastruie. In cazul asta, rujurile potrivite pentru tine sunt cele in nuante de albastru, roz, mov, burgundy.

Rujuri pentru tenul alb

Ruj rosu-portocaliu RIMMEL Ruj visiniu L'Oreal

Nuante intense pentru tenul mai inchis la culoare

Ten masliniu: Atata timp cat nu este rosu-portocaliu, rosu poate fi considerat o nuanta inchisa. Asa ca pentru femeile cu ten masliniu este recomandat rujul rosu intens, dar si mov inchis - ultraviolet - ca tot este culoarea anului 2018.

Ten bronzat: Cu cat bronzul este mai puternic, cu atat mai maro sau mai portocaliu poate sa fie rujul pe care il folosesti. Alege un ruj statement, cu accente visinii.

Un machiaj de vara poate fi finisat cu un ruj fuchsia. Cand ai tenul bronzat, este indicat sa alegi rujuri cu pigment de culoare intens. Vara este sezonul ideal pentru a experimenta cu acele culori fructate, precum fuchsia, rose, berry, corai, piersica sau chiar mai intensele burgundy sau ciocolatiu.

Citește și:

Rujuri pentru ten inchis la culoare

Ruj burgundy PUPA Ruj ultraviolet NYX

Acum ca ai inteles de ce anumite nuante de ruj nu se vedeau pe buzele tale la fel de senzual cum se vedeau la prietenele tale, stii ce o sa te puna in valoare si stii ce ai de facut.

Retine: pentru un plus de volum, aplica inaintea rujului un strat de luciu transparent si contureaza-ti buzele cu un creion.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kozak Dmytro

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.