Setari Cookie-uri

Unghii in culori de vara

Vara asta vreau sa ma las invaluita de culori din cap pana-n picioare. Vara asta vreau sa ma bucur de o vara in adevaratul sens al cuvantului.

Da, sunt genul de persoana care se simte cel mai bine in pielea ei atunci cand imbraca un outfit all black, are parul indreptat cu placa, buzele in culoarea lor naturala si unghiile in tonuri nude. Imi este confortabil si la indemana sa nu ies cu nimic in evidenta, dar vara asta simt nevoia sa ma las invaluite de culori, imprimeuri si parfumuri.

Vara asta simt nevoia sa port altceva decat clasicele perechi de blugi, sa-mi coafez parul in fiecare zi altfel si sa port ochelarii de soare pentru ca am renuntat la cei de vedere in favoarea lentilelor de contact.

Unghii naturale de vara

De aproximtiv o luna de zile am renuntat si la gelul de pe unghii. Ma simt mai libera si... mai frumoasa.

Nu stiu daca ma crezi, dar trec printr-o perioada in care simt nevoia sa o ard mai natural ca niciodata. Mai ales ca iubitul meu imi spune ca sunt cu mult mai frumoasa cand nu ma machiez.

Citește și:

Am apelat la manichiura cu gel pentru ca era singura modalitate in care oja mea ar fi rezistat mai mult de doua zile pe unghiile mele care se exfolieze si se rup in doi pasi si trei timpi. Ce nu-mi placea era faptul ca eram conditionat sa port aceeasi culoare timp de trei saptamani. Iar eu ma plictisesc cam repede.

Asa ca m-am decis sa renunt si sa acord mai multa atentie unghiilor mele. Acum fac tratament cu lamaie si ulei de masline, le dau mereu cu crema si tare dragi imi sunt.

Mi-am dat seama ca un alt motiv pentru care oja nu imi rezista erau si ojele slabe. Am pastrat-o pe cea neagra si doua nuante nude si am investit in cateva nuante de vara.

Unghii colorate de vara

Pentru ca, asta voiam sa zic de la inceput, cu toata admiratia mea pentru negru si nude, unghiile colorate imi bucura inima ori de cate ori le vad. Plus ca o pata de culoare intr-un outfit unicolor nu strica niciodata.

Citește și:

Mie-mi place in mod deosebit verdele praz, turcoazul si nuantele de mov, in special lila. Imi induc o stare de bine si imi ofera un strop de energie.

O culoare care nu trebuie sa lipseasca din colectia de oje este, bineinteles, rosu. Rosul ala aprins de care te indragostesti de fiecare data cand il vezi.

Dar nici roz, corai, galben sau portocaliu.

Oje in culori de vara

Oja Melkior portocalie Oja O.P.I. lila Oja O.P.I verde

Oja Bourjois bleu Oja Melkior roz

Cauta sa te incarci cu energie, cu optimism si cu fericire purtand culori vii cat e ziua de lunga! O sa vezi imediat schimbarea in bine a starii tale interioare!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/SydaProductions

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.