Setari Cookie-uri

Pantalonii scurți mulați sunt must-have al acestei veri dar și la toamnă!

Poate că pantalonii scurți mulați nu sunt tocmai pe gustul, vârsta și silueta tuturor, dar sunt ditamai tendința, și acum, și de la toamnă. Așa că nu puteau rămâne pe dinafară. Ei bine, să tot fie modele de pantaloni scurți sexy, așa că hai să nu mai pierdem timp!

Dacă discutăm despre pantaloni scurți sexy, atât pentru vară cât și pentru toamnă-iarnă, pe care designerii l-au gândit ca o curgere a verii, căci nu prea seamănă a sezon rece, îi putem împărți în două categorii. Există pantalonii scurți mulați, în stil sporty, casual, relaxat și mai există varianta de pantaloni scurți de seară, adesea croiți din materiale prețioase precum mătasea, satinul, dantela, pielea, catifeaua.

Se poartă însă și multe modele de hot pants croiți ceva mai larg, înspre Bermude. Dar vedeta sezoanelor acestora trebuie să fie modelele de pantaloni scurți strâmți. I-am văzut la Chloe, având modele cu imprimeu și fiind acompaniați de bocanci și bluze prețioase, asimetrice. I-am văzut la Saint Laurent, croiți din dantelă, în stil colanți, alături de botine și rochie scurtă, bufantă, de seară, amintind de moda anilor 80 și 90.

Citește și:

Am văzut pantalonii scurți mulați, din piele, latex și vinilin negru, alături de topuri cu o mânecă și sandale-botină argintie, la Paco Rabanne. Și tot la acest designer am văzut pantaloni scurți strâmți, gen short, dar cu buzunare elegante, alături de jachete androgine și cizme lungi. La Off White am descoperit colanții scurți, albi, purtați cu sacou și sandale, All White. Și asta numai dacă ne referim la moda de vară, actuală! Dar ei, fabuloșii pantaloni scurți sexy, vor fi la modă și de la toamnă!

Pantaloni scurți sexy: și la toamnă, și la iarnă. Iată cum!

Trebuie reținut detaliul că din sezonul rece se vor purta eminamente țesăturile de seară, elegante, prețioase, bogate. Și acest detaliu nu se aplică doar la pantalonii scurți mulați. Totuși, vorbind despre ei, îți pot spune că la Ricostru am văzut pantaloni scurți strâmți, din latex, cu talia înaltă, alături de ghete fără toc și pelerină. La Saint Laurent am găsit pantaloni scurți sexy din piele și din paiete, purtați într-un mix feminin-masculin, de femme-fatale.

Citește și:

Tot femme fatale a creat și Alexander Wang, mixând pantaloni scurți strâmți, în stil șort, cu talia înaltă, pe sub rochii din voal transparent! Ți-am spus doar că trendurile continuă sezonul actual estival! Dacă îți amintești și acum, vara, s-a dat liber la transparențe completate de hot pants din materiale chic, prețioase.

Pantaloni scurți sexy din materiale prețioase am întâlnit și în colecțiile de toamnă-iarnă 2018. La Philosophy, de exemplu, ei au fost din catifea, completând o vestă din același material și o cămașă cu mâneci bufante, victoriene.

Jurnalul unei shopaholice, pantalonii scurți mulați, pantaloni scurți strâmți, pantaloni scurți sexy

Alege de aici pantalonii scurți mulați

Pantalonii scurți mulați de tip sportswear și modelele de blugi scurți strâmți, dar și hot pants eleganți se tot poartă!

Revenind la pantalonii scurți mulați ai verii, ai mult mai multe variante din care poți alege! Poți purta colanți lucioși, colorați! Poți alege un must-have dublu: pantaloni scurți sexy din texturi metalice, de exemplu! Poți purta și hot pants în stil sport, și nu neapărat alături de piese sport! Dar poate noutatea verii este faptul că sunt la modă și modelele de pantaloni scurți strâmți de seară!

Citește și:

Mă refer aici la modelele de pantaloni scurți ”la dungă” sau de costum, purtați cu sacouri sau blazere ori cu bluze elegante. Mă refer și la hot pants cu imprimeuri interesante sau din materiale prețioase, ce amintesc de rochiile de gală – catifea, piele, dantelă, broderii prețioase, franjuri, aplicații bogate cu pietre. Extra pont: combină pantalonii scurți cu imprimeu cu sacouri sau bluze din același material, pentru a crea impresia de compleu de vară.

Ce trebuie să mai ții minte, legat de pantalonii scurți mulați este faptul că nu contează doar modelele alese, ci și felul în care îi porți. Altfel spus, moda acestor sezoane merge mult pe îmbinări surprinzătoare, pe contraste, pe ”altceva”. Dacă porți pantaloni scurți strâmți, gen colanți sport, combină-i cu bluze cu vederea la abdomen sau cu topuri cu imprimeuri și sandale cu toc.

Citește și:

Dacă porți pantaloni scurți sexy din piele sau din catifea, asortează-i cu cămăși vaporoase, bluze elegante, dar strecoară mici detalii androgine, military sau sporty. Bilanțul ținutei tale trebuie să rămână unul effortless și care să creeze efectul ”wow”.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.