Setari Cookie-uri

Pantofi sport de trecut in wishlist pentru Black Friday 2017!

Am recomandari de pantofi sport de care o sa te indragostesti la prima vedere si pe care ar trebui sa le treci imediat in wishlist-ul pentru Black Friday 2017.

Asteptam cu interes Black Friday nu doar pentru ca este cel mai mare eveniment al reducerilor si pentru ca in sfarsit ne putem achizitiona tot ce ne pofteste inima, de la mobila si electronice la haine si accesorii, dar si pentru ca toate acestea pot fi achizitionate de la branduri cu renume in toata lumea.

Nu toti ne permitem sa scoatem din buzunar 600 lei pe o pereche de tenisi simpli, dar parca modelul ala pe care l-am vazut online si este de la Guess are ceva cu totul si cu totul special. Plus ca, meritam o data pe an sa ne facem o asemenea pofta.

Asadar, sa vina Black Friday 2017! Astazi avem in atentia noastra pantofii sport, cei pe care putem conta si pe ploaie, si pe zapada, depinde de materialul din care sunt confectionati. Iata cateva modele de trecut in wishlist pentru Black Friday 2017.

Tenisi imblaniti de Black Friday

Ma declar fana a pantofilor sport imblaniti, motiv pentru care primii pe wishlist-ul pentru Black Friday sunt tenisii inalti si imblaniti.

Citește și:

Cat e sezonul rece de lung i-as incalta zi si noapte, introducandu-i in combinatii vestimentare de la cele smart casual la cele mai sport. Combina tenisii imblaniti cu rochii in clos si fuste in pliuri, dar si cu blugi skinny sau largi, pentru un look lejer.

Tenisi imblaniti

Alege alt model de pantofi sport

Tenisi cu aplicatii de urmarit de Black Friday

Este ok sa iti faci aparitia intr-un club de fite incaltata cu o pereche de tenisi.

Atata timp cat sunt tenisii cu aplicatii din imaginea alaturata, o sa fii super fashion si super complimentata.

Ii vad combinandu-se perfect cu o rochie lejera asimetrica, cu pantaloni din piele, dar si cu blugi cu aspect deteriorat.

Pantofi sport inalti

Vezi si alte modele de pantofi sport

Tenisi tip gheata in oferta Black Friday

Ca sa nu se uite lumea ciudat ca porti tenisi iarna, nu ca ar trebui sa ne pese de ceilalti, ai ocazia sa optezi pentru tenisii tip gheata. Sunt negri si simpli, usor de introdus in orice tip de tinuta vestimentara.

Citește și:

Cel mai mult ma incanta ideea ca acest model face casa buna cu un palton lung cu croiala dreapta, oferind o imagine eleganta si cu mult bun gust.

Tenisi tip gheata

Mai multe tipuri de pantofi sport

Pantofi sport pentru alergat de Black Friday

Adidasii pentru alergat sunt la mare de cautare chiar daca cele pe care le vezi ca ii poarta nu le intalnesti niciodata in parc sau pe banda de alergat.

Adidasii pentru alergat sunt, pur si simplu, iubiti de toate femeile pentru ca sunt comozi si moderni.

Nici pe mine nu o sa ma vezi facand jogging in parc, dar cu siguranta o sa ma vezi combinandu-i cu jeansi, fuste, rochii si pantaloni office.

Adidasi pentru alergat

Verifica oferta de pantofi sport

Pantofi sport cu platforma de Black Friday

Si incaltamintea sport cu platforma ramane in topul preferintelor, fie ca esti o femeie maruntica de inaltime sau te mandresti ca un model de la Victoria's Secret.

Citește și:

Ca sa impusti doi iepuri dintr-un foc, am cautat special o pereche de pantofi sport cu platforma si aplicatii. Sunt niste tenisi super dragalasi pentru acelea dintre voi cu spiritul tanar si jucaus, pentru romanticele incurabile.

Pantofi sport cu platforma

Pantofi sport de urmarit pentru Black Friday 2017


Ca sa iti fie usor si sa nu te trezesti ca ti-a "furat" altcineva produsele favorite, fa-ti din timp o lista cu ce doresti sa iti achizitionezi, sa ai in vedere magazinele inscrise in campania Black Friday, si sa te asiguri ca ai platit abonamentul la internet.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Renovacio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.