Setari Cookie-uri

Pantofi cu toc mic: varianta ideala si daca nu porti tocuri

Intotdeauna imi spun: “Imi iau inca o pereche de pantofi cu toc”. Si de cele mai multe ori, dupa ce ii port, intotdeauna imi spun: “Data viitoare nu mai port tocuri!”. Pentru mine si pentru femeile ce ar vrea pantofi cu toc dar nu indraznesc, am pregatit acest material.

Pentru mine si pentru femeile ce si-ar dori sa poarte calapod inalt, care ajuta sa alungirea siluetei si la subtierea siluetei, am pregatit cei mai chic pantofi cu toc mic, ce se poarta in aceasta vara!

Asadar, am cautat cateva modele de pantofi cu toc mic in tendintele de toamna-iarna 2017-2018: pantofi si sandale cu toc kitten, potriviti atat la jeans cat si la tinute elegante, pretioase, cat si pantofi si sandale cu tocul gros si mic, adecvati la birou, la tinute casual dar si la evenimente.

In vara asta se poarta tocul kitten!

Tocul kitten este ideal daca vrei sa obtii efectul elegant, sofisticat, pretios pe care incaltamintea cu toc inalt in stil pumps ori stiletto ti-l confera. Insa, fara a sacrifica sanatatea si starea de bine a picioarelor.

Pe langa faptul ca pantofii si sandalele cu toc mic, kitten iti confera aceeasi postura eleganta si sunt delicati cu picioarele tale, sunt si la moda in vara asta!

Citește și:

Deci trebuie sa ii incerci! Fie ca alegi pantofi colorati cu toc mic, fie ca alegi pantofi cu toc kitten din textura metalica, sau sandale cu tocul mic, tine minte ca poti asorta acest model atat la jeans si tricou, cat si la o rochie office sau la o salopeta lunga de seara.

Descopera pantofi cu toc mic kitten aici

Vezi pantofi cu toc mic kitten aici

Pantofii cu toc mic si gros sunt atat de confortabili

Daca pana si tocul kitten te-a speriat, am vesti bune si pentru tine! Poti alege in acest sezon pantofi cu toc mic si gros si ii porti asorta oricand la mom jeans, blugi boyfriend, rochii de zi tip sarafan, la tinute de purtat la birou si chiar la tinute de seara.

Am ales cateva modele de incaltaminte cu tocul gros din care sa-ti alegi preferatii. Sandalele cu bareta simpla si tocul mic, gros pot fi purtate la jeansi si in general la tinute casual.

Pantofii ce se intersecteaza la linia dintre mocasini si Mary Jane, pantofii cu toc jos, sunt perfecti la tinute office ori business. Iar sandalele cu tocul mic si gros, decorat sau imbracat cu o textura metalica, pretioasa sunt ideale la tinute de seara.

Citește și:

Alege pantofii cu toc mic si gros pentru confort

Vezi pantofi cu toc mic si gros pentru confort

Eu stiu sigur ca pantofii cu toc mic sunt pe lista mea de must-buy, si asta pentru ca voi fi la moda si in sezonul viitor. Asa ca voi investi intr-o pereche de pantofi clasici cu toc kitten, pentru inceput. Ok, poate imi iau si un model de incaltaminte cu toc gros, pentru varietate.

Sursa foto front page – Hipster Mum/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.