Setari Cookie-uri

Pantofii cu toc inalt si gros: cum ii porti la vara

Pantofii nu sunt niciodata prea multi! Asta e deja stabilit. Ce se modifica insa sunt tendintele. Alte si alte modele de pantofi cu toc se poarta cu fiecare sezon. Inca un motiv sa ne cumparam si mai multi pantofi! Nu asa, oricum! Noi stim ce incaltaminte de dama va face furori in acest sezon!

Daca ai trecut deja la pantofi, ca noi toate, speram ca ai deja o pereche! O pereche de pantofi cu toc inalt si gros, atat de chic in primavara aceasta si la vara! Si asta pentru ca primavara-vara 2017 inseamna sandale, pantofi si botine cu tocul inalt dar mai ales gros.

Sandale cu platforma si toc gros

Cativa centimetri in plus – vreo 15! – si confort! La asta s-au gandit designerii cand au propus sandalele cu platforma si toc gros.

Daca vrei sa te inspiri din propunerile de incaltaminte ale marilor case de moda pentru primavara-vara 2017, arunca un ochi la Marc Jacobs, Rochas, Maison Margiela, Charlotte Olympia.

Acest gen de sandale sunt potrivite pentru tinutele tale casual. Alaturi de jeans, fuste midi croite clos sau lalea. Impreuna cu rochii midi retro. Cu dresuri colorate. Poarta sandalele cu platforma si toc gros in aceasta vara! La fel de chic sunt si sandalele cu talpa din lemn tip saboti. Ce zici? Indraznesti?

Citește și:

Sandale cu platforma si toc gros

Vezi modele de platforme ideale cu rochii midi

Varf ascutit, toc inalt si gros

Ai zice ca aceasta combinatie nu are cum sa “dea bine” insa pantofii cu varf ascutit si tocul gros este in tendintele acestei veri.

Cu tenta retro, cu tocul patratos, insa usor rotunjit, am gasit sandale cu acest calapod la Dires Van Noten si Jacquemus iar pantofi la Anya Hindmarch si Trussardi. La Gucci gasesti o incrucisare atat de chic intre varful de stiletto si tocul gros, chunky.

Intrucat are varful inchis, acest gen de incaltaminte este perfecta pentru tinutele office. Poarta incaltamintea cu varful ascutit si tocul gros alaturi de fuste si rochii midi, fluide dar si cu pantaloni la dunga si sacouri office.

Pantofi cu varf ascutit si toc gros

Iata variante pentru un stil office la moda

Botinele cu toc inalt si gros sunt pentru fashioniste

Mulberry creeaza botine pana la glezna, cu tocul gros si alege o textura metalica, argintie. House of Holland prezinta ghete din material textil cu imprimeu cadrilat. Alexander McQueen opteaza pentru broderie florala.

Citește și:

Botinele cu tocul inalt si gros sunt oricum numai casual nu! La fel ca si sandalele-gheata cu toc gros, cu decupaje! Iata optiuni inedite de purtat la petreceri la tinute elegante.

Botinele cu broderie pot fi purtate si cu jeansi cu motive brodate a la McQueen! Iar botinele cu snake skin ale lui Louis Vuitton sunt atat de versatile incat le poti asorta oricum!

Botine cu toc inalt si gros

Botinele cu tocul gros sunt perfecte la blugi

Desi par deloc feminine pantofii cu tocul inalt si gros m-au convins. Voi purta pantofi cu varf ascutit si toc gros la birou. Voi alege sandalele cu platforma si toc gros la fuste clos si rochii midi, retro. Iar botinele cu tocul gros vor fi perechea jeansilor!

Sursa foto front pageDiana Indiana, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.