Setari Cookie-uri

Cei mai chic papuci de plaja - fii gata de vacanta!

Rochia flu-flu, pantalonii scurti din denim, hot pants colorati, topurile de vara, palaria din pai, pantalonii crop, salopeta subtire, costumul de baie – toate te asteapta sa iti alegi papucii de plaja si sa iti planifici concediul!

Da, noi, femeile, adoram pantofii. Pantofii cu toc. Sandalele cu toc. Balerinii. Pantofii fara toc. Sabotii. Pantofii office. Tenisii. Pantofii sport. Cu cat mai multa incaltaminte in dressing, cu atat mai bine. Asa ca nu puteam sa nu fim pregatite si cand vine vorba de vacanta la mare!

Am adunat pentru tine cele mai chic modele de papuci de plaja – nu doar flip-flops – din care sa-ti alegi modelul ce se potriveste la costumul tau de baie!

Papucii colorati de plaja

Ce-ar fi vara fara accesorii colorate? Ce-ar fi mersul la plaja fara palaria de soare si fara papucii colorati de plaja? Culorile tari sunt la moda in vara aceasta. Se poarta rosul, galbenul, oranjul, intreaga gama de albastru si verdele puternic.

Alege cei mai chic papuci de plaja! Alege papucii flip-flops cu buline! Alege un model de papuci de vara cu funda mare sau un model de flip-flops sport!

Citește și:

Papucii colorati de plaja

Vezi mai multe modele de flip-flops colorati

Papucii de plaja cu aplicatii

Este vara incaltamintei cu aplicatii. Blana, margele, lanturi, brose si adevarate bijuterii, aplicatii florale – toate sunt in tendintele verii!

Asa ca, daca vrei sa fii o diva in vacanta la mare, alege sa porti cei mai chic papuci de plaja ai sezonului: papucii cu aplicatii!

Papucii cu blana se potrivesc cu un costum de baie intreg, cu decupaje sexy. Iar papucii cu volane si perle pot completa si un costum de baie in doua piese si o piesa de swimwear sporty.

Papucii de vara cu aplicatii sunt un must have al verii.

Papucii de plaja cu aplicatii

Urmareste mai multe modele de papuci cu aplicatii

Papucii de plaja cu talpa groasa

Sigur ca in primul rand conteaza confortul cand vine vorba de flip-flops si papuci de plaja. Dar mai conteaza si look-ul! Si cand vine vorba de papuci cu talpa inalta, renuntam putin la confort doar ca sa fim chic!

Citește și:

In plus, papucii de plaja cu talpa inalta au efectul de alungire a siluetei, asa ca vei arata si mai bine in costumul de baie.

Se poarta papucii Crocs, se poarta papucii cu platforma si se poarta papucii cu talpa de pluta. Alege cei mai chic papuci de plaja cu talpa inalta daca vrei sa pari mai slaba.

Papucii de plaja cu talpa groasa

Mai multe modele de papuci cu talpa groasa

Alege papucii cu talpa groasa ca sa pari mai slaba! :)

Nu uita insa sa alegi papucii de plaja sau flip-flopsii in functie de costumul de baie! Poarta flip-flops daca alegi un costumd e baie sport sau un costum de baie intreg, de inot.

Poarta papuci de vara cu aplicatii si imprimeuri daca alegi un costum de baie colorat sau cu detalii chic. Si orice ai alege, nu uita de crema cu protectie soala, chiar si in zona papucilor!

Sursa foto front page – Solominphoto/Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.