Setari Cookie-uri

Genti de plaja ieftine - gata de concediu cu buget fix

Cele mai chic modele de genti de plaja sunt aici! Am cautat genti de plaja impletite, genti de plaja tip cos, genti de plaja tip sacosa, genti de plaja cu imprimeu si aplicatii! Le-am gasit si... le-am gasit la preturi foarte mici! Alege-ti accesoriile pentru costumul tau de baie chiar acum!

Stim sigur ca ti-ai planificat concediul din vara aceasta! Daca mergi la mare si ai rezervat deja biletele, sigur iti dramuiesti bine finantele. Si ca sa nu depasesti bugetul alocat pentru vacanta la mare, am cautat gentile de plaja perfecte la preturi mici! Mai precis, pana la maximum 130 lei! Spor la shopping!

Geanta mare tip sacosa – pana la 130 lei!

Sa fim serioase, fetelor! Nu exista beachwear fara o geanta de plaja tip tote sau sacosa! Gentile de plaja din material textil sunt cele mai ieftine, insa pot fi si cele mai chic! Mai ales daca alegi imprimeuri cool in primavara-vara 2017!

Imprimeul in picatele, imprimeul floral si vegetal tip jungla, printul etnic – toate sunt variante numai bune de purtat la plaja!

O geanta de plaja tip sacosa cu print geometric se potriveste unui costum de baie navy sau uni. Geanta de plaja cu motive florale are o tenta retro si “merge” cu un costum de baie retro, cu slip tip sort. Iar geanta etno-chic adauga un plus de culoare tinutei tale de plaja.

Citește și:

Geanta mare tip sacosa

Geanta mare tip sacosa e perfecta de plaja!

Geanta impletita tip cos – pana la 45 lei!

Stim cum e sa ai un concediu la mare cu buget fix! Si daca totusi vrei sa fii chic, dar fara sa dai multi bani pe tinuta de plaja, alege o geanta de plaja ieftina dar de efect!

Gentile de plaja tip cos din rachita, impletite sau cele tip sacosa de cumparaturi, sunt foarte tari! Si sunt incapatoare, asa incat poti duce cu tine pe plaja tot ce ai nevoie!

Geanta impletita tip cos

Mai multe genti de plaja ieftine

Ce este foarte util si practic la aceste sacose de plaja e ca se pot scutura foarte usor de nisip - practic, isese nisipul simplus si usor prin gaurelele sacului. Rezolvi astel una dintre cele mai putin placute situatii pe plaja: cand nisipul ajunge in interiorul gentii. In aceste sacose de plaja din panza cu gauri, tip sacose de cumparaturi de piata, nisipul e in acelasi timp si inauntru, si afara, depinde unde plasezi sacosa. :)

Citește și:

Rucsacul cu imprimeu si aplicatii – pana la 120 lei!

Primavara-vara 2017 este sezonul in care rucsacurile sunt accesorii must-have! Si daca dupa plaja preferi si plimbari, atunci rucsacul de plaja e varianta perfecta!

Alege sa iti completezi costumul de baie cu un accesoriu ce iese in evidenta. Cu un rucsac cu imprimeu si aplicatii chic!

Se poarta geanta de plaja cu imprimeu floral, se poarta rucsacul cu pattern etnic, Boho si se poarta rucsacul cu aplicatii – margele, banuti, aplicatii florale, franjuri, ciucuri, insigne a la anii ’80!

Rucsacul cu imprimeu si aplicatii

Rucsacul cu imprimeu si aplicatii e ideal in concediu

Indrazneste si fii cea mai sexy de pe plaja! Indrazneste sa atragi toate privirile si fara sa iti golesti contul pentru acest concediu la mare! Indrazneste sa iti alegi o geanta de plaja la pret mic, sau mai multe, daca vrei! Si vei vedea ca gentile de plaja ieftine nu sunt cu nimic mai prejos!

Citește și:

Sursa foto front page – Solominphoto/Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.