Setari Cookie-uri

Schimba traditia cu... altfel de pulovere de Craciun

Craciunul 2017 vreau sa ma gaseasca imbracata intr-un pulover alb pufos si o fusta scurta in clos. Sau as putea sa optez pentru modelul meu preferat - puloverul oversize - pe care sa-l combin cu o pereche de pantaloni albi.

Craciunul asta zic sa lasam deoparte puloverele cu Mos Craciun, reni, globulete, elfi si fulgi de zapada, si sa celebram aceasta sarbatoare ca niste femei mature ce suntem. Crede-ma, iubesc Craciunul mai mult decat orice alta sarbatoare si decat propria mea zi de nastere, imi doresc sa vad peste tot case si magazine impodobite, sa aud colinde de pe 1 pana pe 31 decembrie, dar cand vine vorba de vestimentatie, as prefera ca barbatii sa se poarte eleganti si femeile sa imbrace rochii si fuste cu pulovere moderne. De ce nu?!

Puloverul clasic de Craciun are farmecul lui, dar hai sa il lasam pentru un alt an, poate pentru atunci cand o sa avem copii si o vrem sa ne imbracam toti membrii familiei la fel. Prin urmare, am alte propuneri de pulovere in care o sa aratam extraordinar la masa de Craciun.

Pulover pufos cu dantela

Craciunul este rosu si verde, dar este si alb. Albul omatului, albul inocentei, albul ingerilor. Pai cum am putea sa nu celebram Craciunul imbracate in acest minunat pulover alb confectionat din material moale si pufos si prevazut cu detalii din dantela la baza?!

Citește și:

Asortat la o fusta mulata sau un in clos o sa arate divin!

Pulover alb pufos cu dantela

Vezi mai multe pulovere

Pulover cu aplicatii din strasuri

Ce spui de un pulover cu aplicatii din strasuri? De Craciun trebuie sa stralucesti la propriu si la figurat. Stralucirea interioara vine odata cu bucuria sarbatoarei si a reintregirii familiei, iar stralucirea exterioara vine cu putin gloss de par si niste strasuri aplicate pe pulover.

Il poti combina cu fusta, jeansi sau pantaloni eleganti.

Pulover cu aplicatii

Alege puloverul preferat

Pulover oversize roz

Daca tot se poarta puloverele oversize, ar fi si pacat sa nu ne bucuram de el si in ziua de Craciun. Am ales un model roz prafuit ca sa exprime caldura si iubire. Il poti combina dupa placul inimii, insa mie tare mi-ar placea sa il port cu o pereche de pantaloni albi. Ba chiar as sta si cu o caciula pufoasa in cap ca sa fie outfit-ul mai chic.

Citește și:

Pulover oversize

Modele pulovere oversize

Pulover de iarna tip rochie

Ce bine ca putem purta puloverele sub forma de rochie! Parca nici nu mai trebuie sa avem asa multe haine in dulap de cand un singur pulover lung poate fi purtat toamna, iarna si primavara. In ziua de Craciun este decizia ta cum doresti sa il asortezi: cu pantaloni pe dedesubt sau doar cu ghete/cizme.

Pulover lung tip rochie

Pulovere lungi tip rochie


Acest material este menit sa ne scoata din impas pe acelea dintre noi carora sarbatorile de iarna le dau batai de cap din simplul motiv ca nu stiu cu ce sa se imbrace de Craciun si de Revelion. Eu ma numar printre acestea.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ann Haritonenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.