Setari Cookie-uri

Pulovere oversize pentru tinute urbane de efect

Recunosc: da-mi un pulover imeeeens si ma simt cea mai chic! Nu stiu sa explic fenomenul. Nu stiu sa spun de ce, dar gasesc ca tricotajele ample, pufoase sunt reconfortante si senzuale.

Sunt ca un desert cremos, alaturi de un ceai cald. Sau ca o alintare pisiceasca intr-o zi ploioasa. Sunt ca o imbratisare senzuala, pe sub patura. In fine, inainte sa devin poetica vorbind despre pulovere oversize, mai spun doar ca eu nu trec de toamna, iarna si uneori primavara fara sa port cateva modele de astfel de tricotaje simpatice si senzuale.

Asa ca, nu pot decat sa ma bucur ca a devenit trendy sa porti pulovere oversize cu pantaloni la dunga si pantofi cu toc jos, tip balerini cu varf ascutit. Sau ca puloverele XXL sunt simbol al feminitatii alaturi de fuste midi la birou sau rochii flu-flu la o petrecere.

Si pentru ca sunt mare hit, am cautat cateva modele de pulovere oversize ce s-au regasit in colectiile designerilor. Si ceva mai jos, ca un bonus, am alcatuit in viziunea mea, tinuta perfecta cu pulover maxi si… Suspans, vezi tu mai jos!

Citește și:

Modele de pulovere oversize pentru un look urban

Clean, fara prea multe decortatiuni sau modele tricotate in exces. In general cu ochiuri cat mai simple, sau cu impletituri neincarcate.

Din lana, din bumbac, din casmir, din mohair: aceste pulovere oversize sunt perfecte in orice outfit. Cu camasa alba pe dedesubt si o fusta din stofa sau o fusta din piele midi, la birou. Cu jeans si ghete cu toc daca le porti casual.

Alege pulovere oversize

Alege pulovere oversize

Se poarta si puloverele XXL cu guler inalt pe gat

Puloverele maxi pe gat sunt preferatele mele. Au ceva nobil in ele, nu stiu ce. Sau ceva burghez, daca vrei. Iar asortarile acestui sezon sunt dea- dreptul high-class.

Se poarta pulovere oversize pe gat cu centuri in talie, cu straturi de coliere cu pietre si cristale, in combinatie cu stain, brocart, dantela, catifea, stofa. Se poarta cu manecile luuungi si cu multe inele pe degete, la limita dintre maseta si palma. Se poarta!

Citește și:

Poarta pulovere maxi pe gat

Poarta pulovere maxi pe gat


Alege o tinuta urbana cu tricotaje largi

De exemplu, eu am ales sa iti prezint o varianta cool, in trendurile acestui sezon, si recunosc in preferintele mele. Pentru ca nu mi se pare nimic mai sexy decat acest gen de combinatie stilistica.

Pulover maxi cu pattern retro si maneci clopot, pentru ca moda anilor ’60, ’70 este inca chic. Mai ales daca asortezi pantaloni cadrilati sau din tesatura sare si piper. Oricum din stofa sau tweed. Deja tinuta este contrastanta ca stiluri.

Daca continui accesorizarea tot pe contrast – contrast de textura la cercei si contraste cromatice la geanta si incaltaminte – deja ai un outfit urban extrem de actual. Poti alege in loc de botine cu toc si geanta de mana, o pereche de ghete fara toc, aproape masculine, cu varful ascutit si un clutch pretios si efectul este acelasi!

Citește și:

Tinuta Urbana cu pulovere oversize

Pulover oversize colorat Pantaloni crop din stofa

Botine colorate

Cercei masivi Geanta de mana


Oricum ar fi, cand vine vorba de pulovere oversize, ai suficiente modalitati de a experimenta mixuri urbane!

Sursa foto front page – Toa Heftiba/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.