Setari Cookie-uri

4 rochii de seară superbe fabricate în România

Fabricat în România. Cu siguranță că nu auzi prea des această sintagmă, dar îți spunem că merită să cauți și să investești într-un astfel de produs. Mai nou, industria modei în teritoriul autohton a cunoscut o creștere considerabilă, foarte mulți designeri impresionând cu creațiile lor care scot în evidență frumusețea naturală feminină.

Ce o se observi încă de la început la rochiile de ocazie sau casual fabricate în România sunt detaliile cu bun-gust și modul în care stilul elegant este împachetat în modele dintre cele mai atrăgătoare, fără să fie vreodată prea încărcate. Diversitatea materialelor și combinațiile dintre cele mai inspirate între acestea te vor cuceri.

O să spui că încercăm să te convingem fără să venim cu argumente, așa că mai bine lăsăm câteva imagini să vorbească de la sine. Știi cum se spune - uneori o imagine cântărește mai mult decât o mie de cuvinte. Avem încredere că am ales ce trebuie, suficient cât să dai o tură prin magazinele online și să adaugi în coșul de cumpărături rochia roz prăfuit pentru bal, rochia neagră pentru o petrecere sau rochia aia scurtă pentru cocktail-ul la care va trebui să fii prezentă.

Citește și:

Rochie baby doll de bal diafană made in Romania

Create și cusute în România, aceste rochii baby doll se diferențiază prin patternul diferit care le deosebește prin diverse linii care conturează corpul. Foarte asemănătoare ca stil - Effes, Linda, Cindy și Adine sunt rochiile ideale de purtat la balul de absolvire (special pentru asta, ai aici sugestii).

Confecționate din tulle, aceste ținute surprind naivitatea și inocența, având o prezență jovială. Nouă ne-au plăcut pentru că dispun de striații care complimentează corpul și pun în evidență silueta. Ascund imperfecțiunile din zona soldurilor, punând accent pe bust. Sunt extrem de practice, astfel că se vor purta ulterior și la alte party-uri mai puțin formale, voalul asigurând o apariție cool.

Citește și:

Rochie mov Rochie roz Rochie verde Rochie ametist


Rochie de ocazie fabricată în România: din dantelă, cu decolteu și trenă

Ți-ai confirmat prezența la o nuntă sau un botez, dar mai trebuie să rezolvi o problemă - cu ce anume te îmbraci? Din nou spunem că o rochie făcută în România te-ar putea ajuta. Rochia de seară lungă și elegantă propusă de noi este una foarte chic.

Cu broderie prețioasă și accesorizată cu o trenă care dispune de flori decorative, această rochie este confecționată din dantelă și are un decolteu generos pentru un plus de senzualitate. În zona taliei are o porțiune transparentă și o bandă elastică rafinată, discretă. În plus, are o trenă lungă, detașabilă, pe care o poți folosi sau pe care o poți îndepărta. Asta, desigur, ținând cont de locație și de vreun dress-code dacă este impus invitaților.

Citește și:

Rochie de ocazie fabricată în România

Detalii despre această rochie de seară

Rochii în mărimi mari pentru cele mai plinuțe: alege o ținută fabricată în România

Pentru cele mai plinuțe dintre noi există soluții, ba chiar unele foarte frumoase. Spre exemplu, noi am găsit o rochie fabricată în România, un model care pare inspirat de cele mai frumoase povești de basm. Cu siguranță că te va face să te simți că o prințesă.

Rochia lungă de ocazie bleu cu imprimeuri florale roz dispuse în partea de jos se distinge prin rafinamentul aparte care îi pun o etichetă distinctă. Extrem de feminină, cu un aspect dulce, aproape boemă și grațioasă, va pune accent pe talie. Dispune de o bentiță decorativă, sub formă de fundă, are și un decolteu în V și este fără mâneci.

rochii în mărimi mari pentru cele mai plinuțe

Descoperă informații aici

Citește și:

Rochie de seară scurtă cu franjuri și paiete

Pentru serile în club sau la orice distracții unde ai nevoie să te remarci cu o rochie festivă, atunci s-ar putea ca rochia fabricată în România, cu franjuri și paiete, să ți se potrivească de minune. Scurtă și sexy, este extrem de atrăgătoare și disponibilă în mai multe culori.

Poți alege dintre roz, negru cu argintiu, auriu, mov sau negru. Oricare ar fi opțiunea ta, o să te simți că la o gală din anii ‘20, într-un conac condus de un marele Gatsby, poate o versiune mai puțin încăpățânată. Acest model oferă libertate în mișcare, are o croială dreaptă și nu incomodează, păstrând decența fără să fie banală sau monotonă. Este o rochie de lux, fără mâneci și extrem de atrăgătoare.

Citește și:

rochie de seara scurta cu franjuri si paiete

Alege o culoare pentru acest model

O etichetă cu un brand sonor vinde sigur. Așa ne-am obișnuit, că ne place sau nu, dar asta este realitatea. Și de cele mai multe ori nu riscăm să încercăm ce nu cunoaștem sau ne conformăm în ce știm. Partea tristă este că ne-am putea priva, astfel, de experiențe cu adevărat deosebite.

Așa se întâmplă și cu rochiile fabricate în România, care pot reprezenta surprize extraordinare. De asta am și decis să ți le arătăm, prin exemple care te pot convinge să dai o șansă și creațiilor care poartă pe siglă un nume cu conotații miorititce. Amu’ tu faci ce crezi - orice ar fi, avem încredere în tine, că te vei descurca la cumpărături, la fel ca și până acum.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.